- 25 Ekim 2021
- 62
- 74
- 37
- Konu Sahibi Kalbim duam
Kizlar aşılamanın 14 .günü kanda bakıldı HCG testine 100 çıktı 2 gün sonra tekrar bakilcak değer az gibimi ?sizlerin 14. Gününde kaçtı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel önemli olan 2gun sonra 2 kat çıkmasıKizlar aşılamanın 14 .günü kanda bakıldı HCG testine 100 çıktı 2 gün sonra tekrar bakilcak değer az gibimi ?sizlerin 14. Gününde kaçtı?
Sonucunuz ne oldu acaba?Forumda yazılan d gerler 500 falan diyince acaba çok mu düşük die düşünmüştüm.insallah 2 gün sonrada artar.pozitif ama deil gibi de beklemek
Çok şükür 14.ncu haftadayim canimSonucunuz ne oldu acaba?
Sağlıkla kucağınıza da alın inşallahÇok şükür 14.ncu haftadayim canim
Belirtileriniz nelerdi benmde bugün 10.gunum bitiyo 11 e gircem test yaptım cikmadi adet olcakmis gibi ağrım var arada gelip gidiyo sanırım teste erken dahaKizlar aşılamanın 14 .günü kanda bakıldı HCG testine 100 çıktı 2 gün sonra tekrar bakilcak değer az gibimi ?sizlerin 14. Gününde kaçtı?
Bnce degeriniz gayet iyi . Bendede adet tolcakmis hissi var ama bilemedimBende pek belirti yoktu adet olcakmisim gibi ağrı birde arada kasık ağrısı ama bilmiom çok belirgin bı belirtim yoktu ben aşılamanın 13.ncu günü gecesi test yapmıştım
Benmde erken sanirim 10.gunde test yapmm bilemdmYok çok şükür artış oldu zarlten 14.ncu haftamdayim.darisi tüm isteyenlere insallah
Testimde bu ama sonradan çıktıErken sanırım canım en erken 13gunu yap testi
Erken test yapsam yarın çıkar eğer varsaErken sanırım canım en erken 13gunu yap testi
Ben aynı gün hem erken hem kaset tipi yapmıştım kaset tipinde daha belirgindiErken test yapsam yarın çıkar eğer varsa
Bndede sonrasnda belirginlesme oldu ama karar veremedimBen aynı gün hem erken hem kaset tipi yapmıştım kaset tipinde daha belirgindi
İns sagolunHadi bakalım inşallah canım tutarda burda bize güzel haberini verirsin