Gebeliğe Hazırlık Asilama ile hamile kalanlar veya bu ay asilama olup bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selam canim ben tüp bebek e basladim ignelerimin 3.günü bugun yarin ilk kontrolum war bakalim sonuclari yazarim

Slmlar hepinize bende dün 2. Aşılamamı yaptırdım görünürde bende bi problem yok eşimde sperm sayısı ve hareketlilik düşük maalesef ama bu ay kendimi dinlememeye karar verdim çünkü hiç umudum yok. Geçen ayki aşılamam da sürekli belirtiler aradım Ağrı sancı her yolu denedim acaba hamilemiyim diye bu ay bıraktım umursamıyorum çünkü eşim perhize uymadı çünkü dr çok uzun süre perhize soktu onu ne zaman büyüyeceği belli olmadığı için yumurtamın 2 tane 2.1 cm yumurtam oldu iğneyle çatladı iğneyi vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. Ama dedim ya umudum yok bu ay da olmazsa bırakıcam bi süre sonra karar verdiğim zaman tüp bebeğe geçicem

mrb kizlar benimde bu ay asilama yapilck adetimi bekliyorum bnm sag tupum tiksliymis inslh olur ilk asilama olcak

Selam kizlar. Var mi asilama yaptiran negatif olan 2. Yi deneyecek olan. Burda bilgilendirelim birbirimizi. Ilkini yaptirdim sanirim olmadi 10. Gunde kan testi 2.21 cikti negatif. Adet olck gibiyim gelsede 2. Sine gecsem. Olmayncada olmuyo gibi sayfalari okudum. 2 den fazla dememek mi lazim bilemedim

Ben yaptırdım canım 2. Yi ilki negatif ti ama 10. Gün sonuç için çok erken onu biliyorum

Ben yaptırdım canım 2. Yi ilki negatif ti ama 10. Gün sonuç için çok erken onu biliyorum
Aslinda zatn kan vercektm bunada bakilsin die dusundum. Yarin oburgun tekrarlamayi dusunuyorum bi umut iste. Senin suan 2. Belli oldu mu canim nekadr kaldi. Bide igneylemi olgnlastirildi yumurtalar

Aslinda zatn kan vercektm bunada bakilsin die dusundum. Yarin oburgun tekrarlamayi dusunuyorum bi umut iste. Senin suan 2. Belli oldu mu canim nekadr kaldi. Bide igneylemi olgnlastirildi yumurtalar
Yok canım ben femara kullandım 5 gün iki yumurtam olgunlaştı iğneyle çatladı aşılama yapıldı bende problem yok eşimde sayı ve hareket sorunu var aslında hiç de ümidim yok

Yok canım ben femara kullandım 5 gün iki yumurtam olgunlaştı iğneyle çatladı aşılama yapıldı bende problem yok eşimde sayı ve hareket sorunu var aslında hiç de ümidim yok
Femare daha etkili diyende var. Klomen icmstim bende sadece canim. Harekete oneriyorlar bizde ondan yaptirdik ama bakalim. Ins olur bunda canim ya guzel haberler alirsin bnde bi umut ariyorum

Femare daha etkili diyende var. Klomen icmstim bende sadece canim. Harekete oneriyorlar bizde ondan yaptirdik ama bakalim. Ins olur bunda canim ya guzel haberler alirsin bnde bi umut ariyorum
Çatlatma iğnesi oldun mu sen

Benim bat 17 si. Beklicem o zamandan önce test yapmıcam ama ayın 10 unda başka dr a randevu aldım belki test yapar bilemiyorum bende iğne yaptırdım geçen ay 12. Gün bile idrar da silik çizgi çıkmıştı

ben pcos hastasıyım ilk aşılamamda tuttu. Kasıklarımda çok ağrı vardı yürürken dahi hissediyodum. normalde 15 gün sonra test yap demişti doktorum ama ben dayanamayıp 13.günde gebelik testi yaptım ve anında pozitifi gördüm rabbim hepinize nasip etsin inşallahh

Herkese merhaba, Ben de pcos varmış, eşimde hiçbir sorun yok allaha şükür. bu ay aşılama deniyorum, bugün doktora gideceğim. Benim ilk aşılamam. Yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olamadık. Tüp filmim ağustosta çekildi. İnşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalabiliriz.

2.aşılamamı yaptırdım ilkinde 14.gün adetim başlamıştı bu sefer 16.günümdeyim 3 gündür kahvemsi lekelenmem var çok az geliyor hala adet olmadım 14.gün test yapmıştım negatif çıkmıştı yarın kan testi yaptırıcam bakalım böyle durum yaşayan var mı

Merhaba kızlar var mı aşılama sonucu bekleyen. Ben de aşılama oldum. Bugün 14.gün. Adet olacakmışım gibi belirtiler var. Tutmadı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…