Aşılama aşılama sonrası göğüslerdeki değişiklikler bebeşin habercisimidr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
selam arkadaşlar benim ilk aşılamam tutmadı 1 ay ara verdik kısmetse yarın başlıyoruz 2.aşılamaya aşılaması tutanların çoğunda belirti olarak göğüslerde değişiklikler var hemde aşılamdan bir kaç gün sonra ben aşılama günü eve geldim o akşam kahverengi lekelenmem oldu daha olmadı ama hissettim tutmadığını hiç göğüs ağrısı şişlik falan olmadı sadece adet ağrısı filan oldu bakalım bu sefer neler bekliyo bizi moralmen çok kötüydüm yıkıldım zor toparladım kendimi şimdi denemeye devam ksmetse bu sefer olucak inş.rabbimin izniyle aşılaması tutan arkadaşlar aşılama sonrası sizde değişiklikleri yazarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Canım bende aşılama oldum bekliyorum benimde göğüslerim acaip şişti vede acıyorlar....Kahvrengi lekelenme normal canım...doktor uyarmıştı...ben pek ümitli değilim.. ınşallah 2.aşılaman hayırlı sonuçlanır hamile kalırsın :CüvCüv: Sevgiler

arkadaslar benimde ilk asılamamm bendede gögüslerde ve uclarda acı ve agrı var el degilmiyor çok kötü birde bende dünden beri karın agrısı ve akıntı var acıkcası buda beni korkutmuyor degil adet agrısı gibi 1 hafta sonra test yaptırcam sanırım 1 hafta olmadan regl olacam allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

arkadaslar benimde ilk asılamamm bendede gögüslerde ve uclarda acı ve agrı var el degilmiyor çok kötü birde bende dünden beri karın agrısı ve akıntı var acıkcası buda beni korkutmuyor degil adet agrısı gibi 1 hafta sonra test yaptırcam sanırım 1 hafta olmadan regl olacam allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

yaaa bu göğüs acısı felaket yaa hemde şiş ....benimde hafif karın ağrısı başladı....bende pek ümitli değilim zaten şans yüzde 10 dedi doktor..hayırlısı ne yapalımmm...

arkadaşlar benimde ilk aşılamamda göğüslerim hem ağrımış hem dolgunlaşmıştı...ama malesef tutmadıı...bir ay ara verdik bu ay tekrar başlıycaz ama emin değilim aceba 1 ay dahamı ara versem...

arkadaşlar benimde ilk aşılamamda göğüslerim hem ağrımış hem dolgunlaşmıştı...ama malesef tutmadıı...bir ay ara verdik bu ay tekrar başlıycaz ama emin değilim aceba 1 ay dahamı ara versem...

canım istersen doktoruna danış durumuna göre daha doğru ve sağlıklı bir şekilde karar verirsiniz ama tabii sen bilirsin yinede..Allah gönlüne göre versin canım.inşallah en kısa zamanda :CüvCüv: hamile kalırsın :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

Back