Aşılama sonrası belirtiler ne zaman başlar ?

antabus123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
150
82
Merhaba, perşembe günü aşılama oldum. Kanama, lekelenme vs olmadı. Bugün 4. Günüm işlemden beri ara ara kasık ağrım oldu. Bugün de sanki regl olacakmışım gibi ağrılar var karnımda. Genelde fazlaca belirti yazılmış ama bende pek bişey yok gibi. Ne zaman başlar acaba belirti vs ? Bir de regl sancısı gibi olan ağrı tutmadığının işareti mi acaba ?

Merhaba, perşembe günü aşılama oldum. Kanama, lekelenme vs olmadı. Bugün 4. Günüm işlemden beri ara ara kasık ağrım oldu. Bugün de sanki regl olacakmışım gibi ağrılar var karnımda. Genelde fazlaca belirti yazılmış ama bende pek bişey yok gibi. Ne zaman başlar acaba belirti vs ? Bir de regl sancısı gibi olan ağrı tutmadığının işareti mi acaba ?
Merhaba 8 temmuzda da ben aşılama yaptırdım☺️ göğüslerimin şişkinliği ve gaz dışında belirtim olmadı

Benim 6. Gün başladı canım. Adet ağrısı gibi ağrı vardı ve göğüslerim ağrıyordu. 8. Gün gece acile gittim 5,62 çıktı beta iğnedendir dedim 12. Gün 361,7 çıktı. Şuan kucağımda 1 aylık. İnşAllah seninde tutmuştur

Benim 6. Gün başladı canım. Adet ağrısı gibi ağrı vardı ve göğüslerim ağrıyordu. 8. Gün gece acile gittim 5,62 çıktı beta iğnedendir dedim 12. Gün 361,7 çıktı. Şuan kucağımda 1 aylık. İnşAllah seninde tutmuştur
Gözün aydın :) ben sanmıyorum tuttuğunu. Öyle hissediyorum yani hayırlısı olsun, sağlıkla büyütün bebişinizi ❤️

Hangi şehirdesiniz ? Benim de aşılama günü de dahil 12. Günüm. İnşallah pozitif sonuçlanır bu süreç. Sizin süreciniz nasıl ilerledi ?
6 Temmuzda çatlatma iğnesini vuruldum 8 Temmuzda aşılamam oldu ,aşılama dahil 10.günüm benim de bugün.
Ağrı acı olmadı
İlk zamanlar aşırı gaz vardı yemede istek arttı
Göğüslerimde şişkinlik var
Ama onun dışında kasık bel ağrısı gibi belirtilerim olmadı hiç
Samsun’dayım bu arada ☺️ siz hangi şehirdesiniz

6 Temmuzda çatlatma iğnesini vuruldum 8 Temmuzda aşılamam oldu ,aşılama dahil 10.günüm benim de bugün.
Ağrı acı olmadı
İlk zamanlar aşırı gaz vardı yemede istek arttı
Göğüslerimde şişkinlik var
Ama onun dışında kasık bel ağrısı gibi belirtilerim olmadı hiç
Samsun’dayım bu arada ☺️ siz hangi şehirdesiniz
Ben Ankara’dayım. Benim de 6 Temmuz aşılama günüm :)) benim işlemden sonraki bi kaç gün ara ara ağrılarım oldu. Gaz ve iştah bende de mevcut. Ama göğüslerde dün başlayan bugün daha hissettiğim sızlama gibi bişey var fakat benim göğüslerim zaten fibrokistik. Her regl öncesi inanılmaz sancı olur. Bunda yeni başladı işte. Ara ara da regl sancım oluyo. Sizin aşılama olma sebebiniz nedir ? Problem var mıydı ? Bir de yaşınız kaç acaba ?

Ben Ankara’dayım. Benim de 6 Temmuz aşılama günüm :)) benim işlemden sonraki bi kaç gün ara ara ağrılarım oldu. Gaz ve iştah bende de mevcut. Ama göğüslerde dün başlayan bugün daha hissettiğim sızlama gibi bişey var fakat benim göğüslerim zaten fibrokistik. Her regl öncesi inanılmaz sancı olur. Bunda yeni başladı işte. Ara ara da regl sancım oluyo. Sizin aşılama olma sebebiniz nedir ? Problem var mıydı ? Bir de yaşınız kaç acaba ?
Bizimki sebepsiz infertilite. Bende de eşimde de gözler görülen hiçbir probleme rastlanmadı. Yumurta rezervi güzel adetim düzenlidir eşimin spermiografisi de gayet iyiydi.57 mio %84 hareketlilik ile aşılama tapıldı.28 yaşındayım :) 2 senelik evliyiz2 senedir de çocuk istiyorduk:) tutmazsa bir süre ara verip tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz
Sizin yaşınız kaçtı var mıydı bir problem

X