Gebeliğe Hazırlık Asilama ile hamile kalanlar veya bu ay asilama olup bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah cuma günü mutlu haber verirsin kuzum hep olumlu düşün :dua:
Insallah canim
Aynen canim faydasi oluyo eşinde yesin biz çayın yaninda bir hafta sadece onları yedik tatli niyetine :))
kizlar eger esinizin spermin kalitesini sayisini hizini arttirmak istiyorsaniz hergün sabah ve gece yataga girmeden hemen önce keciboynuzu 5tane kücük kücük koparip yarim litre suya 4dk kadar kaynatip 20dk dinlendirip süzün ve esinize icirin bebek olana ladar icirin benim esimin 40milyondu hizida %25ti 1ay sonra tahlil verdi ve 314milyona cikti hizida %58 oldu isterseniz tahlil sonucinugösterebilirim birde bayanlar icin 15gün sogani dörde bölüp kaynatip icin sabah aksam oda kist gibi seyler varsa yok edior

5E212D4C-C129-4C06-9060-21B39A072470.jpeg
Herkese merhaba 2. Testim de negatif çıktı bugün aşılamanın 13. Günü maalesef tutmadı :( bir sonra ki aylara kaldı şansımız :((

Olsa çıkardı bence az da olsa silik çizgi çıkıyor diyorlar :KK43: kasıklarımm da ağrı var ara ara regl olacakmışım gibi onun dışında da hiç belirtim yok zaten:KK43:
Rabbim gonlune gore versin kuzucuk inslalah inslalah bir dahaki aya aklirsin hamis uzulme moralini bozma

Olsa çıkardı bence az da olsa silik çizgi çıkıyor diyorlar :KK43: kasıklarımm da ağrı var ara ara regl olacakmışım gibi onun dışında da hiç belirtim yok zaten:KK43:
Kan testi yaptirsan daha iyi sonuc alirsin belki daha erken oldugu icin israr belli olmayabilir ptesi kan ver bence

Inşallah bidahaki aya kendiliğinden olur yanlış hatirlamiyosam senin ilk aşılamandı dimi progestan kullandın mi bide yatıp dinlendin mi acaba niye tutmadı ki bir de özel değilse nerde yaptirdin asilamani

Özel medistatee hastanesinde yaptırdım progestan bana geçen ay vermişti klomenle birlikte gerek yok dedi şimdi. Geçen ay yumurtam çatlamadı iğneyle.
Bu ay da aşılama tutmadı bilmiyorum neden spermm sayısı da iyi demişti doktor. Perşembe doktora gidiyorum belki yine çatlamadı yumurtam :(

Inşallah bidahaki aya kendiliğinden olur yanlış hatirlamiyosam senin ilk aşılamandı dimi progestan kullandın mi bide yatıp dinlendin mi acaba niye tutmadı ki bir de özel değilse nerde yaptirdin asilamani

Evet ilk aşılamamdı. Şimdi aşılama falan denemek istemiyorum doktora da söyleyeceğim ilaçlar insanı berbat hale sokuyor 1-2 ay kendim deneyeceğim ya da sadece klomenle yumurta takibine giderim ama bu sefer yumurta çatladığını öğrenene kadar gitmek istiyorum

Evet ilk aşılamamdı. Şimdi aşılama falan denemek istemiyorum doktora da söyleyeceğim ilaçlar insanı berbat hale sokuyor 1-2 ay kendim deneyeceğim ya da sadece klomenle yumurta takibine giderim ama bu sefer yumurta çatladığını öğrenene kadar gitmek istiyorum
Vucut hazırladı kendini inşallah kendiliğinden olur bu ay canısı stresten uzak tut kendini inşallah Rabbim hepimize nasip etsin :(

Kizlar arada adet olcakmisim gibi sanci giriyor bi 5dk falan sürüyor sonra geciyor gögüslerim hassaslasti asilamamin 12.günündeyim normalmi sizce öksürünce falan kasiklarima diken gibi sanci giriyor

Back