- 20 Mayıs 2024
- 209
- 65
- 26
-
- Konu Sahibi powerpuffgirlss
Merhaba benim de eşimin morfoloji sorunu var. Sayınız ve ileri hızınız kaç , ben de bu ay aşılama yaptım 9. GünümdeyimKizlar bir senenin ardindan asilama yaptirmaya karar verdik daha once yaptiran varmi ne gibi surecleri var esimde morfoloji %1 sorun olurmu
merhaba 16 milyon ileti giz % 42 proxeed plus kullaniyoruz ama asilama deneyelim dedik sizde belirti varmi hamilemisiniz insallah hamilesinizdirMerhaba benim de eşimin morfoloji sorunu var. Sayınız ve ileri hızınız kaç , ben de bu ay aşılama yaptım 9. Günümdeyim
Valla hiçbir belirtim yok 9. Günümdeyim biraz göğsümde şişlik var sadecemerhaba 16 milyon ileti giz % 42 proxeed plus kullaniyoruz ama asilama deneyelim dedik sizde belirti varmi hamilemisiniz insallah hamilesinizdir
Ben de on gün önce yaptırdım bekliyorum şu an da sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirimKizlar bir senenin ardindan asilama yaptirmaya karar verdik daha once yaptiran varmi ne gibi surecleri var esimde morfoloji %1 sorun olurmu
Sizin sayi ve hareketlilik kacti acabaValla hiçbir belirtim yok 9. Günümdeyim biraz göğsümde şişlik var sadece
Merhabalar cok sevinirim bende pcos var ileri derecede degil esimde morfoloji %1 normal yollarla olmadi ne gibi asamalari var acabaBen de on gün önce yaptırdım bekliyorum şu an da sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim
Merhabalar cok sevinirim bende pcos var ileri derecede degil esimde morfoloji %1 normal yollarla olmadi ne gibi asamalari var acaba
Anladim canim bizde morfoloji bozuk ise yararmi bilmiyorum belirtin varmi su an beklemek cok zorCanım benim eşimde problem yok bende pcos var demişti doktor bir de küçük bir kistim var. Adetin Üçüncü günü gittim iğne kullandım ben iki haftaya yakın yumurtalar büyüyünce iki tane çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra aşılama yapıldı süreç çok yıpratıcı ben stres yaptığım için yumurtalarım çok yavaş büyüdü.
Anladim canim bizde morfoloji bozuk ise yararmi bilmiyorum belirtin varmi su an beklemek cok zor
20 milyon hareket de 50 idi inşalah tutmuşturSizin sayi ve hareketlilik kacti acaba
Ayy hayirli haberleri bekliyoruz İnsallah pozitif cikarsa mutlaka yazarmisin bizde umut olurYarar tabi niye yaramasın ama ne olursa olsun aşılamada tutma şansı %20 doktorum da bunu bastıra bastıra söyledi çok umutlanmayayım diye galibabelirti var mı bilmiyorum Protestan kullanıyorum o mide bulantısı yapıyor. Karnım ilk günden ağırıyor bir de dün bir lekelenmem oldu bakalım ne olacak beklemek çok daha zor.
İnsallah tutarsa yazarmisin20 milyon hareket de 50 idi inşalah tutmuştur
İnşallah canım çıkarsa yazarım tabi ben de öyle yorumlar okuyunca mutlu oluyorum dediğin gibi umut oluyorAyy hayirli haberleri bekliyoruz İnsallah pozitif cikarsa mutlaka yazarmisin bizde umut olur
Tabiki yazarım sizde yazın olur muİnsallah tutarsa yazarmisin
Evet kesinlikle onumuzdeki ay bende yaptiriyorum insallah guzel sonuclar aliriz hepimizİnşallah canım çıkarsa yazarım tabi ben de öyle yorumlar okuyunca mutlu oluyorum dediğin gibi umut oluyor
Tabiki yazarimTabiki yazarım sizde yazın olur mu
Amin amin bu ay bize uğurlu gelsin inşalahTabiki yazariminsallah istedigimiz sonuclari aliriz