Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama ile hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi luaa s35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama ile hamile kalanlar
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2022
- 17
- 7
- 1
- 27
aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersinizAşılama yöntemi ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?
- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
Ne zaman başladı bu belirtiler ? Bir de nasıl beslendiniz ?aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Aşılama yöntemi ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?
aşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi miDün 2. Aşılamam yapıldı bu konuda açılan konulara bakarken denk geldim, umarım buraya yazacak şeylerim olur
- 11 Mayıs 2022
- 17
- 7
- 1
- 27
İlk aşılamam acıbademdeydi ilaçlar falan derken bi 3-3.5 tutturmuştur tam hatırlamıyorum. Orda doktorumun yaşattığı olumsuzluklardan sınra bidaha gitmedim hastaneye sonrasında üniversiteye başladım tekrar aşılama yapalım dediler bu sefer sadece ilaca para verdim fostimon iğne ve em son progestan fitil aldım tedavi boyunca bi tek onlara para verdim hastanede hiç bişeye para vermedim. Acıbadem’e bin basar herşeyiyle.. özellikle doktorların insanlıkları. Ağlayarak gitsem gülerek çıkıyorum moralim düşük olsa yüksek çıkıyorum. Acıbademdeki doktorum ağzımı açtığım anda susturur hiç bişeyi sorgulatmaz her çıktığımda ağlardım. Acıbademdeki aşılamamda gonalf iğne kullanmıştım bu sefer femara+fostimon.
- 31 Mart 2022
- 131
- 85
- 13
- 28
Hanımefendi birkaç konuya da yazmışsınız . Aşılama için yıl gerekçesi yok . Ben bir buçuk yıl oldu evleneli yaptırdım. Ve üniversite hastaneleri de parayla yapmıyor. SGK gününüz yetiyorsa para ödemesi yapmıyorsunuz hastaneye eğer SGK prim gün sayısı yetersiz ise 393 TL ödeme yapıyorsunuz ilaçları da kendiniz karşılıyorsunuz prim yetersizse ama öyle bir sıkıntınız yoksa devlet karşılıyormuş birazını
- 12 Kasım 2020
- 33
- 10
- 38
- 29
Aşılamanın 7.g0nündeyim bende var hepsideaşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
inş canım hakkından hayırlısı olsunAşılamanın 7.g0nündeyim bende var hepside
- 12 Kasım 2020
- 33
- 10
- 38
- 29
Amin canım sağolinş canım hakkından hayırlısı olsun
- 12 Kasım 2020
- 33
- 10
- 38
- 29
Bu belaşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
Bu belirtilerinin ne zaman görülmeye başladı kaçıncı gün yaniaşırı gaz karında şişlik halsizlik sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassasiyeti canım inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
ilk gününden beriBu bel
Bu belirtilerinin ne zaman görülmeye başladı kaçıncı gün yani
- 12 Kasım 2020
- 33
- 10
- 38
- 29
Bende de aynı belirtiler var ama korkuyorum olmamasındanilk gününden beri
Tuttu mu sizin aşılamaBende de aynı belirtiler var ama korkuyorum olmamasından
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Merhabaa test yaptiniz mi acabaBende dün aşılama oldum ve gaz halsizlik göğüs ucu hassasiyeti acısı var ilk günden böyle göğüs ucu acısı başlar mı tuttuğuna işaret mi bilmiyorum
Yapmaz olur muyum hiç bugün aşılamamın 10 uncu günü bu sabah ilk idrarla yaptım silik bir çizgi çıktı ya iğnenin etkisi geçiyor yada tuttu mu bilmiyorum çok erken şuan doğru sonuç çıkar mı Onuda bilmiyorum bitmekkkk bilmiyorrr günlerMerhabaa test yaptiniz mi acaba
- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
Bugunde tekrarladiniz miiiAşılamanın 10 uncu günü test yapıp silik çizgi gören sonra hamile kalan var mıııı ?