Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonra kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yagmur1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
1.730
3.065
83
Kızlar merhaba 2 gün önce aşılama yapıldı, dün kahverengi akıntım vardı bugün kanamaya döndü ve hatta günlük ped yerine normal ped kullanmam zorunda kaldım. Doktorum kanama olur bi kaç gün demişti bu kadarı normal mi emin olamadım? Aşılama sonrası böyle adet gibi kanama yaşayan var mı?

Kızlar merhaba 2 gün önce aşılama yapıldı, dün kahverengi akıntım vardı bugün kanamaya döndü ve hatta günlük ped yerine normal ped kullanmam zorunda kaldım. Doktorum kanama olur bi kaç gün demişti bu kadarı normal mi emin olamadım? Aşılama sonrası böyle adet gibi kanama yaşayan var mı?
Cnm benim de kanamam oldu ama hemen geçti dr git

Aynı durumu yaşıyorum sonucunuz pozitif oldu inşallah bilgi verir misiniz

Benim yumurtalar çatlamış ama kanama üç çok oldu pazartesiyi bekle demiş arkadaşlar burada inşallah pozitif olur bu defa

Cnm asilama sırasında da canm acımıştı aletler büyük gelmişti ondandır de di dr
Normaldi herşey aşılamadan 4 gün sonraya kadar :( şuan ne düşüneceğimi hissedeceğimi bilmiyorum sadece çok üzülüyorum sizler hamileyim ssorun yok deseniz rhatlıycam

Cnm ben konuyu takip etmedim bana bi bastan anlatsan
Ben geçen çarşamba aşılama yaptırdım herşey güzel başarılı oldu dedi doktorum pazar günü az kanama başaladı pazartesi çoğaldı pazartesi sabah doktoruma gittim rahmime baktı herşey yolunda dış kanama filan yok bu olası durum değil yumurtalarda öçatlamış dedi ilaca başlayacaktım başlama dedi parol yazalım dedi istemedim pbir hafta sonra kan tahlili yapacaktık dedi üzülme bir çaresi vardır olmadı tüp bebeğe gidersin dedi ama pazartesi günü gel kontrol edelim kan bakalım yinede dedi

Back