Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İğne ile daha kaliteli dolu yumurta oluyo yani içi boş olmuyo

Bende 2 senelik evliyim ama bu gittiğim üni Hastanesinde bir öğretim üyesi ve kendisi söyledi olur ki olmazsa degerlendirelim bu şekilde ki uygun olsun vs diye .

Bu raporlu aldığım gonalf ve çatlatma iğnesini daldım ve ilk gün buzluk kısmına koydum dolabın şimdi hastaneden 3 günlük doz aldım onları vuruyorum
İlaçlar hep bozuldu çöpe gitti . Şimdi doktorum sağolsun buldu 3 gün vurabilecegim şekilde onu kullanıyorum yarın inşallah güzel şeyler der

Şuan sadece bugün gonal f ignemin 4.günü idi yarın muayane var gidicem bakalım kaç ml olmuş yumurtalar inşallah inşallah ben arada çok tokezliyorum
Ayy benimde ikinci gunum bana mutlaka haber ver cok merak ederim arka arkayayiz insallah bu ay guzel haberlerimizi aliriz kardeşim

Amin amin ihtimal düşük aşılamada ama umut hep var Rabbim nasip etsin bizde güzel haber verelim kardeşim
Düşük olsa da ihtimal ihtimaldir nolcak ki, bir yil deneyip normal yolla olmayan var 12 kere yani düşünsene. Nolcak ki bizim daha bu ikinci umutsuzluga kapılma, olacak inşallah

Düşük olsa da ihtimal ihtimaldir nolcak ki, bir yil deneyip normal yolla olmayan var 12 kere yani düşünsene. Nolcak ki bizim daha bu ikinci umutsuzluga kapılma, olacak inşallah
Ben tüp bebek de gördüm ya ondan psikolojim inişli çıkışlı. Bugün eşimle konuşuyorum eşimde diyo olmazsa artık Ankara İstanbul en iyi merkez nereyse gidip ordan tüp bebek yaptırırız diye inşallah su hallerimiz tersine çıkar çünkü ilkkez bilinçli girip bu yolda bu kadar olumsuz kafadayiz tüp bebekten sonra aşılama bize az ihtimalli geliyo

Olacagi olduktan sonra bi yumurta bi sperm yetiyor, düşünme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…