Aşılama Aşılama sonrası kist sahibi olanlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nevra_t

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
799
11
İlk aşılamamdan sonra bebek yerine kist sahibi oldum kızlar maalesef bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum ekimde 2. aşılama olucak inşş..Böyle bir durum yaşayan oldumu,normalmi ve kist yok olurmu acaba bu ay mirmirmirmirbenneyaptımki

İlk aşılamamdan sonra bebek yerine kist sahibi oldum kızlar maalesef bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum ekimde 2. aşılama olucak inşş..Böyle bir durum yaşayan oldumu,normalmi ve kist yok olurmu acaba bu ay mirmirmirmirbenneyaptımki

sinir bozucu bir durum zaten sinirlerimiz tavan hepimizin ben ilk aşılamamı ekimde yaptırıcam kist neden oldu peki geçmi çatlatıldı yumurta neyle ilgili oluyorki acaba dr un hatasımı bu yoksa olağan bir durummuymuş bu arada geçmiş olsun umarım son aşılamaN olur ve bebeğine kavuşursun

sinir bozucu bir durum zaten sinirlerimiz tavan hepimizin ben ilk aşılamamı ekimde yaptırıcam kist neden oldu peki geçmi çatlatıldı yumurta neyle ilgili oluyorki acaba dr un hatasımı bu yoksa olağan bir durummuymuş bu arada geçmiş olsun umarım son aşılamaN olur ve bebeğine kavuşursun

Gerçekten öyle sinir bozucu bir durum:bbo:boşuboşuna 1 ay geçirmiş olucam,kist aşılamada kullanılan ilaçlardan dolayı oluyomuş sanırım,ayrıca teşekkür ederim cnm a.s.umarım bebeklerimize bir an önce kavuşuruz...

Bendede kist olmuştu ilaç kullanmamıştım zamanla erimişti.
Daha sonra tekrar bir kist oluştuğunu gördü doktorum.Ama bu kez aşılama da olmamıştım.Bi kaç aydır dinlenmedeydim.
Yapılan testlerde hamile olduğum çıktı ortaya.Kist için tedavi olsaydım bebeğimi kaybedecektim.Siz siz olun kist olunca hemen kuzu kuzu ilaca başlamayın.Önce bir kan testi yaptırın.
Hiç beklemediğiniz zamanda bebeğiniz size gelmiş olabilir.

Bendede kist olmuştu ilaç kullanmamıştım zamanla erimişti.
Daha sonra tekrar bir kist oluştuğunu gördü doktorum.Ama bu kez aşılama da olmamıştım.Bi kaç aydır dinlenmedeydim.
Yapılan testlerde hamile olduğum çıktı ortaya.Kist için tedavi olsaydım bebeğimi kaybedecektim.Siz siz olun kist olunca hemen kuzu kuzu ilaca başlamayın.Önce bir kan testi yaptırın.
Hiç beklemediğiniz zamanda bebeğiniz size gelmiş olabilir.

bu cok guzel bi sey tebrikler canim dogal yollami hamile kalmistin yoksa asilamamiydi

merhabalar bendede aşılama sonrası kist oluşmuştu ve doktorum doğum kontrol hpı ermişti ama ben kullanmadım kendi kendine geçer diye düşündüm ve 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım darısı başınıza inşallah:KK70:

Bendemi kullanmasaydım kızlar ya ama benim daha öncede kistlerim oldu korunurken yani hiçbiri kendiliğinden geçmedi hep hap kullandımda eridi kistler,kan testide yaptırdım gebelik yoktu...

Yok kızlar benimki tüp bebek de aşılama da değil,kendiliğinden oldu.Maşallah.Darısı size olsun.

Nevra kan testi yaptıysan ilaçlarını almanda bi sakınca yok canım.Geçmiş olsun..
Ama iyi etmişsin kan testi yaptırmakla.

X