Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.gunden once allah askina yapmayin dogru sonuc vermezzxMerhaba bugün çatlatma iğnesinin gününü sayarsak 11. aşılama gününü sayarsak 9. Günü ağrılarımdan dolayı dayanamayıp erken gebelik yaptım pozitif çıktı sonra beta yaptırdım 2,73 çıktı sizce daha artar mı
Sonra ne olduBenim de 9.gun boyleydi. Igne etkisi bu
Kimyasal oldu, ondan sonraki ay hic test yapmadim akisina biraktim hemen geri hamile kaldimSonra ne oldu
Merhaba canım senin son durum ne oldu tekrar test yaptın mı yükselme oldum?Merhaba bugün çatlatma iğnesinin gününü sayarsak 11. aşılama gününü sayarsak 9. Günü ağrılarımdan dolayı dayanamayıp erken gebelik yaptım pozitif çıktı sonra beta yaptırdım 2,73 çıktı sizce daha artar mı
Canım adete 5 gün kala 1.20 çıktı beta bugün adet günüm aşılamamın 15. Günü normal gebelik testi yaptım yine pozitif iyice karıştı kafamMerhaba canım senin son durum ne oldu tekrar test yaptın mı yükselme oldum?
Kanda mı baktın bugün? olabilir yükselmiş olabilir 19, 20 güne kadar bile yükselme olabiliyor bence hamişsin çünkü beş gün önce çok erken olmuş test içinCanım adete 5 gün kala 1.20 çıktı beta bugün adet günüm aşılamamın 15. Günü normal gebelik testi yaptım yine pozitif iyice karıştı kafam
Catlatma ignesinin etkisi o silik cikmasi beta da 2 günde bir katlanması gerekiyirMerhaba bugün çatlatma iğnesinin gününü sayarsak 11. aşılama gününü sayarsak 9. Günü ağrılarımdan dolayı dayanamayıp erken gebelik yaptım pozitif çıktı sonra beta yaptırdım 2,73 çıktı sizce daha artar mı
Umudunu kaybetme tabi erken yapmışsın canım ama insallah çok mutlu haberler alirsinnMerhaba bugün çatlatma iğnesinin gününü sayarsak 11. aşılama gününü sayarsak 9. Günü ağrılarımdan dolayı dayanamayıp erken gebelik yaptım pozitif çıktı sonra beta yaptırdım 2,73 çıktı sizce daha artar mı
ne oldu sonucCanım adete 5 gün kala 1.20 çıktı beta bugün adet günüm aşılamamın 15. Günü normal gebelik testi yaptım yine pozitif iyice karıştı kafam
canım bebeğin hayırlı olsunMerhaba bugün çatlatma iğnesinin gününü sayarsak 11. aşılama gününü sayarsak 9. Günü ağrılarımdan dolayı dayanamayıp erken gebelik yaptım pozitif çıktı sonra beta yaptırdım 2,73 çıktı sizce daha artar mı