Aşılama merkezleri

nursenel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
27
1
30
Merhabalar devlet hastanesinden sürec cok uzadığı için İstanbulda bir özelde aşılama denemek istiyorum aşılamaya gidipte tutan memnun kalanlar yazabilir mi lütfen

Merhabalar devlet hastanesinden sürec cok uzadığı için İstanbulda bir özelde aşılama denemek istiyorum aşılamaya gidipte tutan memnun kalanlar yazabilir mi lütfen
Merhaba aşılama için süreç çok da uzamıyor aslında sizin orada fazla mı oyaladılar acaba

yeni basladım ama herkes sürec uzuyor dedi siz yaptırdınız mı
Bugün dosya işlemleri için gittim evrakları toplayıp adette de aşılama olacak Allah kısmet ederse. Eğer 0 dan başlayacaksanız evet uzun sürebilir ama 1 yılı aşmamış rahim filminiz ve sperm testiniz varsa en önemlisi bu ikisi oluyor geriye kalanlar basit kan tahlilleri falan

Evet hepsi var yaptırdık daha önce baska merkezde. Siz istanbulda mısınız nereye gittiniz ben çam sakuraya gittim

Evet hepsi var yaptırdık daha önce baska merkezde. Siz istanbulda mısınız nereye gittiniz ben çam sakuraya gittim
Kayseri şehir hastahanesine gidiyorum ben. Siz kimseye kulak asmayın biran önce işlemlere başlayın yazık günah özellere okadar para dökmeye gerek yok

Kayseri şehir hastahanesine gidiyorum ben. Siz kimseye kulak asmayın biran önce işlemlere başlayın yazık günah özellere okadar para dökmeye gerek yok
Zaten cok yorulduk maddi olarak muayenelere bile cok paralar harcadık . Cok sağolun rahatlattınız beni

Kaç senelik evlisiniz şartlar uyuyorsa bide en önemlileri varmış geri kalan kagıt işleri ilk adette gelin diyorlar ben ist Ümraniye’ye gittim ama seneden yaptıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…