- 28 Nisan 2024
- 61
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi buketakcin
Merhaba sonucunuz nedir acabaTestlerde 1.gün yazan aşılamadan sonra 7. Gün yapamaya başladım
71.82 çıktı çarşamba tekrar kan vereceğim artış takibi yapılacakMerhaba sonucunuz nedir acaba
Maşallah canım Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yumurta boyutları nasıldı hatırlıyor musun71.82 çıktı çarşamba tekrar kan vereceğim artış takibi yapılacak
Benim 3 tane olgunlaşmış yumurtam oldu 1. 25 mm 2. 21mm 3. 19 mm çok teşekkür ederim canım isteyen herkesin Allah kucağını boş koymasınMaşallah canım Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah. Yumurta boyutları nasıldı hatırlıyor musun
Amin canım .Benim 3 tane olgunlaşmış yumurtam oldu 1. 25 mm 2. 21mm 3. 19 mm çok teşekkür ederim canım isteyen herkesin Allah kucağını boş koymasın
AminRabbim sağlıkla kucagniza almayi nasip etsin. Aşilama kolay mi? Ücreti nedir? Ben de yaptirmayi düşünüyorum
peki rapor çıkarmak zor mu? Yani eşlerden birinde çocuk olmasi için bir sıkıntı olmasi mi gerekiyor?Aminsüreç biraz pisikoljik olarak yoruyor ama kolay bir işlem ben araştırma hastanesinde yaptırdım rapor çokartarak sadece ilaçlara para verdim oda bana 4000 e mal oldu
Eşimle ikimizde de sıkıntı yoktu eşime varikosel teşhisi koyuldu ama ilaç yada ameliyat olmasına gerek olmadığı söylenmişti biz 5 yıllık evliyiz ilk günden beri çocuk istedik ama bu yıl mayıs ayına kadar hiç hamile kalamamıştım mayıs ayında hamile kaldım ama kimyasal geçirdim sonra doktorum aşılama yapalım dedi bende raporu araştırdım bazı kriterler var en az 3 yıllık evli olup hiç çocuk olmaması gerekiyor daha önce doğum yapmamış olmak lazım 40 yaşın üstünde olmamak gerekiyor bir de 900 prim günü agk ödenmiş olması gerekiyor eşinde varsa ondan yararlabiliyorsun bazı testler ve evraklar isteniyor başvuru yapmak için dosya tesliminden 2 yada 3 hafta sonra hastane seni arayıp çağırıyor ve gerekli dozda ilaca başlanıyor yumurtalar istenilen duruma geldiğinde de işlem yazılıyor ben doktora ve hastaneye hiç ödeme yapmadım verilen ilaçların çoğu kısmını rapor karşılıyor kalan ücreti ödüyorsunpeki rapor çıkarmak zor mu? Yani eşlerden birinde çocuk olmasi için bir sıkıntı olmasi mi gerekiyor?
Şu an bile başvuru yapsan hemen kabul edilir şansını dene sana aşağıda resim olarak atıyorum bu gibi durumda işlem daha hızlı olabiliyoriyiymiş. Bizim evlilik 2.5 yil oldu. Bir düşük yaptim belki bundan dolayi olmayabilir. Normal yolla hamile kaldim 6 haftalik düştü.
Rabbim en kısa zamanda şeninde kucağını doldursuniyiymiş. Bizim evlilik 2.5 yil oldu. Bir düşük yaptim belki bundan dolayi olmayabilir. Normal yolla hamile kaldim 6 haftalik düştü.
Teşekkür ederimŞu an bile başvuru yapsan hemen kabul edilir şansını dene sana aşağıda resim olarak atıyorum bu gibi durumda işlem daha hızlı olabiliyor
Amin inşallah. Özele gittim rahim filmi çektrdim hafif T şeklinde rahm şekil bozuklugu çıkti. Onu düzeltmek için histeroskopi oldum şimdi iyileşme ve dinlenme sürecindeyim. Bir kaç ay sonra tekrar deneriz olmadi artik aşılama düşünüyoruz.Rabbim en kısa zamanda şeninde kucağını doldursun
Hakkıda hayırlısı olur inşallah canım çok geçmiş olsun şeninde güzel haberlerini alırız umarım yakın zamandaAmin inşallah. Özele gittim rahim filmi çektrdim hafif T şeklinde rahm şekil bozuklugu çıkti. Onu düzeltmek için histeroskopi oldum şimdi iyileşme ve dinlenme sürecindeyim. Bir kaç ay sonra tekrar deneriz olmadi artik aşılama düşünüyoruz.
Teşekkür ederim amin inşallahHakkıda hayırlısı olur inşallah canım çok geçmiş olsun şeninde güzel haberlerini alırız umarım yakın zamanda
Amin canımTeşekkür ederim amin inşallahsenin de inşallah sağlikli bir bebegn olsun
Kan testi verdin mi bugün canımAmin canım