Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası geç döllenme yaşayanlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vuslat93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
213
79
98
8 nisanda aşılama oldum 22 nisanda yani aşılamanın 15.günü gittiğimizde doktor ultrasonda baktı rahim duvarı kalınlığı var test yaptıralım bi dedi kanda negatif çıktı ama geç döllenme olabilir rahim duvarı baya kalın 5 gün sonra tekrar gel dedi böyle birşey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz

Yardımcı oalcak yok mu lütfen yardımcı olun

Adet günün ne zaman canım bende de rahim duvarı kalınlaşmış tı kese göremedi adet yaklaştığı için de rahim duvarı kalınlaşırmış test negatif ti zaten bi kaç gün sonra da adet olmuştum inşallah seninki tutmuştur

Asilamada zaten yumurtlama gunu bellidir bu yuzden gec dollenme olmz ki. Zaten yumurtlamanin gec olmasi demek gec dollenme

Salı ve ya çarşamba olmam lazımdı olamadım canım dün gittim doktora kanda negatif çıktı ama doktor rahim duvar kalınlığı var hemen üzülmeyin geç döllenme olmuş olabilir dedi

Bilmiyorum aşılama yapan doktorum öyle dedi geç döllenme olmuş olabilir diye ya da o da öyle ümit ettiği için
Hayirlisi olsun hakkinda kullandigin ilaclar da geciktirir ama diyelim ki oyle oldu yine de negatif cikmazdi test diye dusunuyorum. En azindan az bsy artardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…