Gebeliğe Hazırlık Asilama ile hamile kalanlar veya bu ay asilama olup bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim bakalim 10gün sonra test yapcam insallah benimde tutunmustur ya saglikla kucagina al insallah

Sag salim kucagina alirsin bebisini insallah
Asilamadan sonraki surecini anlatirmisin? Belirtilerin nasildi, agrin oldu mu? Igne de yapmismiydin?
Çok teşekkür ederimm inşallah keseyi görmeye gitcez haftaya dua edin bana herşey hamile kalmak değil sonra ki süreçte zor ve stresli ..kese kalp.. vs. Asilamadan sonra ben çok dikkat ettim 2.asilamamda çok dikkat ettim çiğ kuruyemiş yedim yattım sürekli progestan fitil verdi doktorum .. süt ve süt ürünleri çok tükettim meyveme sebzeme dikkat ettim çalışmadım işten izin aldım 9 gün yattım ara ara dışarı çıktım araba kullandım malesef süt iç mutlaka bide bitter çikolata tuket cnm çok olmamakla birlikte

Anladim canim bakalim 10gün sonra test yapcam insallah benimde tutunmustur ya saglikla kucagina al insallah
Inşallah cnm keseyi görmeye gitcez crsmba günü bunda sonra ki süreçte önemli inş görebiliriz sağlıklı olur dua edin bana bütün bebek sahibi olmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda nasip etsin hamilelerin duaların kabul olurmuş:) erken test yapmayın benim 15.gün idrar testimde çok silik çıktı sonra o silik az koyulasti öğlende kan vermeye gittim değerim 136 idi :) seninki de pozitif olur inşallah ama dediklerimi uygula çiğ kuruyemiş bitter çikolata çok fydali

Canım öncelikle hayırlı olsun ilk asilamandan hemen sonra mi yaptın ikincisini yoksa arami verdin

Anladım canım bende geçen ay ilkini yaptırdım ara vermek istiyorum aslında ama herkes arkasından hemen yap ki tutsun diyodu kararsizdim o yuzden sordum peki senin hikayen nasil kac senedir olmuyodu bi rahatsızlığınız var mıydı

Merhaba kızlar ben elif bende sizler gibi aşılama surecindeyim 5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum hiç birseyim yok eşim de de sıkıntı yok ama olmuyor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuc alamadım bu ay aşılama oldum bugün 6 günüm tedirginim tutmayacak diye rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin

Bugün 11 yarın doktor inşallah hayırlı haber alırız test yapmamak için zor tutuyorum kendimi inaninki

İlk zamanlarda belirti olmaz herhalde zaten sadece kasiklarimda ağrı var sık lavaboya çıkıyorum başka hiç birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…