• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum hamilemiyim acilll

hyl1907d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
61
23
3
32
Arkadaşlar merhaba . Arkadaşım 5gun önce aşılama oldu erken gebelik testi aldık cit çizgi çıkti. Normalde test de de hayali çıktı sizce hamile mi yarın kan verecek

Eklentiler

• IMG-20170412-WA0002.jpg
    IMG-20170412-WA0002.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 80
5 GÜN ÇOK ERKEN BİR SÜRE BİRAZ DAHA BEKLEYİN DERİM ÇATLATMA İĞNESİ OLMUŞMUYDU ONUN ETKİSİ OLABLİR

Çıkar ama çok düşük bir değer çıkar ve eğer kimyasal veyahut tutunamayan bir emriyoysa o düşük çıkan değerde bir kaç gün işinde yok olur kendinizi boşuna üzmeyin ve biraz daha bekleyin derim en azından 10 . Gün gidin kan testineki değer 50 ve üzeri olsun

Arkadaşlar merhaba . Arkadaşım 5gun önce aşılama oldu erken gebelik testi aldık cit çizgi çıkti. Normalde test de de hayali çıktı sizce hamile mi yarın kan verecek
catlatma ignesinin icinde de gebelik hormonu beta hcg oldugu icin testlerde pozitif çıkar. igne etkisi 12 günde anca gecer o yuzden igne olduğu günden 12 gün sonra test yaparsa daha doğru sonuc alir. ayrici konuyu cok yanlis yere acmissin:)

Son düzenleme:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. cok yanlıs yerdesın tatlım :) ınsallah hamıledır olmasa o hayalet cızgı cıkmazdı :KK66:

Aaaa pardon asılama olmus kısmını atlamısım malesef 12 gınden once bellı olmaz bu sınuc yanıltıcı olabılır kesınlıkle guvenmeyın canım asılamada hormonlarla oynanıyor o yuzden testler dgru sonuc vermıyor ben uc asılama tedavısı oldum :(

Back