Merhaba hanımlar
Öncelikle Allah herkese evlat hasreti göstermesin inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebeğine Amin ❤
Ben pkoluyım eşim de varikosel 10 ay önce ameliyat oldu bu 22 milyona ulaştık sayı olarak çok şükür 14 eylülde aşılama oldum tişlem sırasında ağrı oldu 3 yumurta vardı hazırda 2 si kendiliğinden çatlamış 1 içinde çatlatma iğnesi oldum 14 Eylül sabahında 10 gibi akşam 5 te işe aşılamayı oldum. Dr o kadar umutlandırdı ki hatta ikiz olabilir demişti. Ben dayanamayıp aşılamanın 14.gününde kan verdim ve sonuç koca bir negatif 0.1 idi. Sabah uyandım kahverengi lekelenmem oldu 2 gün filan sürdü çok adet kanaması gibi değil şuan kesildi ve normalde bat yarın 2 Ekim idi. Ünitlensem mi bilemedim yoksa az adet kanaması mı geçirdim yoksa yerleşme kanaması mıydı öyle bile olsa değerin bşraz daha yüksek çıkması gerekmez miydi acaba çok stresliyim ve üzülüyorum psikolojik olarak mı oluyor acaba herkese teşekkür ediyorum şimdiden çok sağolun
Merhaba benim eşimden de varikoselden ameliyat oldu degerlerinizi nasıl yukselttiniz ve aşılamayı hemen yapıyorlar mi ben hiç bilmiyorum biz de düşünüyoruz da
Merhaba benim eşimden de varikoselden ameliyat oldu degerlerinizi nasıl yukselttiniz ve aşılamayı hemen yapıyorlar mi ben hiç bilmiyorum biz de düşünüyoruz da
Canım 6.aya kadar kimisinde düzelme gösteriyor eşimin 9..ayda yükselmesi oldu kişiden kişiye değişebiliyor Dr verdiği ilaç takviye ile de yükseldi ama en büyük etken tabiki ameliyatta oldu inşallah yükselecektir biraz sabir ve zaman gerekli
Canım 6.aya kadar kimisinde düzelme gösteriyor eşimin 9..ayda yükselmesi oldu kişiden kişiye değişebiliyor Dr verdiği ilaç takviye ile de yükseldi ama en büyük etken tabiki ameliyatta oldu inşallah yükselecektir biraz sabir ve zaman gerekli ❤