Ben daha test yapmadım canımCanım yaptın mı test çok merak ediyorum senin durumu ınsallsh güzel haber almışsındır
Korkma canım bence hamılesın senin aşılama benden önceydi hala adet olmamışsın bence tutmuşturBenim ikinci canım bilmiyorum artık Allah’a bırakcam adet oldun mu peki Allah razı olsun canım ama umudum yok test yapmayada korkuyorum
Bilmiyorum canım ama sancım var adet olacak mıs gibiyim inşallah öyledir ya çok üzüldüm kontrole gittin mi noldu dualarım seninle inşallahKorkma canım bence hamılesın senin aşılama benden önceydi hala adet olmamışsın bence tutmuşturben 14.gun kan verdim negatif çıkınca doktoruma söyledim oda Progestan I bırak dedi bırakır bırakmaz adet oldum. Bugün kontrole çağırdı kist oluşmuş öbür aya kaldı ıkıncı aşılama
Gittim canım kist oluşmuş işte bu ay kaldı tedavi. Bır sonrakı adette gel dedi doktor. Bır de beni bı korkuttular kı bağırsak uzantısı varmış onu başka bır sıkıntı zannettıler farklı bır doktor çağırıp ona sordular falan. Dızlerımın bağı çözüldü korkudan. Dışarı çıkıp hüngür hüngür ağladım neden istemeyene nasıp oluyo da bu kadar uğraşa hem beden hem psikolojik olarak yıpranıyoruz olmuyorBilmiyorum canım ama sancım var adet olacak mıs gibiyim inşallah öyledir ya çok üzüldüm kontrole gittin mi noldu dualarım seninle inşallah
İçini ferah tut evet zor ama Hersey dua belki bunda da bir hayır vardır bir bakarsın bana mesaj atıp kendiliğimden hamile kaldım dieceksin ve bu konuşmalara gülecez neden bukadar sıkıntı yaptık dieGittim canım kist oluşmuş işte bu ay kaldı tedavi. Bır sonrakı adette gel dedi doktor. Bır de beni bı korkuttular kı bağırsak uzantısı varmış onu başka bır sıkıntı zannettıler farklı bır doktor çağırıp ona sordular falan. Dızlerımın bağı çözüldü korkudan. Dışarı çıkıp hüngür hüngür ağladım neden istemeyene nasıp oluyo da bu kadar uğraşa hem beden hem psikolojik olarak yıpranıyoruz olmuyorben çok üzülüyorum buradan tayın olacağız ve ıyı bır doktor bulabılcek mıyım bilmiyorum burada bır rutınım duzenım oluşmuştu doktorum vardı . Imtıhan çok ağır gecıyor
İnşallah öyle olur canım benim rabbım ın bır bılfıgı muhakkak var . İnsallah güzel haber verırız bır gün bırbırımizeİçini ferah tut evet zor ama Hersey dua belki bunda da bir hayır vardır bir bakarsın bana mesaj atıp kendiliğimden hamile kaldım dieceksin ve bu konuşmalara gülecez neden bukadar sıkıntı yaptık die
İnşallah öyle olur canım benim rabbım ın bır bılfıgı muhakkak var . İnsallah güzel haber verırız bır gün bırbırımize He
Bende erken gebelik testi yaptım ama sonuç hüsran
Baksana canım birBende erken gebelik testi yaptım ama sonuç hüsran
Sanki var gıbı ama bekledı mı canım ıkıncı cızgının olduğu yer bulanık gözüküyorBaksana canım bir
Sana attığımda anlık attım canımSanki var gıbı ama bekledı mı canım ıkıncı cızgının olduğu yer bulanık gözüküyor
Ay artık eve geçince yaptrcam canım iki güne geçerim zatenVar gıbı ama bence kan testı yaptır kesın çıkar orda varsa da yoksa da
Canım merhaba ne yaptın test yapabildin mı tekrarAy artık eve geçince yaptrcam canım iki güne geçerim zaten
Düşük yaptım canımCanım merhaba ne yaptın test yapabildin mı tekrar
Çok geçmiş olsun canım benim rabbım sağlıkla kolaylıkla nasıp etsin üzüldüm ama vardır bi hayırDüşük yaptım canım
Evet canım kısmet değilmiş demekki Allah nezaman kısmet ederse artık akışına bırakıp kafam silip denemeyi düşünüyorum çünkü psikoloji vücut sağlığı gidiyor insandaÇok geçmiş olsun canım benim rabbım sağlıkla kolaylıkla nasıp etsin üzüldüm ama vardır bi hayır