A Asel mina12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2024 2 0 23 Salı 17:02 Konu Sahibi Asel mina12 #1 Mrb arkadaşlar aşılama yapmayı düşünüyorum aşılama öncesi hsg fln çekiyor mu devlet hastaneleri
L lilya 0 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 513 169 34 Salı 22:48 Konu Sahibi Asel mina12 #2 Asel mina12 .!.: Mrb arkadaşlar aşılama yapmayı düşünüyorum aşılama öncesi hsg fln çekiyor mu devlet hastaneleri Genişletmek için tıkla... Hiç gebelik olmadıysa doktor ister bence tüpler açık mı değil mi diye Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Asel mina12 .!.: Mrb arkadaşlar aşılama yapmayı düşünüyorum aşılama öncesi hsg fln çekiyor mu devlet hastaneleri Genişletmek için tıkla... Hiç gebelik olmadıysa doktor ister bence tüpler açık mı değil mi diye
E ecesuuu1907 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 15 7 29 Perşembe 01:41 Konu Sahibi Asel mina12 #3 Asel mina12 .!.: Mrb arkadaşlar aşılama yapmayı düşünüyorum aşılama öncesi hsg fln çekiyor mu devlet hastaneleri Genişletmek için tıkla... Evet şart zaten devlet onlar olmadan aşılamayı onaylamıyor yani belli şartlar içinde rahim filmide var kuruldan geçiyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Asel mina12 .!.: Mrb arkadaşlar aşılama yapmayı düşünüyorum aşılama öncesi hsg fln çekiyor mu devlet hastaneleri Genişletmek için tıkla... Evet şart zaten devlet onlar olmadan aşılamayı onaylamıyor yani belli şartlar içinde rahim filmide var kuruldan geçiyor