- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet progestan böyle belirtiler yapiyor dikkat et kendine insallah hamile kalirsin ben 3kez asilama denedim olmadi bu ay ara verdim kendim denedim yarin adet günüüm bakalim bisi warmi yokmu yarin belli olacak insallah kendiliginden hamile kalmisimdirBenimde bugun asilamadan sonra 10.gunum. Cok siddetli kasik agrilarim var. Heran adet olucakmisim gibi. Banada dua edin lutfen.
Acayip basin dönüyor. Progestanın marifetlerinden herhalde.
Canim naber? Ins kirmizilari gormemissin ve hamissin. Haber ver kendindenEvet progestan böyle belirtiler yapiyor dikkat et kendine insallah hamile kalirsin ben 3kez asilama denedim olmadi bu ay ara verdim kendim denedim yarin adet günüüm bakalim bisi warmi yokmu yarin belli olacak insallah kendiliginden hamile kalmisimdir
Malesef tutmadi simdi 4.asilamayi oldum bekliyorum 1hafta sonra belli olcak sonucumCanim naber? Ins kirmizilari gormemissin ve hamissin. Haber ver kendinden
14 aug da asilama oldum. Bugun adet gunum. Ve asilamamin 17 gunu. Dort gun once dayanamadim test yaptim. Ikinci cizgi cok silik cikti. Iki gun sonra bir tane daha denedim o da silik cikti. Kan yaptirdim, cok sukur 35 cikti. Doktora gittim tekrar test istedi. Eger yukselmezse kimyasal gebelik olabilir dedi. 55 e cikmis. Ins sonuna kadar hayirli ve saflikli bir sekilde devam eder. Allah herkesr, hepinize nasip etsin tez zamanda[/. Kacinci asilamandi senin canim bende bi umut bekliyorum sonucumu
Evet progestan böyle belirtiler yapiyor dikkat et kendine insallah hamile kalirsin ben 3kez asilama denedim olmadi bu ay ara verdim kendim denedim yarin adet günüüm bakalim bisi warmi yokmu yarin belli olacak insallah kendiliginden hamile kalmisimdir
Canim naber? Ins kirmizilari gormemissin ve hamissin. Haber ver kendinden
Malesef tutmadi simdi 4.asilamayi oldum bekliyorum 1hafta sonra belli olcak sonucum
Ya merak ediyorum esimin spermleri 37.4milyon yikanip enjekte edilen benimde 1yumurtam catladi kendiliginden ilacsiz ve 20mm di hamile kalma ihtimal warmi acaba yoksa yine sonu hüsranmi olucak
Buay tutmazsa artik tüpe gecicez
Cuma günü test yapcam bakalim hic umudum yok benim catlama dogal oldu 1tane 20mm catlatma ignesi olmadim hic esimin spermleri düsük 37.4milyon enjekte edileni toplami degil bu soayi yikanmis bana verilen enjekte edilen sayisi bu bilmiom bugunkerde kasiklarim sanciyor ve gögüslerim hassas ama adet belirtiside olabilir asilama 11.gün bugin ve biz bugün tüp bebek icin öngörüsmeye gidicezHamileyim ins. Beta hcg 1064 cikti. Kese gorundu. Ama haftaya kalp atisina bakacak. Ins bir aksilik yok. O kadar kotu yorumlar okudum ki hep korkuyorum. Kese kendiliginden kayıb olabilir falan yazmışlar. Cuma gunu haber veririm
Allah kucagina sagsalim almayi nasip eder canim cok sevindim haber etHamileyim ins. Beta hcg 1064 cikti. Kese gorundu. Ama haftaya kalp atisina bakacak. Ins bir aksilik yok. O kadar kotu yorumlar okudum ki hep korkuyorum. Kese kendiliginden kayıb olabilir falan yazmışlar. Cuma gunu haber veririm
İnş hamilesin canımKizlar 13.günüm asilamada ve belime kasiklarima agri girdi adet olcak gibi bu neden olabilir lütfen yardimci olun