Rahim filmi çekerken verdikleri sıvı o kanalları aciyomus gebelik kolaylasiyomus diye duydumMrb bayanlar ben yarin catlatma ignesi vurulup sali gunu asilama yaptiricam ama nereye baksam kimsede ilk seferde tutmamis sebep ne acabacok umudum var doktorum cok iyi 2 senedir cocuk istiyoruz olmuo bir tupum kapali oldugu icin asilamaya karar verdik. Ilk asilamada tutan var mi ?
Dogal yolla iliski ve asilama arasinda cok fark var bence bi arastirin :) boyle yazarak insanlarida umutsuzluga suruklemeyinÇünkü aşılamanın başarı oranı çok düşük tabi ki hamile kalanlar var fakat ha doğal yolla ilişki yaşamissin ha aşılama yaptirmissin bu sebepten başarı oranı düşük oluyor.
Bir araştırın miDogal yolla iliski ve asilama arasinda cok fark var bence bi arastirin :) boyle yazarak insanlarida umutsuzluga suruklemeyin
Malesef aşılama başarısı yüzde 8-10 arası. Benim tutmadı. Yuzde 90 başarısız bı tedavi neden hala uygulanıyor anlamıyorum. İns siz hamile kalırsınızDogal yolla iliski ve asilama arasinda cok fark var bence bi arastirin :) boyle yazarak insanlarida umutsuzluga suruklemeyin
Teşekkür ederim canım. Bu konuda cahil biri oldugum için hanım efendi bana inanmadı. Belki size inanırMalesef aşılama başarısı yüzde 8-10 arası. Benim tutmadı. Yuzde 90 başarısız bı tedavi neden hala uygulanıyor anlamıyorum. İns siz hamile kalırsınız
Bu servikal mukus olayı tam olarak benim olayım yazmak istedim.Ben yaptırmadım ama doktorumun anlattigi kadariyla vajina ile rahim arasinda bir kanal varmış ve bu kanal bir sıvı ile doluymuş (servikal mukusu) . Bu sıvi spremlerin geçişini engelleyebiliyormuş.Biz ktater ile bu sıvıyı gecip rahmin icine,yumurtaya en yakın tarafa bırakıyoruz demisti.Tabi gebe kalma şansı %20 . Ama sorunu olmayan veya sprem sorunu olanlar deneyebilir brnce
"konjenital adrenal hiperplazi" ismi çok karizmatikmis canımBu servikal mukus olayı tam olarak benim olayım yazmak istedim.☺ Aslında bu servikal mukus doğru çalıştığı vakit spermi daha hızlı ulaştıran bir olay. Ben de konjenital adrenal hiperplazi adında bir rahatsızlık var ve androjen hormon baskın olduğu için bu mukusun yapısı bozuyormus yani bir nevi vücut spermi virüs gibi görüp yok ediyor. Bu sekilde olan olaylarda aşılama faydalı diyolar ama kaldı ki bana 2 kez oldu tutmadi. 4 yıldır hastanelerde burada vs belki yüze yakın kişiyle konuştum tutan da bir elin parmaklarıni gecmez. Zor iş ya. Rabbim kimseye aratmasin
"konjenital adrenal hiperplazi" ismi çok karizmatikmis canımkeşke kendide öyle olsaymis
Tekerleme gibiDahası da var tam olarak non klasik konjenital adrenal hiperplazi
benim tuttu canım asla umutsuzluğa kapılmayın.Mrb bayanlar ben yarin catlatma ignesi vurulup sali gunu asilama yaptiricam ama nereye baksam kimsede ilk seferde tutmamis sebep ne acabacok umudum var doktorum cok iyi 2 senedir cocuk istiyoruz olmuo bir tupum kapali oldugu icin asilamaya karar verdik. Ilk asilamada tutan var mi ?
İnsallah tutar. Bende bu ay olmayı düşünüyorum.Dpktorum senn karar ver ilac mi deneyelim yoksa aşilamami yapalim dedi.Biraz bilgi verirmisiniz acaba nasil,neden agrili oldu ?Bugun oldum asilamami cok agrili bi yonteminsallah tutar die dua ediorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?