Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama mı tüp bebek mi
- Konu Sahibi Falefiz03
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
Kaç yerde sperm testi verdiniz yerine göre farklılık gösteriyor.Morfoloji bakandan bakana fark ediyor.Bizim Mavi Lab.10 Bağcılar devlet 4 Düzen lab.2 çıktı bugün ilk aşılamayı yaptırdık.Aşılamada Morfoloji değerlendirmyorlar sayı ve hız sizin sayı ve hız nedir? Kaç yıldır gebelik düşünüyorsunuz yardımcı olmaya çalışayım
Bağcılar'da ki yanlış mı cikyo eşim vermişti orda 1cikti bidaha da vermedik.sayi ve hız çok iiKaç yerde sperm testi verdiniz yerine göre farklılık gösteriyor.Morfoloji bakandan bakana fark ediyor.Bizim Mavi Lab.10 Bağcılar devlet 4 Düzen lab.2 çıktı bugün ilk aşılamayı yaptırdık.Aşılamada Morfoloji değerlendirmyorlar sayı ve hız sizin sayı ve hız nedir? Kaç yıldır gebelik düşünüyorsunuz yardımcı olmaya çalışayım
- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
Yer yer fark ediyor.Senin ileri hızlın başka yerde yerinde hızlı olarak kabul ediliyor.Bazi yerlerde Morfoloji 1 bazı yerde 2 bazı yerde 0 çıkıyor.Esim varikosel ameliyatı oldu.Olmadan önce farklı yerde yaptırdık sayı aynı çıktı çoğu yerde diğerlerinde değişkenlik vardı.Mecidiyekoy düzen lab.yaptirmanizi öneririm ama krugerli diyeceksiniz.Hem kruger hem spermiyogramBağcılar'da ki yanlış mı cikyo eşim vermişti orda 1cikti bidaha da vermedik.sayi ve hız çok ii
Sizin sayı hız dusukmuydu ameliyat neden olduYer yer fark ediyor.Senin ileri hızlın başka yerde yerinde hızlı olarak kabul ediliyor.Bazi yerlerde Morfoloji 1 bazı yerde 2 bazı yerde 0 çıkıyor.Esim varikosel ameliyatı oldu.Olmadan önce farklı yerde yaptırdık sayı aynı çıktı çoğu yerde diğerlerinde değişkenlik vardı.Mecidiyekoy düzen lab.yaptirmanizi öneririm ama krugerli diyeceksiniz.Hem kruger hem spermiyogram
benim bı kimyalsal oldu.sonrasinda bekliyorum hala buay femara çatlatma iğnesi oldum hayırlısı bakalımSizin sayı hız dusukmuydu ameliyat neden oldu
- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
Sayı iyiydi hareketlilik ve morfoloji düşüktü.Ameliyattan sonra çok şükür düzelme oldu fakat gebelik gerçekleşmediSizin sayı hız dusukmuydu ameliyat neden oldu
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Sizin sıkıntı neydi canm nerde başladınız tüp bebeğeBen direk tüp bebek ile başladım tedaviye aşılama bana hem maddi hem manevi zaman kaybı gibi geliyor
İyi bir hekim ve kurumla denk gelirsiniz inşallah
On gorusmelere gidin eleye eleye en içinize sinen yere başlayın
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Hiçbir sorun yok testlerimiz normal sebepsiz infertiliti bahceci deyizSizin sıkıntı neydi canm nerde başladınız tüp bebeğe
Anladım canm inşlh olumlu olur Allah yardımcınız olsunHiçbir sorun yok testlerimiz normal sebepsiz infertiliti bahceci deyiz
- 24 Kasım 2016
- 903
- 507
- 103
Eşimde morfoloji sorunu var %1. Genelde doktorlar %2 de bile aşılama önermiyor. Ama tüp Bebek raporu için 2 aşılama istiyorlar. Sizce aşılama denemeli miyiz yoksa özelde direk tüp bebek mi denemeyiliz. Bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Morfoloji ve ileri hızımız düşük bzimde ama rapor için mecburen bu ay aşılama yaptıracağım .
Ben de kartal a randevu aldım 15 ine aşılama denemek istiyorum bakalım doktor ne diycek. Canım sen nerede yaptrcaksın aşılamaMorfoloji ve ileri hızımız düşük bzimde ama rapor için mecburen bu ay aşılama yaptıracağım .
- 24 Kasım 2016
- 903
- 507
- 103
ben tuzla okanda yaptırcagım. Zeynep kamil beni yeterince oyaladı.Aralıkda da orda aşılama sıram var.Ben de kartal a randevu aldım 15 ine aşılama denemek istiyorum bakalım doktor ne diycek. Canım sen nerede yaptrcaksın aşılama
1.yi özelde tutmazsa ikinciyi zynep kamilde yaptırcagım
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Canım ozeldeki asılama kabul goruyor mu? birde sanırım ıgnelı asılama olması lazım degıl mı ben klomen kullandımda bu ay aşılamam olacak.ben tuzla okanda yaptırcagım. Zeynep kamil beni yeterince oyaladı.Aralıkda da orda aşılama sıram var.
1.yi özelde tutmazsa ikinciyi zynep kamilde yaptırcagım
Merhaba bana sormadınız ama cevap vermek istedimCanım ozeldeki asılama kabul goruyor mu? birde sanırım ıgnelı asılama olması lazım degıl mı ben klomen kullandımda bu ay aşılamam olacak.
Özeldeki de devletteki de kabul görüyor. Ben ilkini femera bile yaptırmıştım . İğneyle olmalı diye benimkini kabul etmediler. Aşılama olduğunuza dair aldığınız raporda bir terim var o da iğneyle aşılama oldum gibi bir şeymiş . Onun raporda yazması gerekiyormuş. Bende gittim yapan doktorla konuştum. O da rapora o kelimeyi ekledi. Aslında ilaçtı ama iğneyle yapılmış gibi gösterdi. Özel olduğu için yapabilmiş olabilir. Sizde sorarsınız böyle yazması gerekiyormuş raporda yazar mısınız diye
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
ay cokkk tesekkur ederım ya cevap verdıgnız ıcın :)Merhaba bana sormadınız ama cevap vermek istedim
Özeldeki de devletteki de kabul görüyor. Ben ilkini femera bile yaptırmıştım . İğneyle olmalı diye benimkini kabul etmediler. Aşılama olduğunuza dair aldığınız raporda bir terim var o da iğneyle aşılama oldum gibi bir şeymiş . Onun raporda yazması gerekiyormuş. Bende gittim yapan doktorla konuştum. O da rapora o kelimeyi ekledi. Aslında ilaçtı ama iğneyle yapılmış gibi gösterdi. Özel olduğu için yapabilmiş olabilir. Sizde sorarsınız böyle yazması gerekiyormuş raporda yazar mısınız diye
anladımm canım ya banada klomen verdi, ozaman bende en kotu tutmazsa tüp bebek için o şekilde yardım isterim.
sizin bebişiniz varmı ? hamile kaldınız mı ?
Rica ederim ne demek. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız Çok şükür ilk denemede kaldım tüp bebekte ama maslesf 3 tane başarısız aşılamam var .ay cokkk tesekkur ederım ya cevap verdıgnız ıcın :)
anladımm canım ya banada klomen verdi, ozaman bende en kotu tutmazsa tüp bebek için o şekilde yardım isterim.
sizin bebişiniz varmı ? hamile kaldınız mı ?
- 24 Kasım 2016
- 903
- 507
- 103
Rica ederim ne demek. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız Çok şükür ilk denemede kaldım tüp bebekte ama maslesf 3 tane başarısız aşılamam var .
Gözünüz aydın :)
Tüp bebegi nerde yaptırmıstınız ?