Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim senin için canım inşallah sağlıklı bi şekilde bebişin seninledir.Ben 7 Eylülde aşılama yaptım kaşık ağrılarım vardı 22 eylülde sabah gidip kan testi verdim eve geldim kahverengi akıntım gelmeye başladı sonra kan sonucum çıktı 4.15 doktor gebelik yok dedi kanamaya açıldım baya yoğun bi regl geçirdim adetimin 3 günü yaptığım yemekten midem bulandı 4 günğ sabah eşimden midem bulandı test yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan testi verdim 6.63 çıktı doktor gebelik var ama iki gün sonra tekrar test yap yükselişine bakalım dedi 2 gün sonra test yaptım 13.3 çıktı doktor çok iyi dedi iki gün sonda tekrar yap dedi tekrar yaptım 15.6 çıktı ama herzaman 14:30 da yapıyodum bu defa sabah yapmıştım doktor bide bizim hastanede kan ver saat 14:30 bakalım dedi yaptım sonucum 13 çıktı doktor laboratuvar farkı olabilir cuma günü tekrar kan ver dedi bugün tekrar kan vericem dua edin bana yani reglyken hamile olduğumu öğrendim duysam inanmam ama yaşadım![]()
Evet ilk aşılamamdı ama kimyasal gebelik ihtimali var şimdi kan vermeye gidiyorum dua etÇok sevindim senin için canım inşallah sağlıklı bi şekilde bebişin seninledir.❤ İlk aşılaman mı senin
Şimdi gördüm mesajını ne yaptın ne dedi doktor inşallah kötü bişe yokturEvet ilk aşılamamdı ama kimyasal gebelik ihtimali var şimdi kan vermeye gidiyorum dua et![]()
Test için çok erken olmuş canım 15. Gün yap dedi doktor bana adetin normal de gecikir miydiMerhaba bende 24 eylülde aşılama yaptırdım bugün adet günümdü ama olmadım idrarda gebelik testim negatif çıktı.kasıklarımda ağrı ve göğsümde hassasiyet var Allah gönlümüzdekini hakkımzda hayırlı kılsın inşallah![]()
kimyasal olmuş kan değerim 8 e düşmüşŞimdi gördüm mesajını ne yaptın ne dedi doktor inşallah kötü bişe yoktur
24 eylülde aşılama yaptın nasıl bugğn adet. Günün olır çok erkenMerhaba bende 24 eylülde aşılama yaptırdım bugün adet günümdü ama olmadım idrarda gebelik testim negatif çıktı.kasıklarımda ağrı ve göğsümde hassasiyet var Allah gönlümüzdekini hakkımzda hayırlı kılsın inşallah![]()
Yok hatta hep erken olurumTest için çok erken olmuş canım 15. Gün yap dedi doktor bana adetin normal de gecikir miydi
Hadi ya çok üzüldüm canım sıkma canını önümüzdeki ay inşallah olurkimyasal olmuş kan değerim 8 e düşmüş![]()
Ama test için 15 gün beklemen gerek doktor bişe demedi miYok hatta hep erken olurum![]()
İnşallah doktorum şans çok yüksek dedi bilmiyorum artık hayırlı sağlıklı olsunda ne zaman. Olursa olsunHadi ya çok üzüldüm canım sıkma canını önümüzdeki ay inşallah olur![]()
Tamam canım aklımda bulunsun çok kararsızım zaten 15. Gün erken gebelik testlerinden alıp yapsam mı yoksa adetimin geçmesini beklesem mi diyeİnşallah doktorum şans çok yüksek dedi bilmiyorum artık hayırlı sağlıklı olsunda ne zaman. Olursa olsun❤ Sende 15 günğ test yap ama prodiktor varya ondan al o çok düşük beta hcg seviyesinde bile gösteriyor varsa çıkar yoksa biraz daha bekle o ucuz testler çok yanıltıyoBenim beta hcg 6.63 olduğu zaman testim böyleydi
Yani bence zaten beklediğimiz bi durum olduğu için öğrenip ona göre hareket etmen daha iyi olur bol bol kabak çekirdeği kır kese oluşturuyo bide bol su içTamam canım aklımda bulunsun çok kararsızım zaten 15. Gün erken gebelik testlerinden alıp yapsam mı yoksa adetimin geçmesini beklesem mi diye
Bak kabak çekirdeğinin bu faydasını ilk Kez duydum hemen başlayayımYani bence zaten beklediğimiz bi durum olduğu için öğrenip ona göre hareket etmen daha iyi olur bol bol kabak çekirdeği kır kese oluşturuyo bide bol su iç
İnşallah canım inşallahBaşla başla muz laktosuz süt ceviz bunlar çok iyi bol bol ye inşallah seninki tutunur
Doktor ayın 7sinde kan testi için çağırdı ama bakalım. Ben progestan kullanıyorum adet geciktirme yapar mı sizce?Ama test için 15 gün beklemen gerek doktor bişe demedi mi