Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aşırı belirtim var ama muhtemelen ilaçlardan aşılamadan 5 gün sonra belirtiler başladı benim ama idrarda pozitif çıkıyordu zaten bugün 12. Günüm ve dünden bu yana regli ağrım var adetime 9 gün kaldı bu kadar erken ağrım olmaz aslında ilaçla erken yumurta gelişti belki oda mi erken olacak diye düşünüyorum..14-15 gün sonra test yapın. Regl ağrısı ve erken hamilelik belirtileri hemen hemen aynı diyebilirim
Sonuç ne canımBenim aşırı belirtim var ama muhtemelen ilaçlardan aşılamadan 5 gün sonra belirtiler başladı benim ama idrarda pozitif çıkıyordu zaten bugün 12. Günüm ve dünden bu yana regli ağrım var adetime 9 gün kaldı bu kadar erken ağrım olmaz aslında ilaçla erken yumurta gelişti belki oda mi erken olacak diye düşünüyorum..
Sınucun ne canımBenim aşırı belirtim var ama muhtemelen ilaçlardan aşılamadan 5 gün sonra belirtiler başladı benim ama idrarda pozitif çıkıyordu zaten bugün 12. Günüm ve dünden bu yana regli ağrım var adetime 9 gün kaldı bu kadar erken ağrım olmaz aslında ilaçla erken yumurta gelişti belki oda mi erken olacak diye düşünüyorum..
Test yapmadım henüz ama lekelenmem devam ediyorSınucun ne canım
Yaptın mı sonuç ne çıktı bu arada benim 5 günüm aşırı küçük abdestte çıkıyorum ve gaz var ilaçtan mı belirtiden mi sizin belirtiler nasıldıTest yapmadım henüz ama lekelenmem devam ediyor
Test yapmadım canım adet oldumYaptın mı sonuç ne çıktı bu arada benim 5 günüm aşırı küçük abdestte çıkıyorum ve gaz var ilaçtan mı belirtiden mi sizin belirtiler nasıldı
Ya geçmiş olsunTest yapmadım canım adet oldum
Benim de ilk aşılamam bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, mesajınızı gördüm yapsam mı beklesem miMerhaba 14 kasimda asilama yapildi. Diger iki asilamada 10. Gun lekelenme baslamisti ve kan testi negatif oluyordu. Bu ucuncu asilamam lekelenmem olmadi ve umutluydum bugun 11. Günüm sabah evde idrar testinde negatif gordum beklemedeyim
Doktorum bana da minimum 12 gün dedi, zaten o arada yaparsan pozitif alırsın çünkü çatlatma iğnesi hcg içeriyor ve 10-12 gün içinde atılıyor vücuttan dedi. Adet günün geçmeden test yapma dedi banaBenim de ilk aşılamam bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, mesajınızı gördüm yapsam mı beklesem mi
siz test yaptınız mı inşallah beklediğiniz haberdir
Adet günüme daha 7 gün var gösteriyor en az, 14. gün Pazartesi o gün yapıcam sanırım. Bugün 12. gün dersek ve test yaparsam negatif çıksa pozitife döner mi bunu da çok merak ediyorum. Progestanı negatifi görürsem bırakmak istiyorum çünküDoktorum bana da minimum 12 gün dedi, zaten o arada yaparsan pozitif alırsın çünkü çatlatma iğnesi hcg içeriyor ve 10-12 gün içinde atılıyor vücuttan dedi. Adet günün geçmeden test yapma dedi bana
7 gün hala çok uzun bir süre, moraliniz bozulmasın biraz daha sabredin test yapmak için, 14.günde net sonucu alırsınızAdet günüme daha 7 gün var gösteriyor en az, 14. gün Pazartesi o gün yapıcam sanırım. Bugün 12. gün dersek ve test yaparsam negatif çıksa pozitife döner mi bunu da çok merak ediyorum. Progestanı negatifi görürsem bırakmak istiyorum çünkü
Teşekkür ederim progestana da devam edeyim bu sürede bakalım bekliycem7 gün hala çok uzun bir süre, moraliniz bozulmasın biraz daha sabredin test yapmak için, 14.günde net sonucu alırsınız
Merhaba yorumunuzu simdi gordum. Ilacin vucuttan atimi kisiden kisiye su icme vs durumuna gore degisir. Denildigi gibi olsaydi 11. Gun pozitif görürdüm:) bu asilamam da negatif sonuclandi.Benim de ilk aşılamam bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, mesajınızı gördüm yapsam mı beklesem mi
siz test yaptınız mı inşallah beklediğiniz haberdir
Bir de asilamada adet gununuzu baz almayin bence. En azindan benim icin hep uygulamadaki tahmini catlamamdan once oldu asilama dolayisiyla hep 1-2 gun reglim geriye geldi. Asilama oldugunu gunden max 14 gun regl tarihi baska bir durum olup gecikmezse(ilac kaynakli vs) ki ben duphastonu daha kullanirken regl oldum hepAdet günüme daha 7 gün var gösteriyor en az, 14. gün Pazartesi o gün yapıcam sanırım. Bugün 12. gün dersek ve test yaparsam negatif çıksa pozitife döner mi bunu da çok merak ediyorum. Progestanı negatifi görürsem bırakmak istiyorum çünkü
yorumlarınız için teşekkür ederim, inşallah beklediğiniz sonucu hayırlı zamanda alırsınız, ben de..Bir de asilamada adet gununuzu baz almayin bence. En azindan benim icin hep uygulamadaki tahmini catlamamdan once oldu asilama dolayisiyla hep 1-2 gun reglim geriye geldi. Asilama oldugunu gunden max 14 gun regl tarihi baska bir durum olup gecikmezse(ilac kaynakli vs) ki ben duphastonu daha kullanirken regl oldum hep