Sz dogal yolla mi yaptrdiniz yoksa asilama vs mjBence yaptır.
Aşılama yaptır tabi neye göre erken. Denemekte fayda varMerhaba hanimlar 8 ay boyunca ovul takibiyle denedik ama basarili olamadik esimin hareketlilk %62 ileri hiz %4 bnde ise hicbise yok femara kullanarak yumurta takibim yapildi , yumurtam buyuyo ve kndiliginden catliyo hsg + histereskopi oldum tertemiz cikti sonuclarim ... 2 dr de esimdeki ileri hiz probleminden dolayi asilama dedi ama burda asilamayla ilgili bir suru yorum yapildi cok erken diyenler de oldu yaptir diyenlerde szce ne yapmaliyim ? Asilamaya gecmeli miyim ykksa erken mi ? Benim gibi olan var mi ? Ve asilama icin ankarada hangi hastaneyi onerirsiniz ?
8 ay icin erken diyolar bekle diyolarAşılama yaptır tabi neye göre erken. Denemekte fayda var
Bende 1 tüp bebek negatifi var 2.ye hazırlanırken histereskopiden sonraki ay hamile kaldım doğal. Beklemek çok daha zor bence tedavilerden. Insan çabalarken evladıma yaklaşıyorum diye rahatlıyor.Sz dogal yolla mi yaptrdiniz yoksa asilama vs mj
Anladım canım da kimseyi takma sen ben yaparım diyorsan kimseye kalmamış8 ay icin erken diyolar bekle diyolar
Asilama hic mi denemediniz ?Bende 1 tüp bebek negatifi var 2.ye hazırlanırken histereskopiden sonraki ay hamile kaldım doğal. Beklemek çok daha zor bence tedavilerden. Insan çabalarken evladıma yaklaşıyorum diye rahatlıyor
Bide hast degistrsem diye dusunuyorum memoriale herkes cok iyi diyo ama fiyatlarini bilmiyorumAnladım canım da kimseyi takma sen ben yaparım diyorsan kimseye kalmamış
Etlik zubeyde hanimi oneririm size devlet hastanesi olarakMerhaba hanimlar 8 ay boyunca ovul takibiyle denedik ama basarili olamadik esimin hareketlilk %62 ileri hiz %4 bnde ise hicbise yok femara kullanarak yumurta takibim yapildi , yumurtam buyuyo ve kndiliginden catliyo hsg + histereskopi oldum tertemiz cikti sonuclarim ... 2 dr de esimdeki ileri hiz probleminden dolayi asilama dedi ama burda asilamayla ilgili bir suru yorum yapildi cok erken diyenler de oldu yaptir diyenlerde szce ne yapmaliyim ? Asilamaya gecmeli miyim ykksa erken mi ? Benim gibi olan var mi ? Ve asilama icin ankarada hangi hastaneyi onerirsiniz ?
Ozel dusunuyorumEtlik zubeyde hanimi oneririm size devlet hastanesi olarak
Hayır bende amh çok düşüktüAsilama hic mi denemediniz ?
Kacti degeriniz ?Hayır bende amh çok düşüktü
Bende 3 kez yaptırdım hep farklı yerlerde hepsinin fiyatı da farklıydı onun için fiyat konusunda bir şey diyemiyorum.Bide hast degistrsem diye dusunuyorum memoriale herkes cok iyi diyo ama fiyatlarini bilmiyorum
Suanki hastanem ortalama 3bin diyo ama ilaclar dahil mi degil mi bilmiyorumBende 3 kez yaptırdım hep farklı yerlerde hepsinin fiyatı da farklıydı onun için fiyat konusunda bir şey diyemiyorum.
Ozelse eger yenimahallede lina hastanesi var oraya gidin derim kuzenim oraya gitmistiOzel dusunuyorum
0,64 idi geçen yaz.Kacti degeriniz ?
Yasiniz kacti bnm 1.330,64 idi geçen yaz.
Dr si kimdi?Ozelse eger yenimahallede lina hastanesi var oraya gidin derim kuzenim oraya gitmisti
Maalesef ilaçlar dahil olmuyor ilaçları ya SGK karşılıyor ya da siz cebinizden alıyorsunuz. Mesela son aşılamamda ben ilaçlara 700 civarı vermiştim . Ama sağolsun doktorum bir iğne yerine 2 iğne yazdı bir iğneyi bitiremeden aşılama oldum. Diğer iğne çöpe gitti.Suanki hastanem ortalama 3bin diyo ama ilaclar dahil mi degil mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?