Benim tek dikkat ettiğim şey ağır kaldırmamak oldu ağır iş yapmamak oldu sizde ona dikkat edin tutarsa düşmesin diye onun dışında normal hayatıma devam ettim kafaya takma desem de insan takıyor ekstra yemek yiyecek yemedim, bunu yiyim de tutsun gibi, normal klasik hayatıma yiyeceğime devam ettim tuttu çok şükür namaz ve dua ileMerhaba arkadaşlar yaşım 24 2.5 senelik evliyim herhangi bi problemim yok eşimin de sadece sperm hızı %40 olası gerekirken %20 bi düşük yaşadım ve 2.5 senedir bebeğim olmadı bu ay aşılma için başladım adetin 5 günü gonal f kullanıyorum 5 gündür 2 yumurtam büyüdü biri 16.5 biri 12.5 doktor 3 gün daha gonal f kullan sonra çatlatma iğnesi ve aşılama yapılacak bu süreçte bana yardımcı olabilir misiz pozitif görenler neler yaptı nelere dikkat etmeliyim
18 mm oldu yaptık aşılamayıMasallahAllah’ın izniyle bende cuma günü yaptırıyorum yumurtanız kaç mm olmuştu acaba
Merhaba aşılama ile pozitifi yakalamıştınız bugün benim de aşılamam oldu çatlatma iğnesi çok kadık ağrısı yaptı doktor iyi brisey dedi aşılamadan sonra da sancım oldu ve kahverengi lekelenmem oldu sizde yaşadınız mı benzer durumlarBenim tek dikkat ettiğim şey ağır kaldırmamak oldu ağır iş yapmamak oldu sizde ona dikkat edin tutarsa düşmesin diye onun dışında normal hayatıma devam ettim kafaya takma desem de insan takıyor ekstra yemek yiyecek yemedim, bunu yiyim de tutsun gibi, normal klasik hayatıma yiyeceğime devam ettim tuttu çok şükür namaz ve dua ile
Evet çatladığı içindir ben aşılama yaparken değilde sadece çatlatma iğnesi kullandığım ay böyle ciddi ağrı yaşadımMerhaba arkadaşlar benim aşılamanın 4. Günü aşılama olduğumdan itibaren sol yumurta ağrısı sancı bel ve kasık ağrım var ve devam ediyor doktor bana sol tarafından yumurtladıgun için demişti siz de bu gibi sorunlar oldu mu
Lekelenme ve ağrı yaşamadım ufak tefek ağrı hariç, ben aşılama değil de sadece çatlatma iğnesi kullandığım ay böyle ciddi ağrı yaşadım mahvetmişti beni belim yumurtam kasığım vsMerhaba aşılama ile pozitifi yakalamıştınız bugün benim de aşılamam oldu çatlatma iğnesi çok kadık ağrısı yaptı doktor iyi brisey dedi aşılamadan sonra da sancım oldu ve kahverengi lekelenmem oldu sizde yaşadınız mı benzer durumlar
Çatlatma iğnesi vurduğumdan beri benimde ağrım baya sordum doktora çok yumurtan çatlamış dedi ama aşılamadan sonra eve geçince kahverengi leke geldi oda doktor kullandığı iğneyi yerleştiremedi uğraştı bende anlamadım 3 günüm var onu değerlendireceğim artıkLekelenme ve ağrı yaşamadım ufak tefek ağrı hariç, ben aşılama değil de sadece çatlatma iğnesi kullandığım ay böyle ciddi ağrı yaşadım mahvetmişti beni belim yumurtam kasığım vs
Bende de zorlanmıştı koyarken ama leke yaşamadım hiçÇatlatma iğnesi vurduğumdan beri benimde ağrım baya sordum doktora çok yumurtan çatlamış dedi ama aşılamadan sonra eve geçince kahverengi leke geldi oda doktor kullandığı iğneyi yerleştiremedi uğraştı bende anlamadım 3 günüm var onu değerlendireceğim artık
Sonuç ne olduMerhaba arkadaşlar benim aşılamanın 4. Günü aşılama olduğumdan itibaren sol yumurta ağrısı sancı bel ve kasık ağrım var ve devam ediyor doktor bana sol tarafından yumurtladıgun için demişti siz de bu gibi sorunlar oldu mu
Nasipse yarın test vericem canımSonuç ne oldu
Bende bugün 5.gýn eşimin spermi 39milyondu yıkanınca bir milyona düştü sayısı ileri hareket 500bine düştü hafif belde ağrı oluyor akıntı oluyor heveslenmek istemiyorum hasta olacağım zannediyorum çok umitlenmiyorum bilemiyorum daNasipse yarın test vericem canım
Bana doktorum sperm hareketliliğini söylemedi o yüzden bilmiyorum onun detayınıBende bugün 5.gýn eşimin spermi 39milyondu yıkanınca bir milyona düştü sayısı ileri hareket 500bine düştü hafif belde ağrı oluyor akıntı oluyor heveslenmek istemiyorum hasta olacağım zannediyorum çok umitlenmiyorum bilemiyorum da
Progesteron kullanıyor musunBana doktorum sperm hareketliliğini söylemedi o yüzden bilmiyorum onun detayını
Aynı şeyleri 10 gün yaşadım suan akıntım ve adet olucak gibi ağrı çekiyorum
Evet günde üç kere ağızdan fitil olarak vermedi doktor nasipse yaklaştı zaman Allah eli boş döndürmesin artık ne diyelimProgesteron kullanıyor musun
Ben şuan fıtıl olarak kullanıyorum yarın kaçıncı gün test veriyorsunEvet günde üç kere ağızdan fitil olarak vermedi doktor nasipse yaklaştı zaman Allah eli boş döndürmesin artık ne diyelim
13. Günüm artık sonuca göre olumlu ya da olumsuz yoluma bakarım bu süreç psikolojik olarak çok yordu beni beklemek ümit etmek vücudumun dengesi şaştı çok zorBen şuan fıtıl olarak kullanıyorum yarın kaçıncı gün test veriyorsun
Evet çok zor bende öyle çok zorlanıyorum13. Günüm artık sonuca göre olumlu ya da olumsuz yoluma bakarım bu süreç psikolojik olarak çok yordu beni beklemek ümit etmek vücudumun dengesi şaştı çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?