- 21 Mayıs 2018
- 133
- 100
- 103
Evet ilk asilamam 5gün sonra bidaha yapcam test bakalimCanim sabret bi kac gun dhaa yaparsin belki cikar ya olumlu dusunelim olumlu olsun bu ilk asilaman mi
Insallalhh tutar ya. Benimde ilk denemem olucak ama ganol f ile 75 te vuruldum fazla yumurtam oldu ama buyumuyo 112.5 a cikardi dozu cok yavas buyufu yarinda 112.5 da vurukcam cuma gunu kontrolum var eger yine ayniysa ignenin dozu 150 ye cikicak ama buyucekmi bilmiyorum bende artk asilamammi olmak istiyroum. Eger bu ay tutmazda 1 kere dha asilama denemeyi dusunuyor musun? Birde asilama islemini natkozlu mu yaptirdinEvet ilk asilamam 5gün sonra bidaha yapcam test bakalim
Hayir canim narkozla yapmadi doktorInsallalhh tutar ya. Benimde ilk denemem olucak ama ganol f ile 75 te vuruldum fazla yumurtam oldu ama buyumuyo 112.5 a cikardi dozu cok yavas buyufu yarinda 112.5 da vurukcam cuma gunu kontrolum var eger yine ayniysa ignenin dozu 150 ye cikicak ama buyucekmi bilmiyorum bende artk asilamammi olmak istiyroum. Eger bu ay tutmazda 1 kere dha asilama denemeyi dusunuyor musun? Birde asilama islemini natkozlu mu yaptirdin
Anladm canim inslalh tutmustur yaHayir canim narkozla yapmadi doktor
Ayiktim esimde yanimdaydi sohbet ederek 5dk da bitirdi 15dk bekledim sonra kalkip eve geldim hemen yattim hic kalkmadim yattim sürekli 1hafta cünkü riskli dönem dinlen dediler kasik agrilarim sürdü 1hafta suan sadece uzanirken öksürür hapsurursam kramp girer gibi batmalarim oluor sadece
Bu ay tutmazsa tekrar yaptircam tabiki almanyada 8kez deneme hakkimiz war bizim sonra olmazsa tüp bebege geciyorlarmis benim 1tane yumurtam catlamis igne falan kullanmadim yada klomen gibi haplar kullanmadim ama bu ay isticem kullanmak icin bikac yumurta büyüsün ki garantileyim isimi esimede keciboynuzu kkaynatip iciriyorum hizi kalitesi sayisi artiyor cünkü
İnşallâh tutunur sana meleğinSlm kizlar maalesef benim ilk asilamam tutmamisti simdi ikinci asilamami yaptirdim hayirli sonucu bekliyorum
Bnde oyle yapyim diyorum yasim 22 belki baska bi doktor daha farkli syler onerir
Amin canim insallah ya bu ayda olmassa tüp bebege baslicaz ama insallah gerek kalmaz insan artik yoruluyor 5 bucuk senedir bekliyorum ugrasiyorumİnşallâh tutunur sana meleğin
Tahmin edebiliyorum bnde2 sene olucak nerden bksan ugrasıyorum aşılma oldum ilk bnde günümü bklıyorum aslında adetime 2 gün kaldı erken gebelik al yap dediler ama ben negatf görmekten korkar oldum 4haziranda aşılama oldum 19una kadar adet olmazsam 19unda kan vericem olmzsa bende 1kere daha asılma deneyip sonra tüp bebege kalıcam mecbur inşallah kalmayız tup bebege. Bu ay tutunuyor bize hem maddi hem manevi insan çok yoruluyo sen devlettemi denedin açılmayı ben özele gdiyorumda pahalıya geldiAmin canim insallah ya bu ayda olmassa tüp bebege baslicaz ama insallah gerek kalmaz insan artik yoruluyor 5 bucuk senedir bekliyorum ugrasiyorum
Canim ben almanyada yasiyorum burda özel asilama ve tüp bebek icin hastane var orda oldum ama cepten ödedik asilama yine uygun ama tüp bebek icin cok zor nerdeyse 7-8 kati falann bura fiyati 600 asilama tüp bebek 4.500 canim o yüzden cok dua ediyorum insallah gerek kalmaz da tutunur bende ikinci asilamami 1 haziranda oldum bende bekliyorum adet günümü bir kac gün gecmesini öyle yaptiricam önceden yaptirip üzülmek istemiyorum bende senin gibi sanada tavsiyem bence bekle adet gününü gecsin öyle yaptirTahmin edebiliyorum bnde2 sene olucak nerden bksan ugrasıyorum aşılma oldum ilk bnde günümü bklıyorum aslında adetime 2 gün kaldı erken gebelik al yap dediler ama ben negatf görmekten korkar oldum 4haziranda aşılama oldum 19una kadar adet olmazsam 19unda kan vericem olmzsa bende 1kere daha asılma deneyip sonra tüp bebege kalıcam mecbur inşallah kalmayız tup bebege. Bu ay tutunuyor bize hem maddi hem manevi insan çok yoruluyo sen devlettemi denedin açılmayı ben özele gdiyorumda pahalıya geldi
Bende almanyadayim kinderwunschzentruma gidiyoruz biz sadece 165€ ödedik islemimiz bitince aok ödedigimiz parayi geri verecek yani cebimizden para cikmamis olacak sen neden 600ödedin asilama icinCanim ben almanyada yasiyorum burda özel asilama ve tüp bebek icin hastane var orda oldum ama cepten ödedik asilama yine uygun ama tüp bebek icin cok zor nerdeyse 7-8 kati falann bura fiyati 600 asilama tüp bebek 4.500 canim o yüzden cok dua ediyorum insallah gerek kalmaz da tutunur bende ikinci asilamami 1 haziranda oldum bende bekliyorum adet günümü bir kac gün gecmesini öyle yaptiricam önceden yaptirip üzülmek istemiyorum bende senin gibi sanada tavsiyem bence bekle adet gününü gecsin öyle yaptir
Canim biz maalesef hepsini cebimizden ödemek zorunda kaldik yani 440 euro asilama 100 euro falanda ilaclar falan toplamda 550-600 civari bise ödedik aok kabul etmedi nedenini bilmiyorum simdi 2inciyi oldum onuda cepten ödedik bakalim esim ugrasior aokdan parayi geri almak icin hayirlisi sen almanyanin neresindensinBende almanyadayim kinderwunschzentruma gidiyoruz biz sadece 165€ ödedik islemimiz bitince aok ödedigimiz parayi geri verecek yani cebimizden para cikmamis olacak sen neden 600ödedin asilama icin
Sag salim kucagina alirsin bebisini insallahKızlar ben geçen ay aşılama yaptiridm mayıs sonunda çok şükür rabbim nasip etti hamile kaldım
Cok güzel yaa masallahKızlar ben geçen ay aşılama yaptiridm mayıs sonunda çok şükür rabbim nasip etti hamile kaldım
2.asilamamda tuttu belki usutmussundur benim de bunda kasik ağrım çok oldu tuttuğuna işaret dediler.. belirti cnm kasigimda sürekli ağrı vardı böyle baskı gibi şimdide öyle karnım çok kasiliyor göğüslerim şişmezdi şişti acıdı ya belirti yok diye üzülüyordum sonrasindanoldu bazen belirti aramayın diyolarCok güzel yaa masallah
Saglikla kucagina insallah
Kacinci asilamada tuttu
Benim ikinci asilama oldu 4gün önce ve ilkinde agrim coktu bu ikincide hic agrim sizim yok sende belirtiler nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?