- Konu Sahibi yagmur1212
Bana kalırsa seni böyle üzen dr devam etme moral herşeyden önemli olanBilmediğim o kadar çok şey var ki hiç dediklerin aklıma gelmedi doktorumla konuşuncaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kalırsa seni böyle üzen dr devam etme moral herşeyden önemli olanBilmediğim o kadar çok şey var ki hiç dediklerin aklıma gelmedi doktorumla konuşuncaa
Alttan muayene edip demesi gerekiyordu rahim duvarı incelmişse o neden oluyor kiHerkezin başına gelebilir canm böyle şeyler sen sakin ve sabırlı ol ben adet kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü rahim duvarın incelirdi en azından onu söylerdi dr rahim duvarı incelmiş diye anladın mı ne demek istedigimi
Canm adet olduğumuzda rahim duvarı incelir ama olmazsa kalın kalır adet kanıyla dökülürAlttan muayene edip demesi gerekiyordu rahim duvarı incelmişse o neden oluyor ki
Geçen yıl başka doktora aşılama yaptırdım ne yumurtamı düzgün takip etti ne 12mm iken iki gün sonra aşılama dedi hiç bakmadı sperm nasılsı aşılama da uyumak istemiştim ne aşılama sonrası tek kelime yok öğle arasıydı herşey baştan sağma yaptıBana kalırsa seni böyle üzen dr devam etme moral herşeyden önemli olan
Rahimin iyi diyince incelmemiş olarak algıladım ben bu da demek oluyorki adet olmadinAlttan muayene edip demesi gerekiyordu rahim duvarı incelmişse o neden oluyor ki
Anladım canm karar senin için rahatsa güveniyorsan devamGeçen yıl başka doktora aşılama yaptırdım ne yumurtamı düzgün takip etti ne 12mm iken iki gün sonra aşılama dedi hiç bakmadı sperm nasılsı aşılama da uyumak istemiştim ne aşılama sonrası tek kelime yok öğle arasıydı herşey baştan sağma yaptı
Eğer adet değilse bu knama kalın olacak doktorda bunu anlayacaktı öyle mi doğru mu anladımCanm adet olduğumuzda rahim duvarı incelir ama olmazsa kalın kalır adet kanıyla dökülür
Ultrasonla anlaşılır mı peki göbekten baktıRahimin iyi diyince incelmemiş olarak algıladım ben bu da demek oluyorki adet olmadin
Söylediklerinin hiçbirini bilmeyince dediklerini düşününce sen çok haklısınAnladım canm karar senin için rahatsa güveniyorsan devam
Canm en acik şekilde söyle adet olsaydın rahim duvarın ince olacaktı akan kan rahim duvarını inceltecekti ve evt ultrasonda kalınlığı inceliği belli olurEğer adet değilse bu knama kalın olacak doktorda bunu anlayacaktı öyle mi doğru mu anladım
Sorun yok rahimde dediğine göre hala bir şansım var demek bu sen gibi söylemesede canım bunları doktor mu anlatıyor biliyorsunuz araştırarak mıCanm en acik şekilde söyle adet olsaydın rahim duvarın ince olacaktı akan kan rahim duvarını inceltecekti ve evt ultrasonda kalınlığı inceliği belli olur
Dr dan özellikle sorarak öğreniyorum canm ayrıca saglik okudum onunda etkisi var ama daha çok sorarkSorun yok rahimde dediğine göre hala bir şansım var demek bu sen gibi söylemesede canım bunları doktor mu anlatıyor biliyorsunuz araştırarak mı
Anladım canım en kısa zamanda seninde istediğin gibi olsun herşey inşallah umarım bende pazartesi güzel haber verebilirimDr dan özellikle sorarak öğreniyorum canm ayrıca saglik okudum onunda etkisi var ama daha çok sorark
Tmm cnm güzel haberler ini bekliyorumAnladım canım en kısa zamanda seninde istediğin gibi olsun herşey inşallah umarım bende pazartesi güzel haber verebilirim
İnşallah canım hepimiz den güzel haberler gelsin bizde meleklerimize kavuşacagımız anları konuşalımTmm cnm güzel haberler ini bekliyorum
Amin canm âminİnşallah canım hepimiz den güzel haberler gelsin bizde meleklerimize kavuşacagımız anları konuşalım
Ne zaman oldu sizde bende çok yoruldum ama umarım olur en kısa zamanda tutunamamış demeside anormalmış ama kanaması olup olanlarda oluyormuş gününde test yaptırcam siz yaptırdınız mıBenmde 1 hafta snra kanamam baasladi maalesef tutmadi anlayamadim.doktor da tutunamamis belli ki dedi bir problem yok.gorunuyor bnde sdc neden tutunamiuor diyorum tutmamis iste asilama diyor delirti beni kendi doktorum yoktu yani her yumurtlamadan snra olacak mi bu amaannn artk birakacam bu isleri de son olcak olursa olsn olmicalsa olmasn napaym yillar gecti b3kliyor
Tik yok ya kmyasal ya regl yoruldm
Asilamadan 1 hafta sonra bsladi lekelenme seklinde beta verdm 2.78 cikti 1 hafta snra normal kanama basladi drvam etti tabi bu sure boyunca kanama negatif dedi tekrar kanamam kesilmeynce beta istediNe zaman oldu sizde bende çok yoruldum ama umarım olur en kısa zamanda tutunamamış demeside anormalmış ama kanaması olup olanlarda oluyormuş gününde test yaptırcam siz yaptırdınız mı
Benim kanama bitti askında iki gündür leke varAsilamadan 1 hafta sonra bsladi lekelenme seklinde beta verdm 2.78 cikti 1 hafta snra normal kanama basladi drvam etti tabi bu sure boyunca kanama negatif dedi tekrar kanamam kesilmeynce beta istedi
0.800 cikti normal regl devam etti yani toplamda 14 gun kanama yasadim