- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
Haber ver canim.bana insallah tutar ya asilaman bende inslalah hayrlisiyla olurumda tutar rabbim su mubarek ramazan ayinda herkesin duasini dilegini kabul etsin kimsenin kucagini bos birakmasin rabbimInşallah canım dualarim seninle ❤
Insallah canimInşallah cuma günü mutlu haber verirsin kuzum hep olumlu düşün
kizlar eger esinizin spermin kalitesini sayisini hizini arttirmak istiyorsaniz hergün sabah ve gece yataga girmeden hemen önce keciboynuzu 5tane kücük kücük koparip yarim litre suya 4dk kadar kaynatip 20dk dinlendirip süzün ve esinize icirin bebek olana ladar icirin benim esimin 40milyondu hizida %25ti 1ay sonra tahlil verdi ve 314milyona cikti hizida %58 oldu isterseniz tahlil sonucinugösterebilirim birde bayanlar icin 15gün sogani dörde bölüp kaynatip icin sabah aksam oda kist gibi seyler varsa yok ediorAynen canim faydasi oluyo eşinde yesin biz çayın yaninda bir hafta sadece onları yedik tatli niyetine :))
Canim bir kac gun daha bekle erken degilmi 13. GunEki Görüntüle 2150744 Herkese merhaba 2. Testim de negatif çıktı bugün aşılamanın 13. Günü maalesef tutmadıbir sonra ki aylara kaldı şansımız (
Canim bir kac gun daha bekle erken degilmi 13. Gun
Rabbim gonlune gore versin kuzucuk inslalah inslalah bir dahaki aya aklirsin hamis uzulme moralini bozmaOlsa çıkardı bence az da olsa silik çizgi çıkıyor diyorlarkasıklarımm da ağrı var ara ara regl olacakmışım gibi onun dışında da hiç belirtim yok zaten
Rabbim gonlune gore versin kuzucuk inslalah inslalah bir dahaki aya aklirsin hamis uzulme moralini bozma
Wakti gelmemis demekki canim hic üzülme tekrar dene yilma sakin idrarda 13.gün icin erken kan ver mitlakaEki Görüntüle 2150744 Herkese merhaba 2. Testim de negatif çıktı bugün aşılamanın 13. Günü maalesef tutmadıbir sonra ki aylara kaldı şansımız (
Kan testi yaptirsan daha iyi sonuc alirsin belki daha erken oldugu icin israr belli olmayabilir ptesi kan ver benceOlsa çıkardı bence az da olsa silik çizgi çıkıyor diyorlarkasıklarımm da ağrı var ara ara regl olacakmışım gibi onun dışında da hiç belirtim yok zaten
Kan testi yaptirsan daha iyi sonuc alirsin belki daha erken oldugu icin israr belli olmayabilir ptesi kan ver bence
Insallah pozitif cikarEvet ya pazartesi ya da Salı son kez bir de kan vereceğim bakalım sonuç değişecek mi
Kan verdin mi canimEvet ya pazartesi ya da Salı son kez bir de kan vereceğim bakalım sonuç değişecek mi
Inşallah bidahaki aya kendiliğinden olur yanlış hatirlamiyosam senin ilk aşılamandı dimi progestan kullandın mi bide yatıp dinlendin mi acaba niye tutmadı ki bir de özel değilse nerde yaptirdin asilamaniSabah kanamam başladıregllll oldum
Inşallah bidahaki aya kendiliğinden olur yanlış hatirlamiyosam senin ilk aşılamandı dimi progestan kullandın mi bide yatıp dinlendin mi acaba niye tutmadı ki bir de özel değilse nerde yaptirdin asilamani
Inşallah bidahaki aya kendiliğinden olur yanlış hatirlamiyosam senin ilk aşılamandı dimi progestan kullandın mi bide yatıp dinlendin mi acaba niye tutmadı ki bir de özel değilse nerde yaptirdin asilamani
Vucut hazırladı kendini inşallah kendiliğinden olur bu ay canısı stresten uzak tut kendini inşallah Rabbim hepimize nasip etsinEvet ilk aşılamamdı. Şimdi aşılama falan denemek istemiyorum doktora da söyleyeceğim ilaçlar insanı berbat hale sokuyor 1-2 ay kendim deneyeceğim ya da sadece klomenle yumurta takibine giderim ama bu sefer yumurta çatladığını öğrenene kadar gitmek istiyorum
Benimde 10.günüm beklemedeyim tekrar dene ve haberdar et oldumu tatlimSabah kanamam başladıregllll oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?