Aşılama sonrası belirtiler:)

ozunde_iyibiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
13
1
27
Arkadaşlar selamlar.
17.10.2024 tarihinde aşılama işlemi yapıldı.
Şu an 9. Günümdeyim.
Benim bel, sırt ve sol kasık ağrım fazlasıyla mevcut.
Gögüslerimde aşırı hassasiyet uçlarında belirginleşme var. Benimle aynı belirtileri yaşayan ve hamile olan var mı?

Ben mesane baskısı, ishal ve kafa ağrısı yaşadım ara ara başıma kadar vuran. çok nadir de ara ara giren hafif sancılar

Bende 16 ekimde aşılama oldum gögüs hassasiyeti ve arada kasık agrılarım ve bel agrısı mevcut henüz belii değil ama adet olacakkende böyle ağrılarım mevcut

Cidden mi yaa? İnşallah rabbim isteyen herkese yaşatsınnn🥰❤️
İlk catlatma ignemde (aşılama yaptirmadan önce) 10.gun öğrenmiştim ben
Testimde şöyleydi
Düşük oldu bu ama ben sadece örneklendirmek için gösteriyorum
Kendini sakın kasma kaygilandirma Rabbim inşallah kalbinin istedigini versin canim🤲🏼🥰

Eklentiler

• Screenshot_2024-08-01-22-44-39-329_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-01-22-44-39-329_com.android.chrome.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 40
Bende aşılamanın 8.günündeyim merakla ve heyecanla bekliyorum 🤲🏻💕Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize nasip etsin inşallah

İlk catlatma ignemde (aşılama yaptirmadan önce) 10.gun öğrenmiştim ben
Testimde şöyleydi
Düşük oldu bu ama ben sadece örneklendirmek için gösteriyorum
Kendini sakın kasma kaygilandirma Rabbim inşallah kalbinin istedigini versin canim🤲🏼🥰
Bende bugun 12 güne girdim gece dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı pozitife döner mi?

Bende 10 ekimde üçüncü aşılamanın sonunda pozitifi gördüm kızlar. Öncelikle kesinlikle belirti aramayın kendinizi serbest bırakın. Ben tüp bebeğe geçmek için prosedür gereği yaptırmıştım çok umutsuz ve baştan savma yaptırdım aşılamayı, sonrasında hiç oralı olmadım doktor ne dediyse tersini yaptım olmayacak zaten kasmaya gerek yok diye hep gezdim dolaştım koştum iş yaptım vs. Cuma günü beta verdim şok oldum. 215 ile hamile olduğumu öğrendim. Tabi çok mutlu oldum. Dün yine kan verdim 1063 çıktı Allahıma şükür olsun ki. Serbest bırakın ben inanmıyordum ama artık inanıyorum serbest bırakmak en güzeli.
Allah kucağımızı doldursun inşallah ☺️☺️

Bende 10 ekimde üçüncü aşılamanın sonunda pozitifi gördüm kızlar. Öncelikle kesinlikle belirti aramayın kendinizi serbest bırakın. Ben tüp bebeğe geçmek için prosedür gereği yaptırmıştım çok umutsuz ve baştan savma yaptırdım aşılamayı, sonrasında hiç oralı olmadım doktor ne dediyse tersini yaptım olmayacak zaten kasmaya gerek yok diye hep gezdim dolaştım koştum iş yaptım vs. Cuma günü beta verdim şok oldum. 215 ile hamile olduğumu öğrendim. Tabi çok mutlu oldum. Dün yine kan verdim 1063 çıktı Allahıma şükür olsun ki. Serbest bırakın ben inanmıyordum ama artık inanıyorum serbest bırakmak en güzeli.
Allah kucağımızı doldursun inşallah ☺️☺️
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alım inşallah 🙏🏻
Belirti falan yaşadınızmı peki ?

Amin İnşallah.
Hiç belirtim yok desem :) hala hiç belirtim yok tek yaşadığım şey gögüslerimin balona dönmesi ve acıması o kadar :)
Yaa bende 24 ü aşılama oldum tek bir belirti yok iğne etkisiyle yalancı belirtiler olabiliyormuş ama o bile yok 😅 tutmadı heralde diye düşünüyorum . Yinede göğüsler falan azda olsa belirti olmuş 🤩

Yaa bende 24 ü aşılama oldum tek bir belirti yok iğne etkisiyle yalancı belirtiler olabiliyormuş ama o bile yok 😅 tutmadı heralde diye düşünüyorum . Yinede göğüsler falan azda olsa belirti olmuş 🤩
Betaya bakmasam anlamazdım çünkü benim adet zamanı gögüslerim hep acır

X