Hayır canımEvde hiç test yaptın mı canım
Canım naptın ağrın varmı belirti var mı bende hiç birsey yokEvde hiç test yaptın mı canım
Evet canım benim çok ağrım var ayağa kalkıp biraz dolansam hemen ağrı geliyor Progestan a devam ediyorum . Bugün 12. Günüm Senın günün geldi mıCanım naptın ağrın varmı belirti var mı bende hiç birsey yok
Ben de adet olacam gibi hissediyorum sanki pazartesi yapmam lazım canım doktor öyle dedi ama hiç umutlu değilim yaEvet canım benim çok ağrım var ayağa kalkıp biraz dolansam hemen ağrı geliyor Progestan a devam ediyorum . Bugün 12. Günüm Senın günün geldi mı
Ya Samet çek canım umudumuzu kesmeyelim daha adet olmadık rabbım büyük bende yarın vereceğim 13.gun ama Salı günü doktorun ameliyat günüBen de adet olacam gibi hissediyorum sanki pazartesi yapmam lazım canım doktor öyle dedi ama hiç umutlu değilim ya
Evet canım hala bir umut var inşallah hamiş çıkarızYa Samet çek canım umudumuzu kesmeyelim daha adet olmadık rabbım büyük bende yarın vereceğim 13.gun ama Salı günü doktorun ameliyat günü
İnşallah canım benim. Esin askeri personel miEvet canım hala bir umut var inşallah hamiş çıkarız
Hayır canım yurt dışında lokantamız varİnşallah canım benim. Esin askeri personel mi
senin asgari mi canımİnşallah canım benim. Esin askeri personel mi
Evet canım benim esımınde bu sene yurt dışı gorevı çıkma ihtimali var da o yüzden sordumSenin asgari mi canım
senin asgari mi canım
Hayırlısı olsun canımEvet canım benim esımınde bu sene yurt dışı gorevı çıkma ihtimali var da o yüzden sordum
Ben evde sımdı test yaptım negatif çıktı hastaneye gıtmeye korkuyorum bugünHayırlısı olsun canım
Bende gitmedim bugün test günüm adet günüme kadar bekleyip öyle gideceğim korkuyorumBen evde sımdı test yaptım negatif çıktı hastaneye gıtmeye korkuyorum bugün
Al bendende okadar canım gerçekten çok yorucu bir süreçAllah bıze ferahlık versin ama çok yoruldum bedenen ruhen
Canım günaydın naptın ben kan verdim dün negatif geldi sonuçAl bendende okadar canım gerçekten çok yorucu bir süreç
Daha yapmadım canım muhtemelen bende adet olacam çünkü sancım varCanım günaydın naptın ben kan verdim dün negatif geldi sonuç
İnşallah senin tutar canım olumlu düşün . Ben bir kez daha deneyeceğim Allah ızın verırseDaha yapmadım canım muhtemelen bende adet olacam çünkü sancım var
Canım yaptın mı test çok merak ediyorum senin durumu ınsallsh güzel haber almışsındırDaha yapmadım canım muhtemelen bende adet olacam çünkü sancım var
Benim ikinci canım bilmiyorum artık Allah’a bırakcam adet oldun mu peki Allah razı olsun canım ama umudum yok test yapmayada korkuyorumİnşallah senin tutar canım olumlu düşün . Ben bir kez daha deneyeceğim Allah ızın verırse