Kizlar arada adet olcakmisim gibi sanci giriyor bi 5dk falan sürüyor sonra geciyor gögüslerim hassaslasti asilamamin 12.günündeyim normalmi sizce öksürünce falan kasiklarima diken gibi sanci giriyor
Bugün test yap olumluysa çıkar zaten 12. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar arada adet olcakmisim gibi sanci giriyor bi 5dk falan sürüyor sonra geciyor gögüslerim hassaslasti asilamamin 12.günündeyim normalmi sizce öksürünce falan kasiklarima diken gibi sanci giriyor
Doktor cuma günü kan testi demisti simdi yapsam cikar mi cidden ozaman test almaya gideyimBugün test yap olumluysa çıkar zaten 12. Gün
Progesteron kapsülü kullaniyorum vaginadan testi yaniltirmiBugün test yap olumluysa çıkar zaten 12. Gün
Normal canim bekle zaten hamileysen de ayni agri oluyomus adet olacaksanda insallh hamilesindr kuzuKizlar arada adet olcakmisim gibi sanci giriyor bi 5dk falan sürüyor sonra geciyor gögüslerim hassaslasti asilamamin 12.günündeyim normalmi sizce öksürünce falan kasiklarima diken gibi sanci giriyor
Az önce test yaptim tek cizgi cikti sanirim degilim yada erken oldugu icin cikmadi bide adetimi bekleyim ozaman yapayim doktor bana cuma demisti ama dayanamadim yaptimNormal canim bekle zaten hamileysen de ayni agri oluyomus adet olacaksanda insallh hamilesindr kuzu
Tutmadi sanirim negative cikti umarim ikincide tutarBugün test yap olumluysa çıkar zaten 12. Gün
Umudunu kaybetme canim Rabbim büyük birgun hepimiz anne olacagizKızlar bende şubatta aşılama olmştum maalesef tutmadı şimdi aşılama mı denesem direk tüpe mi gecsem bilmiyorm çok kararsızm gecen ay sogan kuru yapmstm bu ayda incir falan yedm belki kendi kendine olrsa diye adetime 4 gun war test yaptm ama negatif pek umudum yok![]()
Canim bekle. Azcik kalmis zaten . bende bi asilama olamadm yumurtalarm cok yavas buyuyo 112.5 ta vuruluyorum artk darlandm cuma gunu kontrolum var eger yine aynisysa 150 ye cikicak igne dua edin ban yumurtalarm buyusunAz önce test yaptim tek cizgi cikti sanirim degilim yada erken oldugu icin cikmadi bide adetimi bekleyim ozaman yapayim doktor bana cuma demisti ama dayanamadim yaptim
Canim 1 kere daha dene asilmaa bende ilk dneyecegim yumurtalrm buyuyp nasip olursa eger tutmazsada 1 kere daha deneyecgim 2 kere asilama denenmesi lazm benceKızlar bende şubatta aşılama olmştum maalesef tutmadı şimdi aşılama mı denesem direk tüpe mi gecsem bilmiyorm çok kararsızm gecen ay sogan kuru yapmstm bu ayda incir falan yedm belki kendi kendine olrsa diye adetime 4 gun war test yaptm ama negatif pek umudum yok![]()
INSallah canim insallah hemen hamile kalirsin inan hepimiz ayni seyi istioruz simdi negative 12.günümdeyim acaba gercekten yokmudir ya off ne düsüncegimi sasirdimCanim bekle. Azcik kalmis zaten . bende bi asilama olamadm yumurtalarm cok yavas buyuyo 112.5 ta vuruluyorum artk darlandm cuma gunu kontrolum var eger yine aynisysa 150 ye cikicak igne dua edin ban yumurtalarm buyusun
ya benden kaynakli tutmasa bida denemeyi dusuncektm doktordan dolayi tutmadi benimki yumurtanin catlayip catlamadgni kontrol etmeden yapti yumrta 6 gun snra catladi gitmedm bida doktora ya smdi yeni bi doktor aricam oda yanlis biseyler yaparsa diye korkuyorm.Canim 1 kere daha dene asilmaa bende ilk dneyecegim yumurtalrm buyuyp nasip olursa eger tutmazsada 1 kere daha deneyecgim 2 kere asilama denenmesi lazm bence
2 senedir bekliyorm sabirla insallah olcak birgun ama bazen umitsizlige dustugm olmuyor degil. Birde iyi bi doktor bulsam herseyi denicem kactane doktor degistirdim 1 tanesi de iyi cikmaz mi hepsinde ayri bi sorun yasadim.Umudunu kaybetme canim Rabbim büyük birgun hepimiz anne olacagiz
Canim sabret bi kac gun dhaa yaparsin belki cikar ya olumlu dusunelim olumlu olsun bu ilk asilaman miINSallah canim insallah hemen hamile kalirsin inan hepimiz ayni seyi istioruz simdi negative 12.günümdeyim acaba gercekten yokmudir ya off ne düsüncegimi sasirdim
Tek bir doktorda kalma. Baska doktorda gozuk ayni seyi diyorlarsa imkaninda varsa tup deneBnde asilama olmak istiyorum 3 yillik evliyim daha dogru durust hic tedavi gormedim cikolata kistim varmis diktor direkt tup bebek onerdi ne ypacagimi bilmiyorum
Evet kesinlik baska doktorda gzouk. Direk karar verme eger oda oyle derse oyle yaparsinBnde oyle yapyim diyorum yasim 22 belki baska bi doktor daha farkli syler onerir
Rica ederim canimCok tesekur edrim