Normal o agrı ben 2 defa vurdım ve adet agrısından daha beter oldu bnde sizin gibi kist mi oldu diye üzüldüm ama normal geçicek sabır2 gün önce aşılama oldum iğneyi cumartesi vurdum Gonapeptyl sanırım herkes 2 doz vururmuş ben 1 doz burduk 1mg. Hala yumurtalıklarım ağrıyor sol agrirdi sagda başladı ikisi birden normal olduğunu düşünmüyorum kiste mi dönüştü acaba aşılama günü doktor bakmadı da catlamis mı diye ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Değil midir yani olumlu sonuç aldininiz mı insallah 1 kere gebelik elde ettim oda hiç bu tarz ağrım olmayan aydı diğer aylar hep yumurtalıklarım agridi böyleNormal o agrı ben 2 defa vurdım ve adet agrısından daha beter oldu bnde sizin gibi kist mi oldu diye üzüldüm ama normal geçicek sabır
Benim aşılamq tutmadı sonrasında rahim filmi çektiler tüplerim tıkalıydı şuan gebelik var ama rahim filmindn sonra oldu o agrılarda geçer merak etmeyinDeğil midir yani olumlu sonuç aldininiz mı insallah 1 kere gebelik elde ettim oda hiç bu tarz ağrım olmayan aydı diğer aylar hep yumurtalıklarım agridi böyle
Merhaba aşılama nasıl oluyor devlette oluyor mu iğne mi ücretli sadece2 gün önce aşılama oldum iğneyi cumartesi vurdum Gonapeptyl sanırım herkes 2 doz vururmuş ben 1 doz burduk 1mg. Hala yumurtalıklarım ağrıyor sol agrirdi sagda başladı ikisi birden normal olduğunu düşünmüyorum kiste mi dönüştü acaba aşılama günü doktor bakmadı da catlamis mı diye ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Bende rahim filmi çektirmiştim aynı şekilde benimde kapalıydı kuretaj olmuştum bir dusugum var ondan sonra kapanmış şubatta filmi çektirdim martta aşılama oldum insallah sizin gibi bana da nasip olur Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin böyle olumlu haberler alınca ümitleniyorumBenim aşılamq tutmadı sonrasında rahim filmi çektiler tüplerim tıkalıydı şuan gebelik var ama rahim filmindn sonra oldu o agrılarda geçer merak etmeyin
Ben araştırma hastanesinde çektirdim doktor ücreti verdim 600 lira iğnelerde 4500 tuttuMerhaba aşılama nasıl oluyor devlette oluyor mu iğne mi ücretli sadece
Şey şuanki gebeliğiniz aşılama ile mi oldu acaba bende pcosta varBenim aşılamq tutmadı sonrasında rahim filmi çektiler tüplerim tıkalıydı şuan gebelik var ama rahim filmindn sonra oldu o agrılarda geçer merak etmeyin
Aşılama genelde işe yarıyor aslında ama benim tüp tıkanıklığından dolayı ihtimalim çok azdı o yüzden tutmadı tüpler açılınca tuttuŞey şuanki gebeliğiniz aşılama ile mi oldu acaba bende pcosta var
İnsallah benimde tutar ya sagimda bazen solumda ağrılar oluyor yumurtalık Agrisi soldan buyudu aslında orası agridi bugün daha az sağ da agrimaya başladı sizde oldu mu acaba aşılama ilk gün sayarsak 3. GunAşılama genelde işe yarıyor aslında ama benim tüp tıkanıklığından dolayı ihtimalim çok azdı o yüzden tutmadı tüpler açılınca tuttu
Benim 1 hafta geçmedi kasık agrım çok nırmal ilaçlarla sürekli hormon veriyolar sıkın dişinizi inşallah sonucu güzel olurda çektiklerimize değer bnde birçpk şeyi deneyip birÇok agrı çektim ama inşallah sonucu alınca rahatlıycaz malesef bazı insanların süreçlri kolau olmuyor vardır bir hayırİnsallah benimde tutar ya sagimda bazen solumda ağrılar oluyor yumurtalık Agrisi soldan buyudu aslında orası agridi bugün daha az sağ da agrimaya başladı sizde oldu mu acaba aşılama ilk gün sayarsak 3. Gun
Çok tatlısınız desteğiniz çok güzel geldiBenim 1 hafta geçmedi kasık agrım çok nırmal ilaçlarla sürekli hormon veriyolar sıkın dişinizi inşallah sonucu güzel olurda çektiklerimize değer bnde birçpk şeyi deneyip birÇok agrı çektim ama inşallah sonucu alınca rahatlıycaz malesef bazı insanların süreçlri kolau olmuyor vardır bir hayır
İstediğinizi sorabilirsiniz çok uagraştım bende 3 yılsır dış gebelik kimyasal gebelik çatlatma igneleri vs en son dedimki tamm artık bu yollarla olmıycak ugraşma yurtdışına bilet aldım zaten olmıycak gelince tüp bebege başlarım diye olmasın diye ugraştıgım halde son ay oldu ve 6 hafalık genelik var şuan bence zihninizdende çıkarınÇok tatlısınız desteğiniz çok güzel geldisiz kaçınci gündesinizzz. Allahım nasip etsin en kısa zamanda kolaylıkla
Kendinizi dinlemeyi bırakıp olmasında ve olmamasında hayır vardır diyip bir salın yapıalcak işlemleri tahlillerinizi yapın ama çokta üstüne düşmemek lazım mış vücut olumsuz duyguları beyne salgılıyo ve kendinizi sıktıgınız içinde olmuyoÇok tatlısınız desteğiniz çok güzel geldisiz kaçınci gündesinizzz. Allahım nasip etsin en kısa zamanda kolaylıkla
Yaaa masallah kendiliğinden gelmiş yavrummm Rabbim zorlu surecinizin mukafatini çok güzel ver misİstediğinizi sorabilirsiniz çok uagraştım bende 3 yılsır dış gebelik kimyasal gebelik çatlatma igneleri vs en son dedimki tamm artık bu yollarla olmıycak ugraşma yurtdışına bilet aldım zaten olmıycak gelince tüp bebege başlarım diye olmasın diye ugraştıgım halde son ay oldu ve 6 hafalık genelik var şuan bence zihninizdende çıkarın
Ben en son baliye bilet alıp eşime aman dikakt et olmasın biletler yancak tatile gidip gelince bakarız demiştin oda zaten aylardır olmuyo şimdide olmaz demişti demeki okadar inancı yitirmişimki bi baktık olmadık şekilde gbelik gerçekleşti ve çok agır sporlar yaptım geçen ay karınla ilgili özellikle demekki tutununca tutunuyo günlerine dikkar et aşılama çatlatma derkn en son film işe yaradıYaaa masallah kendiliğinden gelmiş yavrummm Rabbim zorlu surecinizin mukafatini çok güzel ver misah akildan bi çıksa belki daha kolay olacakta… Size aşırı aşırı sevindim ama hamd olsun
Yaaaa çok sevindiiiiimmmm masallah diyelimBen en son baliye bilet alıp eşime aman dikakt et olmasın biletler yancak tatile gidip gelince bakarız demiştin oda zaten aylardır olmuyo şimdide olmaz demişti demeki okadar inancı yitirmişimki bi baktık olmadık şekilde gbelik gerçekleşti ve çok agır sporlar yaptım geçen ay karınla ilgili özellikle demekki tutununca tutunuyo günlerine dikkar et aşılama çatlatma derkn en son film işe yaradı
Allah sizede nasip etsin inşallah hızlı olması değil sağlıklı bir süreç olması önemli hiç ummadığınız anda kapınızı çalıcak merak etmeyinYaaaa çok sevindiiiiimmmm masallah diyelimiste en ummadik takmayınca düşünmeyince oluyor resmen o zaman bi duanı alırız
Aminnnn. İnaallahhhhh Allah razı olsunnnnAllah sizede nasip etsin inşallah hızlı olması değil sağlıklı bir süreç olması önemli hiç ummadığınız anda kapınızı çalıcak merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?