• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Asilama mi ( kafam karisti)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba hanimlar 8 ay boyunca ovul takibiyle denedik ama basarili olamadik esimin hareketlilk %62 ileri hiz %4 bnde ise hicbise yok femara kullanarak yumurta takibim yapildi , yumurtam buyuyo ve kndiliginden catliyo hsg + histereskopi oldum tertemiz cikti sonuclarim ... 2 dr de esimdeki ileri hiz probleminden dolayi asilama dedi ama burda asilamayla ilgili bir suru yorum yapildi cok erken diyenler de oldu yaptir diyenlerde szce ne yapmaliyim ? Asilamaya gecmeli miyim ykksa erken mi ? Benim gibi olan var mi ? Ve asilama icin ankarada hangi hastaneyi onerirsiniz ?

Merhaba hanimlar 8 ay boyunca ovul takibiyle denedik ama basarili olamadik esimin hareketlilk %62 ileri hiz %4 bnde ise hicbise yok femara kullanarak yumurta takibim yapildi , yumurtam buyuyo ve kndiliginden catliyo hsg + histereskopi oldum tertemiz cikti sonuclarim ... 2 dr de esimdeki ileri hiz probleminden dolayi asilama dedi ama burda asilamayla ilgili bir suru yorum yapildi cok erken diyenler de oldu yaptir diyenlerde szce ne yapmaliyim ? Asilamaya gecmeli miyim ykksa erken mi ? Benim gibi olan var mi ? Ve asilama icin ankarada hangi hastaneyi onerirsiniz ?
Aşılama yaptır tabi neye göre erken. Denemekte fayda var

Sz dogal yolla mi yaptrdiniz yoksa asilama vs mj
Bende 1 tüp bebek negatifi var 2.ye hazırlanırken histereskopiden sonraki ay hamile kaldım doğal. Beklemek çok daha zor bence tedavilerden. Insan çabalarken evladıma yaklaşıyorum diye rahatlıyor.

Bende 1 tüp bebek negatifi var 2.ye hazırlanırken histereskopiden sonraki ay hamile kaldım doğal. Beklemek çok daha zor bence tedavilerden. Insan çabalarken evladıma yaklaşıyorum diye rahatlıyor
Asilama hic mi denemediniz ?

Etlik zubeyde hanimi oneririm size devlet hastanesi olarak

Suanki hastanem ortalama 3bin diyo ama ilaclar dahil mi degil mi bilmiyorum
Maalesef ilaçlar dahil olmuyor ilaçları ya SGK karşılıyor ya da siz cebinizden alıyorsunuz. Mesela son aşılamamda ben ilaçlara 700 civarı vermiştim . Ama sağolsun doktorum bir iğne yerine 2 iğne yazdı bir iğneyi bitiremeden aşılama oldum. Diğer iğne çöpe gitti.

Back