- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi yagmur1212
-
Cnm benim de kanamam oldu ama hemen geçti dr gitKızlar merhaba 2 gün önce aşılama yapıldı, dün kahverengi akıntım vardı bugün kanamaya döndü ve hatta günlük ped yerine normal ped kullanmam zorunda kaldım. Doktorum kanama olur bi kaç gün demişti bu kadarı normal mi emin olamadım? Aşılama sonrası böyle adet gibi kanama yaşayan var mı?
Aynı durumu yaşıyorum sonucunuz pozitif oldu inşallah bilgi verir misinizKızlar merhaba 2 gün önce aşılama yapıldı, dün kahverengi akıntım vardı bugün kanamaya döndü ve hatta günlük ped yerine normal ped kullanmam zorunda kaldım. Doktorum kanama olur bi kaç gün demişti bu kadarı normal mi emin olamadım? Aşılama sonrası böyle adet gibi kanama yaşayan var mı?
Sonuçlarınız ne arkafaşlar aynı durumdayımCnm benim de kanamam oldu ama hemen geçti dr git
Benim negatif canm yumurtam catlamamisSonuçlarınız ne arkafaşlar aynı durumdayım
en kısa zamanda istedikleriniz gerçekleşir inşallahBenim negatif canm yumurtam catlamamis
Kanama neden olmuş peki biliyor musunuzBenim negatif canm yumurtam catlamamis
Cnm asilama sırasında da canm acımıştı aletler büyük gelmişti ondandır de di drKanama neden olmuş peki biliyor musunuz
Normaldi herşey aşılamadan 4 gün sonraya kadarCnm asilama sırasında da canm acımıştı aletler büyük gelmişti ondandır de di dr
Korkma cnm herşey olacağına varır zaten ben anca gelecek ay başlıyacağım tekrar asilamayaNormaldi herşey aşılamadan 4 gün sonraya kadarşuan ne düşüneceğimi hissedeceğimi bilmiyorum sadece çok üzülüyorum sizler hamileyim ssorun yok deseniz rhatlıycam
O zaman aynı anda yaptıracagız aşağı yukarı demek oluyor buKorkma cnm herşey olacağına varır zaten ben anca gelecek ay başlıyacağım tekrar asilamaya
En son ne zaman adet oldunO zaman aynı anda yaptıracagız aşağı yukarı demek oluyor bu
Geçmedi ki kanama bugün bitti ne kanaması anlamafım kiBenimde 2 gün olup geçmişti.Doktor olabilir demisti.Bir kac gune gecmezse öyle doktoruna başvurabilirsin
Cnm ben konuyu takip etmedim bana bi bastan anlatsanGeçmedi ki kanama bugün bitti ne kanaması anlamafım ki
Pazartesi kanama oldu işte bugün bittiEn son ne zaman adet oldun
Bu ay asilama yatırmayacaksın o zamanPazartesi kanama oldu işte bugün bitti
Ben geçen çarşamba aşılama yaptırdım herşey güzel başarılı oldu dedi doktorum pazar günü az kanama başaladı pazartesi çoğaldı pazartesi sabah doktoruma gittim rahmime baktı herşey yolunda dış kanama filan yok bu olası durum değil yumurtalarda öçatlamış dedi ilaca başlayacaktım başlama dedi parol yazalım dedi istemedim pbir hafta sonra kan tahlili yapacaktık dedi üzülme bir çaresi vardır olmadı tüp bebeğe gidersin dedi ama pazartesi günü gel kontrol edelim kan bakalım yinede dediCnm ben konuyu takip etmedim bana bi bastan anlatsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?