Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonra kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz daha bekle bakalim benimde ara ara geldigi oldu yine de beta iste doktoruna gttin mi hic hemen orada acil.beta hcg yapiyorlar
Ama pazartresi bakalım dedi ogün bakmadı kan değerlerime çok erken çıkmaz pazartesi gel kandan bakalım ilaç içmene gerek kalmadı dedi öyle söyleyince ağlayarak çıktım soru soramadım

Ama pazartresi bakalım dedi ogün bakmadı kan değerlerime çok erken çıkmaz pazartesi gel kandan bakalım ilaç içmene gerek kalmadı dedi öyle söyleyince ağlayarak çıktım soru soramadım
Hmmmm bana ultrasonda bakti gittigim gb regl degil cunku dedi ultrasondan sonra beta aldik rahim regl durumunda degil dedi . Sonra negatif cikinca tabi yani soyle soyleyeyim yerlesme kanamasinda olsa az biraz cikiyormus bhcg o yuzden doktorunuzu mu degstrseniz ozel mi devlet mi ???

Özel e gidiyorum

Ultrasonla göbegimden baktı çok ilginç olası değil dedi
Hmm belki tedavinyontemi farklidir bana son care kanama durmayinca karindan ultrason verdi ama.gidemedim maalesef kanama durdu zaten braz uzun surdu ama hormonal bir sikinti yine cikmadi. Amin canim rabbim hepimizin gonlune gore versin ❤

Kanama başlayınca hemen gittim pazartesi 4gün başladı kanama ama o kanama adet gibi değildi çok erken kanda çıkmaz dedi
Kanda cikmasa bile anliyorlar rahim duvari kalinligindan diye biliyorum ben prof a gidiyorum hemen hemen ankaranin en ii doktorlari arasinda guveniyorum smdilik bakalm daha bu olaydan snra kendisiyle detayli gorusemedm bi dahakine insallah

Kanda cikmasa bile anliyorlar rahim duvari kalinligindan diye biliyorum ben prof a gidiyorum hemen hemen ankaranin en ii doktorlari arasinda guveniyorum smdilik bakalm daha bu olaydan snra kendisiyle detayli gorusemedm bi dahakine insallah
Ben osmaniyede yaşıyorum bir önceki doktorum beni para makinasıcolarak gördü herşeyi baştan sağma yaptı beni çok yordu değiştirdim doktoru bu ikinci doktorum

Tabiki bayramdan sonra allah in izniyle iyi diyelim iyisi olsun ama bundan snra takmayacam napaym olumde belli dogum da iste varsa nasibimiz alacaz yoksa yapacak brsey yok

İşte bilemiyorum ki beni üzmemek için konuşmadı belki detay anlatmadı ama pazartesi soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…