- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
-
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Gonal f Lee daha etkili kuzumBen femara ile bi tane 18 mm olmustu asilama oldum tutmadi. İgne ile asilama oldugunuzda kac tane kac mm oldu yumurta aceba. İgne baya etkili diyorlar ama bı turlu emin olamiyorum yine bi tane bi olur aceba yumurta
İğne ile daha kaliteli dolu yumurta oluyo yani içi boş olmuyoBenimde amh fazla yumurta fazla ama ben hic gebelik yaşamadım, iki kere femara kullandim olmadi üçüncu de aşılama yaptık yine olmadı, bende devlete gidiyorum ama tup icin 3 yillik evlilik sarti var ben seneye anca yaptırabiliyorum. İgne ile birden fazla yumurta olmuyor mu yani
Hadi bakalım inşallah persmebeyi merakla bekliyorum ne tane dicek. Sizin simdi ikinci oldu mu igne mi suan sadeceGonal f Lee daha etkili kuzum
Hiiim anladımİğne ile daha kaliteli dolu yumurta oluyo yani içi boş olmuyo
Bende 2 senelik evliyim ama bu gittiğim üni Hastanesinde bir öğretim üyesi ve kendisi söyledi olur ki olmazsa degerlendirelim bu şekilde ki uygun olsun vs diye .Benimde amh fazla yumurta fazla ama ben hic gebelik yaşamadım, iki kere femara kullandim olmadi üçüncu de aşılama yaptık yine olmadı, bende devlete gidiyorum ama tup icin 3 yillik evlilik sarti var ben seneye anca yaptırabiliyorum. İgne ile birden fazla yumurta olmuyor mu yani
Aaa hadi inşallah tupe gerek kalmadan olur insallahBende 2 senelik evliyim ama bu gittiğim üni Hastanesinde bir öğretim üyesi ve kendisi söyledi olur ki olmazsa degerlendirelim bu şekilde ki uygun olsun vs diye .
Şuan sadece bugün gonal f ignemin 4.günü idi yarın muayane var gidicem bakalım kaç ml olmuş yumurtalar inşallah inşallah ben arada çok tokezliyorumHadi bakalım inşallah persmebeyi merakla bekliyorum ne tane dicek. Sizin simdi ikinci oldu mu igne mi suan sadece
Bu raporlu aldığım gonalf ve çatlatma iğnesini daldım ve ilk gün buzluk kısmına koydum dolabınAaa hadi inşallah tupe gerek kalmadan olur insallah
İlaçlar hep bozuldu çöpe gitti . Şimdi doktorum sağolsun buldu 3 gün vurabilecegim şekilde onu kullanıyorum yarın inşallah güzel şeyler derBu raporlu aldığım gonalf ve çatlatma iğnesini daldım ve ilk gün buzluk kısmına koydum dolabınşimdi hastaneden 3 günlük doz aldım onları vuruyorum
Ayy benimde ikinci gunumŞuan sadece bugün gonal f ignemin 4.günü idi yarın muayane var gidicem bakalım kaç ml olmuş yumurtalar inşallah inşallah ben arada çok tokezliyorum
İnşallah dualarim seninle aman ha bozma moraliniİlaçlar hep bozuldu çöpe gitti . Şimdi doktorum sağolsun buldu 3 gün vurabilecegim şekilde onu kullanıyorum yarın inşallah güzel şeyler der
Amin amin ihtimal düşük aşılamada ama umut hep var Rabbim nasip etsin bizde güzel haber verelimAyy benimde ikinci gunumbana mutlaka haber ver cok merak ederim arka arkayayiz insallah bu ay guzel haberlerimizi aliriz kardeşim
Düşük olsa da ihtimal ihtimaldir nolcak ki, bir yil deneyip normal yolla olmayan var 12 kere yani düşünsene. Nolcak ki bizim daha bu ikinciAmin amin ihtimal düşük aşılamada ama umut hep var Rabbim nasip etsin bizde güzel haber verelimkardeşim
Allah'ım razı olsun kardeşim Rabbim sana da nasip etsin ve bekleyen herkeseİnşallah dualarim seninle aman ha bozma moralini
İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla olsun da bekleriz hiç önemli değilAllah'ım razı olsun kardeşim Rabbim sana da nasip etsin ve bekleyen herkesebizi bizden başkası anlayamaz . Bu yol zorlu ve mesakatli ama kavuşacağız inanıyorum
Ben tüp bebek de gördüm yaDüşük olsa da ihtimal ihtimaldir nolcak ki, bir yil deneyip normal yolla olmayan var 12 kere yani düşünsene. Nolcak ki bizim daha bu ikinciumutsuzluga kapılma, olacak inşallah
Olacagi olduktan sonra bi yumurta bi sperm yetiyor, düşünme senBen tüp bebek de gördüm yaondan psikolojim inişli çıkışlı. Bugün eşimle konuşuyorum eşimde diyo olmazsa artık Ankara İstanbul en iyi merkez nereyse gidip ordan tüp bebek yaptırırız diye inşallah su hallerimiz tersine çıkar çünkü ilkkez bilinçli girip bu yolda bu kadar olumsuz kafadayiz tüp bebekten sonra aşılama bize az ihtimalli geliyo
Hiç belli olmaz yeter ki Rabbim zamanını bu zaman yazmışsa nasıp ettikten sonraDüşük olsa da ihtimal ihtimaldir nolcak ki, bir yil deneyip normal yolla olmayan var 12 kere yani düşünsene. Nolcak ki bizim daha bu ikinciumutsuzluga kapılma, olacak inşallah
Aynı şeyi yazmısiz ard ardaOlacagi olduktan sonra bi yumurta bi sperm yetiyor, düşünme sen
AynenAynı şeyi yazmısiz ard arda