Aşılama Aşılama sonrası sancı çeken varmı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
H

hayatla içiçe

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi hayatla içiçe
kızlar merhaba 1 kasım da iknci aşılamamı yaptırdım.fakat ilk aşılamama göre daha rahatım.kasıklarımda sancı falan yok . sadece göğüslerimde biraz acı var.adet dönemi yaklaştığı zaman göğüslerde sancı olur ya aynen öyle sancım var göğüslerimde.ilk aşılamamda çok rahatsızlık çektim.ayakta kalamıyordum bel ağrısı vardı kasıklarım sanki adet oldum olcam gibi ağrıyordu.çok şükür ikinci aşılama sonrasında daha iyiyim .hoplayıp zıplasam bile hiç bi sancı ağrı yok .ama daha yeni bakalım ilerleyen günlerde nasıl olcak durumum.aşılama sonrası sancısı çok olan arkadaşlar varmı aranızda.bol bol dinlenmenizi tavsiye ederim eğer sancınız varsa. ayın 17 sini sabırsızlıkla bekliyorum.bakalım sonuç negatifmi yoksa pozitif mi sonuç ne olacak merakla bekliyorum. hepinize sevgiler.hoşçakalın.........

evet canım benimde ilk aşılamamda,ilk birkaç gün karnım ağrıyodu,hatta bende siyahımsı bi akıntı bile oluşmuştu,doktoruma sorduğumda bunun normal olduğunu söylemişti...
umarım aşılaman tutarda hamile kalırsın,bizleride merakta bırakma olurmu....a.s.

benimde çok ağrım olmuştu sonuç negatif ti tabi inşallah senin sonuç pozitif olur haberini verirsin bizede...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…