1.5 yıllık evliydim hic hamile kalamamistim canim 3 ay klomen kullandım yine kalamadım eşimde sperm sorunu vardı çok fazla değildi ama sayısı biraz düşüktü benim yumurtalarım guzel gelişmiyodu ilaçsız ben eşime bazı seyler yedirdim sperm sayısı artsın die zaten doktorumuz aşılamaya karar vermişti 2 ay eşime kürler yaptım sonra baya sayısı artmıştı asilama yapıldı çok şükür olumlu sonuç aldıkAlkah kucagina almayi nasip etsin canim. Az kalmis doğumuna. Peki aşılama derecesine neden geldin. Sorun var miydi?
Senin adina cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin yavrunu insallah senin belirtilerin oldumi asilamadan sonraSelam arkadaşlar bende aşılamayla hamile kaldım suan 35 haftalık hamileyim ilk asilamamdi çok şükür tuttu
Çok saol canim amin pek belirtim olmadı sadece adet olucam gibi karnımSenin adina cok sevindim canim insallah sag saglim kucaginada alirsin yavrunu insallah senin belirtilerin oldumi asilamadan sonra
Anladim canim bende öyle adet sancilarim oluyor bel ve sirt agrim cok oluyor bide cok halsizim hayirlisi insallahÇok saol canim amin pek belirtim olmadı sadece adet olucam gibi karnım
Çok agriyodu heran olucak gibiydim hamilelik belirtileri hamile kaldıktan sonra başladı 7. Haftada felandi ondan önce hic bısey olmadı göğüs ağrısı akıntı vs hamilelikten sonra başladı
Insallah ameliyata gerek kalmaz canim rabbim hayirla sonuclandirsinBiz de pazartesi aşılama yaptırıyoruz bakalımm sonuç ne olacak. Olumsuz olursa eşim varikosel ameliyatı olacakmış.
Ay canim insallah haftaya kan vermeye gidicem hayirlisi sende ne gibi belirtiler olduMerhaba, benimde Aralik 2017 de ilk aşilamam yapildi cok sükür tuttu.
2 sene evliydik eşimde hafif hiz sorunu vardi ama gebe kalmaya engel degildi.
Rabbim insallah sizede nasip eder.
Ay
Ay canim insallah haftaya kan vermeye gidicem hayirlisi sende ne gibi belirtiler oldu
Bendede ara ara adet sancisi gibi sancim oluyor bugün cok tuhaf affedersin alt bölgem islanmis su gibi bise akmisInsallah Pozitifi görursun canim...
Benim hic belirtim olmadi zaten hic ümidim yoktu.
Adet öncesi hep Ishal vs olurum yine öyle olunca Ilaclarimi kullanmayi biraktim
ve regl olmayi bekledim 2 gün gecince test yaptim pozitif cikti.
Sadece adet olacagim gün ve sonrasinda hafif adet sancisina benzer bir agrim olmustu okadar.
Merhaba, benimde Aralik 2017 de ilk aşilamam yapildi cok sükür tuttu.
2 sene evliydik eşimde hafif hiz sorunu vardi ama gebe kalmaya engel degildi.
Rabbim insallah sizede nasip eder.
Bendede ara ara adet sancisi gibi sancim oluyor bugün cok tuhaf affedersin alt bölgem islanmis su gibi bise akmis
Ne kadar şanslısınız maşallah allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Pazartesi inşallah bizim de tutar aşılama bu gece 00.00 da iğne oluyorum.
Pazartesi gününe kadar ilişki denemiyoruz. Eşim örnek verecek aşılama için sizce doğru m? Beklersek daha sağlıklı sperm verebilir aşılama için.
Amin canim darisi Insallah size...
Tam anlamadim ama bizde nasil oldu anlatayim.
Cuma günü saat 22 de Catlama Ignemi vurdum Pazar günü saat 10 da Asilamam oldu.
Ondan 3 gün önce iliskiye girmemistik Aşilama olacagi gün esim örnek verdi ve Aşilamam yapildi ayni gün aksamida doktor iliskiye girmemizi söyledi.
Aşilamam yapildiginda 5 tane yumurtam vardi ve esimin sperm sonuclarida cok iyi cikmisti progestan habinida ondan sonra kullandim.
Umarim biraz yardimci olabildim.
Amin canim darisi Insallah size...
Tam anlamadim ama bizde nasil oldu anlatayim.
Cuma günü saat 22 de Catlama Ignemi vurdum Pazar günü saat 10 da Asilamam oldu.
Ondan 3 gün önce iliskiye girmemistik Aşilama olacagi gün esim örnek verdi ve Aşilamam yapildi ayni gün aksamida doktor iliskiye girmemizi söyledi.
Aşilamam yapildiginda 5 tane yumurtam vardi ve esimin sperm sonuclarida cok iyi cikmisti progestan habinida ondan sonra kullandim.
Umarim biraz yardimci olabildim.
amin canim aminAkinti olabiliyor canim, adet olmadan öncede oluyordu gebe kalirkende ayni belirtiler vardi.
En kesin belirti adetin gecikmesi insallah bu ay kirmizilari görmesin rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin..
Eşimde varikosel ve sperm hareket bozukluğu var acaba aşılama bizde işe yaracak m bakalım. Bende de pko var. Aslında aşılama ile gebe kalmama ihtimali çok düşük bence nokta atışı yapıyorlar ama allah nasip etmeyince bir şekilde olmuyor.
Dua edin bizim için de pazartesi aşılamaya gidiyoruz. İnşallah mutlu haberler alırız.
Insallah canim hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum bizimlede paylas mutlakaBen sali günü kan vercem insallah positif cikar cok heycanliyim
Insallah canim insallah hepimiz bu ay hayirli haberi alirizInsallah canim hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum bizimlede paylas mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?