Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonra kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkezin başına gelebilir canm böyle şeyler sen sakin ve sabırlı ol ben adet kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü rahim duvarın incelirdi en azından onu söylerdi dr rahim duvarı incelmiş diye anladın mı ne demek istedigimi
Alttan muayene edip demesi gerekiyordu rahim duvarı incelmişse o neden oluyor ki

Bana kalırsa seni böyle üzen dr devam etme moral herşeyden önemli olan
Geçen yıl başka doktora aşılama yaptırdım ne yumurtamı düzgün takip etti ne 12mm iken iki gün sonra aşılama dedi hiç bakmadı sperm nasılsı aşılama da uyumak istemiştim ne aşılama sonrası tek kelime yok öğle arasıydı herşey baştan sağma yaptı

Geçen yıl başka doktora aşılama yaptırdım ne yumurtamı düzgün takip etti ne 12mm iken iki gün sonra aşılama dedi hiç bakmadı sperm nasılsı aşılama da uyumak istemiştim ne aşılama sonrası tek kelime yok öğle arasıydı herşey baştan sağma yaptı
Anladım canm karar senin için rahatsa güveniyorsan devam

Canm en acik şekilde söyle adet olsaydın rahim duvarın ince olacaktı akan kan rahim duvarını inceltecekti ve evt ultrasonda kalınlığı inceliği belli olur
Sorun yok rahimde dediğine göre hala bir şansım var demek bu sen gibi söylemesede canım bunları doktor mu anlatıyor biliyorsunuz araştırarak mı

Benmde 1 hafta snra kanamam baasladi maalesef tutmadi anlayamadim.doktor da tutunamamis belli ki dedi bir problem yok.gorunuyor bnde sdc neden tutunamiuor diyorum tutmamis iste asilama diyor delirti beni kendi doktorum yoktu yani her yumurtlamadan snra olacak mi bu amaannn artk birakacam bu isleri de son olcak olursa olsn olmicalsa olmasn napaym yillar gecti b3kliyor
Tik yok ya kmyasal ya regl yoruldm

Benmde 1 hafta snra kanamam baasladi maalesef tutmadi anlayamadim.doktor da tutunamamis belli ki dedi bir problem yok.gorunuyor bnde sdc neden tutunamiuor diyorum tutmamis iste asilama diyor delirti beni kendi doktorum yoktu yani her yumurtlamadan snra olacak mi bu amaannn artk birakacam bu isleri de son olcak olursa olsn olmicalsa olmasn napaym yillar gecti b3kliyor
Tik yok ya kmyasal ya regl yoruldm
Ne zaman oldu sizde bende çok yoruldum ama umarım olur en kısa zamanda tutunamamış demeside anormalmış ama kanaması olup olanlarda oluyormuş gününde test yaptırcam siz yaptırdınız mı

Ne zaman oldu sizde bende çok yoruldum ama umarım olur en kısa zamanda tutunamamış demeside anormalmış ama kanaması olup olanlarda oluyormuş gününde test yaptırcam siz yaptırdınız mı
Asilamadan 1 hafta sonra bsladi lekelenme seklinde beta verdm 2.78 cikti 1 hafta snra normal kanama basladi drvam etti tabi bu sure boyunca kanama negatif dedi tekrar kanamam kesilmeynce beta istedi
0.800 cikti normal regl devam etti yani toplamda 14 gun kanama yasadim

Asilamadan 1 hafta sonra bsladi lekelenme seklinde beta verdm 2.78 cikti 1 hafta snra normal kanama basladi drvam etti tabi bu sure boyunca kanama negatif dedi tekrar kanamam kesilmeynce beta istedi
0.800 cikti normal regl devam etti yani toplamda 14 gun kanama yasadim
Benim kanama bitti askında iki gündür leke var

Back