- 15 Mayıs 2019
- 53
- 49
- 3
- 39
- Konu Sahibi yagmur1212
-
Bir sonraki ay ilk adetle yaptırcam bu adet sayıldı mı sence adet gibi kanama değildi önce koyu renk pıhtılı sonra kırmızı yoğun şekildeBu ay asilama yatırmayacaksın o zaman
Ayy canm o dr da ne saçma konuşmuş öyle kanaman herşeyden kaynaklanıyor olabilir sakin canını sıkma belki yumurtan çatlarken oldu kanaman ne belli çünkü benim bazı aylar yumurtam çatlarken kanamam oluyo yani sakin ümidini kaybetme test gününde yaptır testiniBen geçen çarşamba aşılama yaptırdım herşey güzel başarılı oldu dedi doktorum pazar günü az kanama başaladı pazartesi çoğaldı pazartesi sabah doktoruma gittim rahmime baktı herşey yolunda dış kanama filan yok bu olası durum değil yumurtalarda öçatlamış dedi ilaca başlayacaktım başlama dedi parol yazalım dedi istemedim pbir hafta sonra kan tahlili yapacaktık dedi üzülme bir çaresi vardır olmadı tüp bebeğe gidersin dedi ama pazartesi günü gel kontrol edelim kan bakalım yinede dedi
25nisandı aşılamadan önceki adetimBu ay asilama yatırmayacaksın o zaman
Yok canm bunu adetten sayma test gününde yap testini yineBir sonraki ay ilk adetle yaptırcam bu adet sayıldı mı sence adet gibi kanama değildi önce koyu renk pıhtılı sonra kırmızı yoğun şekilde
Gerçekten mi bir umut var mı yani çok ağlayıncada yaşınız küçük ağlama dediAyy canm o dr da ne saçma konuşmuş öyle kanaman herşeyden kaynaklanıyor olabilir sakin canını sıkma belki yumurtan çatlarken oldu kanaman ne belli çünkü benim bazı aylar yumurtam çatlarken kanamam oluyo yani sakin ümidini kaybetme test gününde yaptır testini
Pazartesi kandan mı baktırayım kontrol ederiz pazartesi demişti doktorumYok canm bunu adetten sayma test gününde yap testini yine
Tabi ki var ve bian önce dr nu değiştir canmGerçekten mi bir umut var mı yani çok ağlayıncada yaşınız küçük ağlama dedi
Evet canm eğer pazartesi aşılamadan sonra 14 günse git kan verPazartesi kandan mı baktırayım kontrol ederiz pazartesi demişti doktorum
Doktorum kibar anlayışlı diye gidiyordum değiştirmem gerekecek kadar mı yanlış bilgi varTabi ki var ve bian önce dr nu değiştir canm
Evet öyle 14günEvet canm eğer pazartesi aşılamadan sonra 14 günse git kan ver
Çok teşekkür ederim hiç umudum kalmamıştıEvet öyle 14gün
Kişiye göre değişir canm seni Bu şekilde üzmeye yıpratmaya hakkı yok neden hemen kötü düşünmeni sağlıyor ayrıca kanamanın neden kaynaklandığını bile bilmeden sana bunları söylemesi çok yanlış o dr bilmiyor mu bu denli erken kanama olmamaliDoktorum kibar anlayışlı diye gidiyordum değiştirmem gerekecek kadar mı yanlış bilgi var
Çok teşekkür ederim hiç umudum kalmamıştı
Bak iste cnm meselede bu elle rahim yolunu kontrol edebilirdi mesele geçen ay bende de vardı dr herşeye baktı bide izin verirsen rahim boyuncada bakalım dedi kanayan orasıydı ki yumurtan çatlarken bile olmuş olabilir kanamanOlası bir durum değil dedi olmaması gerekiyordu dedi rahminde sorun yok yumurtaların çatlamış yoklar dış kanaman da yok dedi
Ay İnşallah benimledir isteyen herkese nasip olsun kalbindekilerde seni bulsun en kısa zamanda canım çok teşekkür ederim içim birazda olsa rahatladıKorkma canm olur yada olmaz ama sen bu şekilde kendini üzme gelecek ay tekrar denersin şansını sakin üzülme ins seninledir melegin
Ayrıca cnm düşündükçe ihtimal çok belki bebeğin sana tutunurken bile olabiliyor bu tarz kanamalar o yüzden sakın kendini uzmeAy İnşallah benimledir isteyen herkese nasip olsun kalbindekilerde seni bulsun en kısa zamanda canım çok teşekkür ederim içim birazda olsa rahatladı
Hadi ya çok olunca bende direk kötü geldi aklıma çünkü 3ay öncr dış gebelik yaşadımBak iste cnm meselede bu elle rahim yolunu kontrol edebilirdi mesele geçen ay bende de vardı dr herşeye baktı bide izin verirsen rahim boyuncada bakalım dedi kanayan orasıydı ki yumurtan çatlarken bile olmuş olabilir kanaman
Bilmediğim o kadar çok şey var ki hiç dediklerin aklıma gelmedi doktorumla konuşuncaaAyrıca cnm düşündükçe ihtimal çok belki bebeğin sana tutunurken bile olabiliyor bu tarz kanamalar o yüzden sakın kendini uzme
Herkezin başına gelebilir canm böyle şeyler sen sakin ve sabırlı ol ben adet kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü rahim duvarın incelirdi en azından onu söylerdi dr rahim duvarı incelmiş diye anladın mı ne demek istedigimiHadi ya çok olunca bende direk kötü geldi aklıma çünkü 3ay öncr dış gebelik yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?