Arkadaşlar öncelikle merhaba ,kısaca hikayemi anlatmak isterim 4 yıldır bebek sahibi olamıyoruz.eşimde varikosel var ameliyat oldu sperm sayısı iyi ama ileri hızlı spermi az ve morfolojisi düşük bende de pko varmış.her ay düzenli adet olurum hormonlarım da da sorun yok ama pkoluymuşum.şu ana kadar hiçbir tedavi görmedim eşim varikosel ameliyatı oldu .ben geçen mayısta doktora gittim doktor benden rahim filmi istemedi.tüp bebek için gerek yokmuş aşılama yaparsam şayet o zaman istermiş.ama aşılama yaptırma dedi sende çok fazla yumurta var dedi 16-17 yumurtan var eğer aşılama olursa çoğul gebelik olur 5iz 6 ız filan dedi korktum.sizce aşılama yaptırmalı mıyım?özelde yaptırsam ne tutar sağlığım çok mu bozulur yada direk tüp bebek mi yaptırsam ne yapıcağımı şaşırdım.acaba doktor para için mi tüp bebek yaptır dedi.hem neden rahim filmi istemedi offffffff kafam çok karışık yaşım 30 oldu.daha fazla beklemeyim diyorum ama pahalı da bu meret en az 8-9 bin tutacak bide istanbula git gel sürekli yoksa klomenle çatlatma iğnesini denesemmi önce yoksa hiç yıpranmadan tüp bebek mi yaptırsam.ama ilk tüp bebeği tutan çok az kişi var bu da beni işkillendiriyo açıkçası para tuzağımı acaba bu işler?
Hadi melekler yardım edin bana ben şimdi ne yapayım? :2:
Hadi melekler yardım edin bana ben şimdi ne yapayım? :2: