Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de mi ilk aşılama sorun neydi acabaBenimde 3.günüm beklemediğim![]()
Evet benimde ilk aşılama. Sorun oldukça fazla. 4yillik evliyim. Pco var adet döngüm 70_80gune kadar değişiyor. Önce çift rahim var dendi. Sonra aralik ayında rahim şekli ters dendi sonra perde var dendi en son histeroskopi ameliyati oldum.Ardindan tam aşılama istedim hep iyi olan tsh yükseldi aylarca düzelmedi levetron kullandim 3ayin sonunda tsh düzeldi sonrada prolaktin çok yükseldi 2aydada onu düzeltmeye çalıştık. En sonunda 30eylulde aşılama olabildim merakla bekliyoruz. Sizin neler oldu kaçıncı aşılamaSizin de mi ilk aşılama sorun neydi acaba
İnşallah olumlu sonuçlanır canım bende çikolata kisti var 7 cm evleneli 13 ay oldu hiç korunmadık doktorlar 1 yıl normal deneyin dedi hiç ilaç falan kullanmadım 1 yılı doldurunca aşılama yapıldı haftaya pazartesi test yaptıracağım benim de adetim çok düzensiz oluyordu bazen 40 gün de bir oluyor bazen 20 günde birEvet benimde ilk aşılama. Sorun oldukça fazla. 4yillik evliyim. Pco var adet döngüm 70_80gune kadar değişiyor. Önce çift rahim var dendi. Sonra aralik ayında rahim şekli ters dendi sonra perde var dendi en son histeroskopi ameliyati oldum.Ardindan tam aşılama istedim hep iyi olan tsh yükseldi aylarca düzelmedi levetron kullandim 3ayin sonunda tsh düzeldi sonrada prolaktin çok yükseldi 2aydada onu düzeltmeye çalıştık. En sonunda 30eylulde aşılama olabildim merakla bekliyoruz. Sizin neler oldu kaçıncı aşılama
İnşallah canım güzel haberlerini verirsin önce sen yaptircbendede test yaptircam. Aşİnşallah olumlu sonuçlanır canım bende çikolata kisti var 7 cm evleneli 13 ay oldu hiç korunmadık doktorlar 1 yıl normal deneyin dedi hiç ilaç falan kullanmadım 1 yılı doldurunca aşılama yapıldı haftaya pazartesi test yaptıracağım benim de adetim çok düzensiz oluyordu bazen 40 gün de bir oluyor bazen 20 günde bir
İnşallah canim güzel haberlerimiz olur önce sen yaptircaksin bende ayin 14unde test yaptircam. Peki doktor aşılama sonrasi ilişki önerdi miİnşallah olumlu sonuçlanır canım bende çikolata kisti var 7 cm evleneli 13 ay oldu hiç korunmadık doktorlar 1 yıl normal deneyin dedi hiç ilaç falan kullanmadım 1 yılı doldurunca aşılama yapıldı haftaya pazartesi test yaptıracağım benim de adetim çok düzensiz oluyordu bazen 40 gün de bir oluyor bazen 20 günde bir
Evet canım bir gün sonrası bide ertesi gün önerdiİnşallah canim güzel haberlerimiz olur önce sen yaptircaksin bende ayin 14unde test yaptircam. Peki doktor aşılama sonrasi ilişki önerdi mi
merhaba canim bende asilama yaptiracaklardanim yardımcı olurmusun bilgi verirmisinMerhaba arkadaslar, benim aşılmamın 5. Günü. Siz aşılamayla hamile kalıp belirti yaşadınız mı? yaşadıysanız nelerdi kaçıncı aşılama da hamile kaldınız. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?![]()
Merhaba canım ilaç falan kullanmaya başladın mımera
merhaba canim bende asilama yaptiracaklardanim yardımcı olurmusun bilgi verirmisin![]()
Benim de 30 eylül de aşılamam oldu. Hiç test yaptınız mı evde ya da bi belirtiniz var mı nasılsınızİnşallah canim güzel haberlerimiz olur önce sen yaptircaksin bende ayin 14unde test yaptircam. Peki doktor aşılama sonrasi ilişki önerdi mi
Ben aşılamanın 12. Günü kan tahlili verdim 0 çıktıBenim de 30 eylül de aşılamam oldu. Hiç test yaptınız mı evde ya da bi belirtiniz var mı nasılsınız
Ben de korkuyorum test yaptırmaya çünkü olmadığını hissediyorumBen aşılamanın 12. Günü kan tahlili verdim 0 çıktı
Hiç belli olmaz canım korkma sizin probleminiz neydiBen de korkuyorum test yaptırmaya çünkü olmadığını hissediyorum![]()
Hsg temiz sperm testi çok iyi her şey yolunda görünüyor yaşımız 27 ama sebepsiz 2 buçuk yıldır olmuyor. Epey zaman gitmedim olursa diye tedaviye daha yeni başladık. Bu ilk aşılamamız. Sebepsiz de çok zor tedavi edilcek bişey yok sadece bekliyosunHiç belli olmaz canım korkma sizin probleminiz neydi
Sizin bir problem var mıydıHsg temiz sperm testi çok iyi her şey yolunda görünüyor yaşımız 27 ama sebepsiz 2 buçuk yıldır olmuyor. Epey zaman gitmedim olursa diye tedaviye daha yeni başladık. Bu ilk aşılamamız. Sebepsiz de çok zor tedavi edilcek bişey yok sadece bekliyosun
Sizin bi belirtiniz var mı evde hiç test yaptınız mıİnşallah canim güzel haberlerimiz olur önce sen yaptircaksin bende ayin 14unde test yaptircam. Peki doktor aşılama sonrasi ilişki önerdi mi
senin aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek bende çikolata kisti var o yüzden olmuyorSizin bir problem var mıydı
İlk günlerde kasık ağrım vardı göğüslerim şişmişti ama şimdi hepsi geçti regl olucam gbi bi ağrı var arada gelen o yüzden umutsuzum. Tedavi başlangıcı daha iyi. Umutlu oluyosun ama bu bekleme ve kendini dinleme aşaması çok zor zaman geçmiyo git gide mens belirtileri başlıyo falansenin aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek bende çikolata kisti var o yüzden olmuyor
Çikolata kisti için bişey önerdi mi doktorun? Benimde vardı ama 3 cm di dr 5 in altı bizim için önemli değil dedi. Son muayenede 1.8 dedi hatta. Önceden adetlerim aşırı ağrılı geçerdi ağrı kesiciler falan kesmezdi sanırım kistle ilgiliymiş o küçülünce hepsi geçti şimdi 1 tane ağrı kesici içmeden geçiriyorum Allaha şükür. Ben ilk evlendiğim sene 1 yıl kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım o küçültmüş ama son gittiğimde olan küçülme neyle ilgili bilmiyorum hatta dr da sordu bişey kullandın mı diye ama kullanmadım. Sizin de çok ağrılı geçiyor mu adetlerinizsenin aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek bende çikolata kisti var o yüzden olmuyor