Aşılama öncesi Tüp bebek

loveandhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
656
440
Hocam mrb.
2 buçuk yıllık evliyim 8 aydır uğraştığımız halde gebe kalamadım.Bu ay klomen ve oviterelle kullandım 2 yumurtam oluştu sadece , hiç umudum yok.Olmazsa aşılama yaparız dedi doktorum.Ama açıkçası ben aşılamanın olasılığı çok düşük olduğu için olumlu sonuç alacağıma inanmıyorum ve çok bir zaman olmasa da psikolojik olarak çöktüğüm için bir an önce hayırlı haberi almak istiyorum.Acaba aşılama yapılmadan direk tüp bebek yapılabilir mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence aşılama ile dene en son durum tup bebek tedavisine başla birde Rahim filmi çekndn mi o çok önemli tuplern durumu nedir bende aşılama oldm sonra Rahim filmi çekti doktor bu ayda ikinci aşılamam olcak gene tutmazsa ozaman tup bebeğe başlıycam Rahim filmi ve hormonal tüm tahlillerine baktrmanı onerirm

Merhabalar :

Gebe kalmak için bayan yaşı oldukca önemlıdır. Düzenlı adet görmek çogunlukla yumurtlama varlıgına ısaret edet . Düzensız adet gorme durumunda yumurtlama bozuklugunu düsündürür. Gebelık ıcın 2. onemlı faktor tüplerınızın durumudur. Gecirılmiş ameliyat veya enfeksıyonlara baglı tüplerın saglıklı yapısı bozulabılır Bunu gosteren en iyi tetkık ıse rahım tüp filmi çekmektir. 3. önemli parametre sperm durumudur. Eşinizin sperm sayı ve hareketının normal olup olmadığıdır. Tüm bu parametrelerın normal olması halinde ilk 1 yıl düzenli ilişkiye ragmen gebelık olusmuyor ıse açıklanamayan infertilite ( kısırlık) adını vermekteyız. Sizin durumunuzda bu sayılan tüm parametreler normal ise hala bır kac ay daha beklenebılır veya yumurtlatma- aşılama denenebılır. Aşılama basarı sansı %10-12 arasındadır. Bu bılgıler ışıgında cocuk isteme derecenıze gore tüp bebeğe geçmek de yanlıs olmuyacaktır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…