Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar 10 aralıkta banada aşılama yapıldı ve benimde ilk aşılamam bende hiç bir belirti yaşamadım. dün yani aşılamadan sonraki 13. Gündü kan testim negatif ti iki gün sonra tekrar kan testi bakacağım belirti ve bulgulara çok takılmayın her kişide farklı seyredebilir .Selam kızlar. 16 Aralık'ta aşılama oldum. İlk 5 gün çok fazla kasık ağrım oldu ama 3 gündür hiç kasık ağrım yok hatta hiç bir belirti yok. Ve ilk aşılamam. Hiç belirti olmadan aşılamadan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı?
İnşallah hayırlısı olur canım. Senin kaç tane yumurta gelişmişti ve kaç mmdiMerhabalar 10 aralıkta banada aşılama yapıldı ve benimde ilk aşılamam bende hiç bir belirti yaşamadım. dün yani aşılamadan sonraki 13. Gündü kan testim negatif ti iki gün sonra tekrar kan testi bakacağım belirti ve bulgulara çok takılmayın her kişide farklı seyredebilir .
Benim iki yumurtam oluştu pco var 19,5 mm di. Bir umut bekliyorum benim pozitif olması çok zor umarım sizinki pozitiftirİnşallah hayırlısı olur canım. Senin kaç tane yumurta gelişmişti ve kaç mmdi
Üzülme canım geç döllenme olup sonradan pozitife dönen çok okudum. Ben de 4 yumurta vardı 3 tanesi solda bir tanesi de sağda. Gittiğim gün bir tanesi 17mmdi diğerleri 13 mm. 2 gün sonrada aşılama oldum. İlk 5 gün inanılmaz kasık ağrım vardı ama 5. Günden sonra hiç bir şey kalmadı. Sen de var mıydı canım kasık ağrısı ilk günlerBenim iki yumurtam oluştu pco var 19,5 mm di. Bir umut bekliyorum benim pozitif olması çok zor umarım sizinki pozitiftir
İnşallah geç döllenmedir bende de aynısı. Oldu sanırsam progestan kullanıyomusunuz bilmiyorum ama oda yapıyor demişti doktorum burda herkeste belirtiler okudum bendede hiç biri yoktu sonra doktoruma sorduğumda belirtiler her bünyede farklı seyreder demiştiÜzülme canım geç döllenme olup sonradan pozitife dönen çok okudum. Ben de 4 yumurta vardı 3 tanesi solda bir tanesi de sağda. Gittiğim gün bir tanesi 17mmdi diğerleri 13 mm. 2 gün sonrada aşılama oldum. İlk 5 gün inanılmaz kasık ağrım vardı ama 5. Günden sonra hiç bir şey kalmadı. Sen de var mıydı canım kasık ağrısı ilk günler
Yok canım bana progesteron vermedi doktor. Acaba iğnenin yan etkisi mi dedim ben de. Hayırlı sağlıklı bir zamanda gelsin inşallah yavrularımız canım. Ama insan yoruluyor bu süreçteİnşallah geç döllenmedir bende de aynısı. Oldu sanırsam progestan kullanıyomusunuz bilmiyorum ama oda yapıyor demişti doktorum burda herkeste belirtiler okudum bendede hiç biri yoktu sonra doktoruma sorduğumda belirtiler her bünyede farklı seyreder demişti
Benim ilk aşılamam olmasına rağmen özellikle manevi yönden çok yoruluyor insan düşünmemeye çalışın başka şeylere yönlenmeye çalış biraz olsun kafa dağınıklığı işe yarayablir bu süreçte ben strese çok girdimYok canım bana progesteron vermedi doktor. Acaba iğnenin yan etkisi mi dedim ben de. Hayırlı sağlıklı bir zamanda gelsin inşallah yavrularımız canım. Ama insan yoruluyor bu süreçte
Ay sorma canım ben yaptırmadan önce hiç düşünmycem akışına bırakıcam dedim ama hiç öyle olmuyormuş sürekli aklımda önceki aylar daha rahattımBenim ilk aşılamam olmasına rağmen özellikle manevi yönden çok yoruluyor insan düşünmemeye çalışın başka şeylere yönlenmeye çalış biraz olsun kafa dağınıklığı işe yarayablir bu süreçte ben strese çok girdim
Ben de 10 aralıkta oldum 14. Gün kan testim 1.20 baya üzüldüm ama adetime 5 gün vardı gecikirse yapacağım test size doktor mu dedi 2 gün sonra kan testi verin diye?Merhabalar 10 aralıkta banada aşılama yapıldı ve benimde ilk aşılamam bende hiç bir belirti yaşamadım. dün yani aşılamadan sonraki 13. Gündü kan testim negatif ti iki gün sonra tekrar kan testi bakacağım belirti ve bulgulara çok takılmayın her kişide farklı seyredebilir .
Selam kızlar. 16 Aralık'ta aşılama oldum. İlk 5 gün çok fazla kasık ağrım oldu ama 3 gündür hiç kasık ağrım yok hatta hiç bir belirti yok. Ve ilk aşılamam. Hiç belirti olmadan aşılamadan sonra hamile kaldığını öğrenen var m
Merhaba. Ben bugün tahlil verdim biraz önce çıktı ve negatifMerhaba bende aynı gün aşılama oldum bugün test verdim sonucunuz çıktımı sizin kan testinizde belli olur daha önce yaptırmış biri olarak hiçbir belirti olumlu veya olumsuz yorumlanıp umut olmamalı çünkü kan testi en güzel sonucu veriyor maşesef umarım hayırlı sonuçlar alırız
Aşılamanın kaçıncı günüydüMerhaba. Ben bugün tahlil verdim biraz önce çıktı ve negatif
Kaç çıktı sonucunuz benimde 1.84 çıktı ne oluyor bilmiyorumMerhaba. Ben bugün tahlil verdim biraz önce çıktı ve negatif
12. Güne girdim canımAşılamanın kaçıncı günüydü
Canım sen tahlili yeniledin miKaç çıktı sonucunuz benimde 1.84 çıktı ne oluyor bilmiyorum