Aşılama sonrasında test ne zaman yapılır

Beyzanrcnp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 16 Aralıkta aşılama yapıldı aşılama yapıldığı an aşırı ağrı ve mide bulantısı yaşadım doktor normalde böyle semptomlar olmadığını kendimi kastığımı ondan ağrım oldugunu söyledi ama işlem gerçekleşti sonraki günler ağrım devam etti hiç kalkmadım sürekli yattım son 3 gündür aşırı tuvalete çıkma şişkinlik var meyve bile yesem aşırı şişkinlik oluyor iğneden 12 gün aşılamadan 9 gün geçti dün iki kere test yaptım ikiside geçersiz çıktı sanırım iğnenin etkisi geçmedi cuma gidip test versem mi bilemedim siz ne yapardınız

14 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 16 Aralıkta aşılama yapıldı aşılama yapıldığı an aşırı ağrı ve mide bulantısı yaşadım doktor normalde böyle semptomlar olmadığını kendimi kastığımı ondan ağrım oldugunu söyledi ama işlem gerçekleşti sonraki günler ağrım devam etti hiç kalkmadım sürekli yattım son 3 gündür aşırı tuvalete çıkma şişkinlik var meyve bile yesem aşırı şişkinlik oluyor iğneden 12 gün aşılamadan 9 gün geçti dün iki kere test yaptım ikiside geçersiz çıktı sanırım iğnenin etkisi geçmedi cuma gidip test versem mi bilemedim siz ne yapardınız
Aşılamadan 14 gün sonra kan testi veriliyor kesin sonuç için

Kızlar kesinlikle adet tarihinizi bekleyin ilaçların etkisiyle yüksek çıka biliyor değerler sonra hayal kırıklığı oluyor

9.gun kan verdiginde 45 ciktiysa igne etkisiyle bu kadar yuksek cikmiyor ben de veriyordum tedavi sureclerimde hep dusuktu degerler
Guzel artisla ilerler insallah,hayirli olsun🥰

9.gun kan verdiginde 45 ciktiysa igne etkisiyle bu kadar yuksek cikmiyor ben de veriyordum tedavi sureclerimde hep dusuktu degerler
Guzel artisla ilerler insallah,hayirli olsun🥰
İki gün önce kan verdim 420 çıktı bugün gene verdim bekliyorum sonucu artaması gerekiyor 2 günde bir 2 katı olayı var doktor keseyi görmemiz lazım dedi

İki gün önce kan verdim 420 çıktı bugün gene verdim bekliyorum sonucu artaması gerekiyor 2 günde bir 2 katı olayı var doktor keseyi görmemiz lazım dedi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsin. :) Benimde bugun aşılama 13. gün hiç test yapmadım. Belirtileriniz nediyo acaba hala devam eden semptomlarınız var mı :)

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsin. :) Benimde bugun aşılama 13. gün hiç test yapmadım. Belirtileriniz nediyo acaba hala devam eden semptomlarınız var mı :)
Bende aşılama yapıldığı günden itibaren kasık ağrısı oldu sanki adet olacakmışım gibi benim adetim yaklaştığında hem ağrım olur hem de midem bulanırdı aynen öyle olunca üzülmüştüm hatta adet olucam diye ama çok şükür hamile çıktım hala kasıklarımda ağrıları oluyor ama ilk zamanlardaki gibi değil bir de ayakta çok durmamaya çalışıyorum durunca gene ağrı yapıyor

Tebrik ederim☺️ kaçıncı aşılamaydı iğneli miydi
Ben ilk aşılamayla kaldım. Klomen kullandım 5 gün sonra 14 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum doktor iğneden bir gün önce ilişki istiyorum dedi sonra aşılamaya kadar gerek yok dedi 16 aralıkta aşılama yapıldı aşılamadan 2 gün sonra gene ilişki istediler hangisi tutarsa diye ilişki sırasında kalçanızın altına yastık koyun bana öyle dediler 😅 ama biraz koca karı adeti gibi ama sabun sardırdım ben klomen kullanırken yakı yapıştırdılar hem belime hem de kasık bölgesine hamile kalmak için tanıdığımız bir kaç kişi yaptırdı onlarda olunca bende yaptırdım hangisinden oldu bilmiyorum ama bütün tuşlara bastım

Back
X