Miensera mucizem.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 3.382 59 158 10 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Miensera #1 Ayın 3'ünde aşılama oldum bir hafta geçti sol kasıkta ağrı var bu durumu yaşayan oldumu neyin belirtisidir ?Çok istiyoruz inşallah bu ay olur
Ayın 3'ünde aşılama oldum bir hafta geçti sol kasıkta ağrı var bu durumu yaşayan oldumu neyin belirtisidir ?Çok istiyoruz inşallah bu ay olur
ilknur07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2008 75 1 86 Antalya 10 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Miensera #2 Umut vermek istemiyorum canım çünkü aşılama ile ilgili hiç bir bilgim yok. Ama 2 bebeğim de de kasik ağrım olmuştu yerlesirken. Inşallah sende benim gibisindir ve bebisin yoldadir :)
Umut vermek istemiyorum canım çünkü aşılama ile ilgili hiç bir bilgim yok. Ama 2 bebeğim de de kasik ağrım olmuştu yerlesirken. Inşallah sende benim gibisindir ve bebisin yoldadir :)
Miensera mucizem.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 3.382 59 158 10 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Miensera #3 Insallah canimm oyle istiyorum kii ..insallah dedigin gibidirr benim de oyle olurr .. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah canimm oyle istiyorum kii ..insallah dedigin gibidirr benim de oyle olurr .. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.