- 21 Mayıs 2018
- 133
- 100
- 103
Yarin mutlaka haber ver olurmu bi umut yazilarinizla avunuyorum moral oluor burdan yazmakAşılamada 10. Günüm yarın sabah test yapacağım şu anda regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin mutlaka haber ver olurmu bi umut yazilarinizla avunuyorum moral oluor burdan yazmakAşılamada 10. Günüm yarın sabah test yapacağım şu anda regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor
Yarin mutlaka haber ver olurmu bi umut yazilarinizla avunuyorum moral oluor burdan yazmak
Canim olsun uxulme dicem ama haklisin ysni elinde degil uzulmemek keske doktorda baksaydi catlayip catlamadgina catlamadan asilama yapilirmi yahu. Seni n iki tupndede kac yumurtan olduAşılamanın 11. Günü bugünDoktor yumurta çatladı mı diye bakmamıştı bence ondan negatif oldu
çatlamadı demek ki o kadar emek Umut boşa gitti
(( Allah hayırlısını nasip etsin inş
Canim olsun uxulme dicem ama haklisin ysni elinde degil uzulmemek keske doktorda baksaydi catlayip catlamadgina catlamadan asilama yapilirmi yahu. Seni n iki tupndede kac yumurtan oldu
Igneyle mi klomenle mi 3 yumurtan oldu3 yumurta vardı((
Canim üzülme bu ilk miydi senin ikincisini denersiniz doktor bana ilkinde tutmayabilir sansi düsük oluyormus bilac gün sonra bidaha yap oldumu bende yarin kan vermeye gitcemTest sonucum negatif(((
Canim ignemi vuruldun yoksa klomen feln mi yumurtan olustu kac yumurtan vardi birde.Öyle catlamadan asilama yapiliyormu ben kan testi vermistim 1saat icinde telefon acip yumurtlama catlamis dediler hemen gelin asilama olcaksin dediler oyle gittim yarin 1hafta olcak yapilali yarin ne icin kan vercem bilmiyorum bilen varmi sizdede kan alindimi 7.günde haftaya cumada gebelik testi icin kan vercekmisim bakalim her gün bi umutla test günümü bekliyorum
Öyle catlamadan asilama yapiliyormu ben kan testi vermistim 1saat icinde telefon acip yumurtlama catlamis dediler hemen gelin asilama olcaksin dediler oyle gittim yarin 1hafta olcak yapilali yarin ne icin kan vercem bilmiyorum bilen varmi sizdede kan alindimi 7.günde haftaya cumada gebelik testi icin kan vercekmisim bakalim her gün bi umutla test günümü bekliyorum
Canim üzülme bu ilk miydi senin ikincisini denersiniz doktor bana ilkinde tutmayabilir sansi düsük oluyormus bilac gün sonra bidaha yap oldumu bende yarin kan vermeye gitcem
Ben almanyada yasiyorum tatlim cocuk istiyenlerin gittigi bi bölüm var kinderwunsch diye geciyor bu bölüm sadece asilama tüp bebek isine bakiyorÇok güzel kontrol etmişler canım hiç üzülme sen tutmazsa bile en azından doktor çatladı mı çatlamadı mı diye bakmadı demezsin hangi doktora gidiyorsun
Ben igne kullanmadim kendi kendi catlama oldu bizde sorun yoktu biz gebelik programina göre yapiyorduk meger p programlar yanlismis doktor sakin ona göre yapmayin yanlis dedi kizdi neden böyle yaptiniz diye programda benim 18.gün yumurtlama gösterio ama bende11.gün catlama oldu yani bu zamana kadar hep catlama gectikten sora yapmisiz oyuzden hic olmadi 14ay boyunca doktor bana adetin 2-5gün arasinda gel kan ver dedi sonra sonuca göre11.gün gel dedi gittim kan verdim eve dönerken hemen 1sa sonra catlaman baslamis diye aradilar geri döndüm asilamaya aldilarCanim ignemi vuruldun yoksa klomen feln mi yumurtan olustu kac yumurtan vardi birde.
Insalalh tutmustur canim inslalahBen igne kullanmadim kendi kendi catlama oldu bizde sorun yoktu biz gebelik programina göre yapiyorduk meger p programlar yanlismis doktor sakin ona göre yapmayin yanlis dedi kizdi neden böyle yaptiniz diye programda benim 18.gün yumurtlama gösterio ama bende11.gün catlama oldu yani bu zamana kadar hep catlama gectikten sora yapmisiz oyuzden hic olmadi 14ay boyunca doktor bana adetin 2-5gün arasinda gel kan ver dedi sonra sonuca göre11.gün gel dedi gittim kan verdim eve dönerken hemen 1sa sonra catlaman baslamis diye aradilar geri döndüm asilamaya aldilar
MERhaba ben bugun kan verdim sonra kan sonucuna göre doktor bana iki tane ilac verdi sanirim gebeligi kolaylatirici icin ptesi doktora gidip tekrar konuscam haftaya gebelik testide yapilacakİlk aşılama Sonucu muz 11. gün test yaptım negatif çıktı cumartesi günü yine yaparım ama hiç umudum yok ilk denememiz regli olursam doktora kontrole gideceğim yine bakalım bu sefer ne diyecek ama tekrar aşılama istemiyorum bir süre kendim deneyeceğim insan daha çok strese giriyor böyle hem maddi hem manevi aşılamaya 1500 TL para verdik insan parasını da değil ama doktor ilgilenmeyince üzülüyor ben özellikle sormuştum yumurta çatladı mı diye geçen ay benim yumurtam çatlama da iğneyle dedim 36 saat içinde çatlıyor Olmazsa ertesi gün dedi
MERhaba ben bugun kan verdim sonra kan sonucuna göre doktor bana iki tane ilac verdi sanirim gebeligi kolaylatirici icin ptesi doktora gidip tekrar konuscam haftaya gebelik testide yapilacak
Gebeligin olup olmadigini 1haziranda ögrencem suan kullanmaya basladim haftaya gebelik icin kan vermeye gitcem esimi aramislar oda anlamamis ptesi günü kendim gidip sorcam hbr ederim yinene dediler kan sonucuna göre? hamile olduğunu öğrendin ve sonrası için koruyucu ilaçlar m olacak?
HAyirlisi olsun canin insallah tutar hepimiz bunun icin burdayiz gelismelerini yazIyi geceler kizlar bende bu ay ilk asilamami yaptirdim hayırlısı olsun hepimiz icin inşallah sevinçli haberler alırız :)