Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama için kullandığımız ilaçlar,iğneler vs..etkisi iki aylıkmış.şu anda hamile kalabilmek için en uygun durumdasınız.İşi garantiye almak için ilişki öneriliyor.Allah’ın izniyle tutar inşAllahArkadaşlar bugün bende aşılama oldum doktorum 48 saat sonra ilişki önerdi. Aşılamadan sonra ilişki önerilmesinin sebebi nedir bilgisi olan var mı acaba. Aşılamada gebelik oluşmamışsa aşılamadan sonra gebelik oluştur mu
Aminnnnnnn inşAllahhhhhAllah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Bizleride mahrum bırakmasın en kısa süre de isteyen herkese nasip etsin .
evet tabi ki bana da doktorum peşpeşe 3 gün ilişki önerdi sperm birikmesi için 24 saat yeterli oluyormış. ama benim iki aşılamam da malesef tutmadıArkadaşlar bugün bende aşılama oldum doktorum 48 saat sonra ilişki önerdi. Aşılamadan sonra ilişki önerilmesinin sebebi nedir bilgisi olan var mı acaba. Aşılamada gebelik oluşmamışsa aşılamadan sonra gebelik oluştur mu
İnşallah tutar canım benim de ilk aşılama tutmadı şimdi tüp bebek denicem. Önemli olan bu süreçte kesinlikle moral ve ağır iş yapmamak. Tutunacağı varsa zaten olur. Ama olumsuz da olabilir diye düşün ve hazirla kendini çünkü ben yıkılmıştım olumsuz olunca. Hiç bi şeye körü körüne bağlanmamak lazım. Olacak gibi düşün moralini düzgün tut olursa harika olur olmazsa kendini yıpratmadan gelecek planlarımı şimdiden yap bence.Arkadaşlar bugün bende aşılama oldum doktorum 48 saat sonra ilişki önerdi. Aşılamadan sonra ilişki önerilmesinin sebebi nedir bilgisi olan var mı acaba. Aşılamada gebelik oluşmamışsa aşılamadan sonra gebelik oluştur mu
Aşşah en kısa sürede nasip eder inşallah isteyenlere gerçekten çok zor . Hiç alklımma gelmezdi böyle şeylerle uğraşacağım ama nasip kısmet
[/QUOT
Yani kim bilebilir ki? Ben de evlendiğimde üni okuyordum.son sınıftım.mayısta yaparız dedim ama şubat gibi korunmayı bıraktık baktım ki olmuyor.doktora gittim.birsürü miyomum varmış bu durumda olması imkansızmış.ameliyat oldum.en büyüğü 5.5cm bir küçüğü 4.5 cm olmak üzere tam 15 tane miyom aldılar.sonra 3 ay yasak tabiki.4.ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş gitti bebiş.artık yeter dedim.bir öğretmen arkadaşımın tavsiye ettiği doktora gittim ve doktor hiç zaman kaybetmeyelim dedi ve aşılama için önce rahim filmi çekildi ve reglim oldığunda da iğneler ilaçlar başlatıldı.Çok şükür yine de .Allah dermansız dert vermesin kimseye![]()
Aşılamadan sonra ilişki olması normal. Geç gelişip çatlayan yumurta olabilir. Spermler vücudumuzda 3 güne kadar. Canlı kalabiliyor. İnşallah tutar asilamaniz.Arkadaşlar bugün bende aşılama oldum doktorum 48 saat sonra ilişki önerdi. Aşılamadan sonra ilişki önerilmesinin sebebi nedir bilgisi olan var mı acaba. Aşılamada gebelik oluşmamışsa aşılamadan sonra gebelik oluştur mu
İnşallah cnm hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyleAşılamadan sonra ilişki olması normal. Geç gelişip çatlayan yumurta olabilir. Spermler vücudumuzda 3 güne kadar. Canlı kalabiliyor. İnşallah tutar asilamaniz.
Aşılamadan sonra kanamanız oldumu benim dört gün önce aşılamam oldu hala kanamam devam ediyo az da olsaAşılama için kullandığımız ilaçlar,iğneler vs..etkisi iki aylıkmış.şu anda hamile kalabilmek için en uygun durumdasınız.İşi garantiye almak için ilişki öneriliyor.Allah’ın izniyle tutar inşAllah
Ben de aşılama ile hamile kaldım.şu an 19 haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese nasip eder inşAllah
Hayır canım hiç olmadı sadece kaşıklarımda ağğrı mı şişkinlik mi öyle bişey vardıAşılamadan sonra kanamanız oldumu benim dört gün önce aşılamam oldu hala kanamam devam ediyo az da olsa