- 21 Mayıs 2018
- 133
- 100
- 103
Kızlar bu ay aşılama dan sonra hamile kalan var mı? Yada onceki aylardan. Aranızda hamile varsa yeni topik açtım. Hep beraber geçirelim hamilelik donemini. Katılın lutfen.
Bu topikde olan butun arkadaşlar inş bu ay mutlu haberi alırsınız ve hepiniz katılırsınız. Bu mubarek cuma gunu hakkına inş bu ay hepiniz hamile kalırsınız
Topik resmini ekledim. Oradan bulabilirsiniz
Ins canim bu ay hamile kalirsin. Beraber geciririz bu sureciSelam canim ben tüp bebek e basladim ignelerimin 3.günü bugun yarin ilk kontrolum war bakalim sonuclari yazarim
Insallah canim 6.günümdeyim ignelerimin sali günü kontrolüm war persembe yada cuma yumurtalarim toplancakmisIns canim bu ay hamile kalirsin. Beraber geciririz bu sureci
Hadi hayırlısı. Yol arkadaşı beklıyorum. Beraber devam edecaz. İçimden bir ses olucak diyor.Insallah canim 6.günümdeyim ignelerimin sali günü kontrolüm war persembe yada cuma yumurtalarim toplancakmis
mrb kizlar benimde bu ay asilama yapilck adetimi bekliyorum bnm sag tupum tiksliymis inslh olur ilk asilama olcakSlmlar hepinize bende dün 2. Aşılamamı yaptırdım görünürde bende bi problem yok eşimde sperm sayısı ve hareketlilik düşük maalesef ama bu ay kendimi dinlememeye karar verdim çünkü hiç umudum yok. Geçen ayki aşılamam da sürekli belirtiler aradım Ağrı sancı her yolu denedim acaba hamilemiyim diye bu ay bıraktım umursamıyorum çünkü eşim perhize uymadı çünkü dr çok uzun süre perhize soktu onu ne zaman büyüyeceği belli olmadığı için yumurtamın 2 tane 2.1 cm yumurtam oldu iğneyle çatladı iğneyi vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. Ama dedim ya umudum yok bu ay da olmazsa bırakıcam bi süre sonra karar verdiğim zaman tüp bebeğe geçicem
Ben yaptırdım canım 2. Yi ilki negatif ti ama 10. Gün sonuç için çok erken onu biliyorumSelam kizlar. Var mi asilama yaptiran negatif olan 2. Yi deneyecek olan. Burda bilgilendirelim birbirimizi. Ilkini yaptirdim sanirim olmadi 10. Gunde kan testi 2.21 cikti negatif. Adet olck gibiyim gelsede 2. Sine gecsem. Olmayncada olmuyo gibi sayfalari okudum. 2 den fazla dememek mi lazim bilemedim
Aslinda zatn kan vercektm bunada bakilsin die dusundum. Yarin oburgun tekrarlamayi dusunuyorum bi umut iste. Senin suan 2. Belli oldu mu canim nekadr kaldi. Bide igneylemi olgnlastirildi yumurtalarBen yaptırdım canım 2. Yi ilki negatif ti ama 10. Gün sonuç için çok erken onu biliyorum
Yok canım ben femara kullandım 5 gün iki yumurtam olgunlaştı iğneyle çatladı aşılama yapıldı bende problem yok eşimde sayı ve hareket sorunu var aslında hiç de ümidim yokAslinda zatn kan vercektm bunada bakilsin die dusundum. Yarin oburgun tekrarlamayi dusunuyorum bi umut iste. Senin suan 2. Belli oldu mu canim nekadr kaldi. Bide igneylemi olgnlastirildi yumurtalar
Femare daha etkili diyende var. Klomen icmstim bende sadece canim. Harekete oneriyorlar bizde ondan yaptirdik ama bakalim. Ins olur bunda canim ya guzel haberler alirsin bnde bi umut ariyorumYok canım ben femara kullandım 5 gün iki yumurtam olgunlaştı iğneyle çatladı aşılama yapıldı bende problem yok eşimde sayı ve hareket sorunu var aslında hiç de ümidim yok
Çatlatma iğnesi oldun mu senFemare daha etkili diyende var. Klomen icmstim bende sadece canim. Harekete oneriyorlar bizde ondan yaptirdik ama bakalim. Ins olur bunda canim ya guzel haberler alirsin bnde bi umut ariyorum
Evet canimÇatlatma iğnesi oldun mu sen
Merhaba kızlar var mı aşılama sonucu bekleyen. Ben de aşılama oldum. Bugün 14.gün. Adet olacakmışım gibi belirtiler var. Tutmadı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?