Gebeliğe Hazırlık Asilama ile hamile kalanlar veya bu ay asilama olup bekleyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de sans doktor 1 hafta tatile gidiyormuş denk gelirse benim hasta olmak bir ay ara ver dedi ara vermek de istemiyorum tatil yap kafanı boşalt diyor insanın elinde birşey de sanki

Demedi birşey oda bende o kafa ile sormadım doğrusu ilk aşılama tutmuyor diyorlar doğru mu acaba ya ondanmi olmadı

Selam kizlar
2kez asilama yaptirdim tutmadi sonra doktor rahim filmi ve laparoskopie istedi 9temmuzda lapakoroskopie ve rahim filmi cekildim simdi bikac gündür lekelenmem var yarin yumurtlama basliyor günüm geldi asilama yaptirabilirmiyimki yarin doktora gitcez konusmaya bakalim ne olcak asilama yapilirmi acaba hemen yoksa önür aya mi kalir bilen varmi

Niye tekrar kan istediler. Asilama yapilacak mi
/yumurtlama nezaman olacak catlama saatini hesaplamak icin istediler bugun verdim tekrar aradilar yarin 13.00de asilama olacak dediler catlama basladi sanirim yarin hidince ogncem kactanesi catladi diye insallah hayirlisi olur

/yumurtlama nezaman olacak catlama saatini hesaplamak icin istediler bugun verdim tekrar aradilar yarin 13.00de asilama olacak dediler catlama basladi sanirim yarin hidince ogncem kactanesi catladi diye insallah hayirlisi olur
Hayilisi olsun canim iyi haber alirain insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…