Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler yaptınız tutması için ilişkiye kaç gün sonra girdiniz bide ev işi yaptınız mıMerhaba arkadaşlar 20 gün önce aşılama oldum .gecen perşembe günü değerim 311 çıktı(aşılama sonrası 15.gun ). 4 gün sonra yanı dün tekrardan yaptım 1162 çıktı . 20 günlük süre içinde değerim sizce nasıl.
Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullandım. İlişkiye de aşılamanin ertesi günü gün aşırı şekilde . Yemek yapmak hariç hiç bir şey yapmadım elimden geldiğince hep uzanıp dinledim bol bol su içtim ve protein kaynakli beslendim . Birde aşılma sonucu nasıl olacak tutacak mı diye de düşünmedim . kafamı dağıtmak için kitap okudum.Neler yaptınız tutması için ilişkiye kaç gün sonra girdiniz bide ev işi yaptınız mı
Yaaaa çok sevindim Rabbım anaDoktorun verdiği ilaçları düzenli kullandım. İlişkiye de aşılamanin ertesi günü gün aşırı şekilde . Yemek yapmak hariç hiç bir şey yapmadım elimden geldiğince hep uzanıp dinledim bol bol su içtim ve protein kaynakli beslendim . Birde aşılma sonucu nasıl olacak tutacak mı diye de düşünmedim . kafamı dağıtmak için kitap okudum.
Yaaa çok sevindim Rabbım analı babalı büyütsün inşallah bende bu ay oldum bekliyorum kaç gün iş yapmadınız bende bol bol yatmaya çalışıyorumDoktorun verdiği ilaçları düzenli kullandım. İlişkiye de aşılamanin ertesi günü gün aşırı şekilde . Yemek yapmak hariç hiç bir şey yapmadım elimden geldiğince hep uzanıp dinledim bol bol su içtim ve protein kaynakli beslendim . Birde aşılma sonucu nasıl olacak tutacak mı diye de düşünmedim . kafamı dağıtmak için kitap okudum.
Canım nasıl gidiyor iyimisinDoktorun verdiği ilaçları düzenli kullandım. İlişkiye de aşılamanin ertesi günü gün aşırı şekilde . Yemek yapmak hariç hiç bir şey yapmadım elimden geldiğince hep uzanıp dinledim bol bol su içtim ve protein kaynakli beslendim . Birde aşılma sonucu nasıl olacak tutacak mı diye de düşünmedim . kafamı dağıtmak için kitap okudum.
Teşekkür ederim inşallah sana da Allah nasıp ederYaaaa çok sevindim Rabbım ana
Yaaa çok sevindim Rabbım analı babalı büyütsün inşallah bende bu ay oldum bekliyorum kaç gün iş yapmadınız bende bol bol yatmaya çalışıyorum
Şuanlık gayet iyi canım Allah nasıp ederse pazartesi günü keseyi görmek için doktora gideceğim . Heyecan yüksekCanım nasıl gidiyor iyimisin![]()
Regl tarihin belliyse öncesinden sağlıklı beslenmeye dikkat et . Bu aşılama da yumurtanin daha sağlıklı büyümesine katkıda bulunur . Hatta bana âdetin ikinci günü doktorum proxyfemin verdi bir çok hastam hamile kalmaya yardımcı oldu demişti eşime de proxymen verdi sperm güçlendirmek için . Biraz pahalı ama değdigine inanıyorum . Eşine de şimdiden günlük bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedir canım o da epey işe yararÇok güzelbende regl bekliyorum ama annemler gelicek memleketten 15 i sonrası aşılama öncesi gelio giderlerse yaptırıcam bu ay
Ben bir buçuk yıl önce körfeze kontrole ilk gittiğimde doktor proxfemin vermişti.geçen sene bu zaman larda eşimde sperm azlığı çıkınca proxeed plus kullanmıştı regl olduğum gibi alayım da ikimiz de kullanalım ozaman onlarıRegl tarihin belliyse öncesinden sağlıklı beslenmeye dikkat et . Bu aşılama da yumurtanin daha sağlıklı büyümesine katkıda bulunur . Hatta bana âdetin ikinci günü doktorum proxyfemin verdi bir çok hastam hamile kalmaya yardımcı oldu demişti eşime de proxymen verdi sperm güçlendirmek için . Biraz pahalı ama değdigine inanıyorum . Eşine de şimdiden günlük bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedir canım o da epey işe yarar
Aynen al doktor da büyük ihtimal bunlari önerir . Bir kutu kullandırıyor hamilelik olunca folik asitle devam ediyorsun . Adetliyken gittikten sonra eşim her gün iki muz ceviz badem çiğ kabak çekirdeği bol bol su bir parça bitter çikolata yedi sperm sonucu da çok iyi çıktı . Birde aklında olsun eğer doktor aşılma kararı verirse bu dediğim şeyleri son 3-4 gün içinde yapsın çünkü aşılma da doktor en az 3 en fazla 4 gün cinsel perhiz isteyecekBen bir buçuk yıl önce körfeze kontrole ilk gittiğimde doktor proxfemin vermişti.geçen sene bu zaman larda eşimde sperm azlığı çıkınca proxeed plus kullanmıştı regl olduğum gibi alayım da ikimiz de kullanalım ozaman onları
Hepsini yapacağım sende dua ediceksinAynen al doktor da büyük ihtimal bunlari önerir . Bir kutu kullandırıyor hamilelik olunca folik asitle devam ediyorsun . Adetliyken gittikten sonra eşim her gün iki muz ceviz badem çiğ kabak çekirdeği bol bol su bir parça bitter çikolata yedi sperm sonucu da çok iyi çıktı . Birde aklında olsun eğer doktor aşılma kararı verirse bu dediğim şeyleri son 3-4 gün içinde yapsın çünkü aşılma da doktor en az 3 en fazla 4 gün cinsel perhiz isteyecek
Kesinlikle duam seninle sormak istediğin ne olursa sorHepsini yapacağım sende dua ediceksin![]()
Merhaba canım senin ilk aşılaman mıydı?Merhaba arkadaşlar 20 gün önce aşılama oldum .gecen perşembe günü değerim 311 çıktı(aşılama sonrası 15.gun ). 4 gün sonra yanı dün tekrardan yaptım 1162 çıktı . 20 günlük süre içinde değerim sizce nasıl.
Evet ilk aşılamamdi . Proxyfemini ben hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar devam ettim kutusu bitince bıraktım . Duphaston vermedi mi düşük önleyici tutunmayi kolaystirici .Merhaba canım senin ilk aşılaman mıydı?
Ben de geçen ay proxyfemin kullandım ama adet gördüm bugün de aşılama yaptı doktorum. Ama bi ilaç vermedi proxyfemin kullanmaya devam et dedi
Yok canım vermedi acaba alıp kendim mi kullansamEvet ilk aşılamamdi . Proxyfemini ben hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar devam ettim kutusu bitince bıraktım . Duphaston vermedi mi düşük önleyici tutunmayi kolaystirici .
Kendiniz kullanmayın tekrardan doktorunuza sorun .Yok canım vermedi acaba alıp kendim mi kullansam
İlk aşılama mıMerhaba arkadaşlar 20 gün önce aşılama oldum .gecen perşembe günü değerim 311 çıktı(aşılama sonrası 15.gun ). 4 gün sonra yanı dün tekrardan yaptım 1162 çıktı . 20 günlük süre içinde değerim sizce nasıl.
Canım merhaba. Sen de ne gibi belirtiler oldu acaba?Evet ilk aşılamamdi . Proxyfemini ben hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar devam ettim kutusu bitince bıraktım . Duphaston vermedi mi düşük önleyici tutunmayi kolaystirici .