Gebeliğe Hazırlık Asilama ile hamile kalanlar veya bu ay asilama olup bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ayın 11'inde ikinci aşılamalı yaptırdım, beklemedeyim. Şimdilik hic belirti yok gibi

Benimde bugun asilamadan sonra 10.gunum. Cok siddetli kasik agrilarim var. Heran adet olucakmisim gibi. Banada dua edin lutfen.
Acayip basin dönüyor. Progestanın marifetlerinden herhalde.

Benimde bugun asilamadan sonra 10.gunum. Cok siddetli kasik agrilarim var. Heran adet olucakmisim gibi. Banada dua edin lutfen.
Acayip basin dönüyor. Progestanın marifetlerinden herhalde.
Evet progestan böyle belirtiler yapiyor dikkat et kendine insallah hamile kalirsin ben 3kez asilama denedim olmadi bu ay ara verdim kendim denedim yarin adet günüüm bakalim bisi warmi yokmu yarin belli olacak insallah kendiliginden hamile kalmisimdir

Allah bebek istiyen herkeze versin. Bende bebek istiyorm aşilama yapmayi düşünüyorum ama hiç bilgim yok her kadin dogumcu yapiyormu devlet hastanesi yaparmi ucret ne kadar oluyor bilgi verirmisiniz

Kızlar ben de eylülde regl başlayınca tedaviye başlayacağım aşılama olacak ilk kez yaptıracağım bu ay yumurtam çatlamamış progesteron düşük çıktı çok moralim bozuldu inşaallah aşılamayla olur Rabbim kimseyi aratmasın evlatsızlıkla sınamasın inşaallah. Çok zor şeyler...

Canim naber? Ins kirmizilari gormemissin ve hamissin. Haber ver kendinden

14 aug da asilama oldum. Bugun adet gunum. Ve asilamamin 17 gunu. Dort gun once dayanamadim test yaptim. Ikinci cizgi cok silik cikti. Iki gun sonra bir tane daha denedim o da silik cikti. Kan yaptirdim, cok sukur 35 cikti. Doktora gittim tekrar test istedi. Eger yukselmezse kimyasal gebelik olabilir dedi. 55 e cikmis. Ins sonuna kadar hayirli ve saflikli bir sekilde devam eder. Allah herkesr, hepinize nasip etsin tez zamanda

Malesef tutmadi simdi 4.asilamayi oldum bekliyorum 1hafta sonra belli olcak sonucum
Ya merak ediyorum esimin spermleri 37.4milyon yikanip enjekte edilen benimde 1yumurtam catladi kendiliginden ilacsiz ve 20mm di hamile kalma ihtimal warmi acaba yoksa yine sonu hüsranmi olucak
Buay tutmazsa artik tüpe gecicez

Hamileyim ins. Beta hcg 1064 cikti. Kese gorundu. Ama haftaya kalp atisina bakacak. Ins bir aksilik yok. O kadar kotu yorumlar okudum ki hep korkuyorum. Kese kendiliginden kayıb olabilir falan yazmışlar. Cuma gunu haber veririm

Bak ins bu kez olur. Ayni durumdayiz. Benimde eşimin sperm sayısı iyidi. Bir yumurtam vardı. Ama dr bana yumurtayı çatlatıp iğne yaptığımız için sonra ilişkin olsa yada olmasa fark etmez. Fakat guvenemedim. Gun aşiri ilişkiye girdim bir hafta.
Alilamadan sonra da dinlenmedim. Hata evdede asla dinlenmedim. Hatta ağır işler yaptım. Birde bana oncesinden ilaç vermişti. Estrofem ve progestan. Birde ozel bir vitamin vermisti. Folic çinko ve instol içeren

Hamileyim ins. Beta hcg 1064 cikti. Kese gorundu. Ama haftaya kalp atisina bakacak. Ins bir aksilik yok. O kadar kotu yorumlar okudum ki hep korkuyorum. Kese kendiliginden kayıb olabilir falan yazmışlar. Cuma gunu haber veririm
Cuma günü test yapcam bakalim hic umudum yok benim catlama dogal oldu 1tane 20mm catlatma ignesi olmadim hic esimin spermleri düsük 37.4milyon enjekte edileni toplami degil bu soayi yikanmis bana verilen enjekte edilen sayisi bu bilmiom bugunkerde kasiklarim sanciyor ve gögüslerim hassas ama adet belirtiside olabilir asilama 11.gün bugin ve biz bugün tüp bebek icin öngörüsmeye gidicez

Kizlar 13.günüm asilamada ve belime kasiklarima agri girdi adet olcak gibi bu neden olabilir lütfen yardimci olun

Kızlar bu ay aşılama dan sonra hamile kalan var mı? Yada onceki aylardan. Aranızda hamile varsa yeni topik açtım. Hep beraber geçirelim hamilelik donemini. Katılın lutfen.
Bu topikde olan butun arkadaşlar inş bu ay mutlu haberi alırsınız ve hepiniz katılırsınız. Bu mubarek cuma gunu hakkına inş bu ay hepiniz hamile kalırsınız
Topik resmini ekledim. Oradan bulabilirsiniz

Eklentiler

• D58F51DC-02F9-4353-9E01-7E1C49CD0ED4.png
    210,2 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…